Brug Dock på dit Apple Watch

Åbn hurtigt dine foretrukne apps, eller skift fra en app til en anden.

Sådan åbner du en app fra Dock på Apple Watch

1. Tryk på sideknappen.
  2. Skub op eller ned, eller drej Digital Crown.
  3. Tryk på en app for at åbne den.
  4. Luk Dock ved at trykke på sideknappen.

Vælg mellem Seneste eller Favoritter

Dock kan vise de senest anvendte apps eller op til ti af dine foretrukne apps. Hvis du vælger Seneste, vises dine apps i den rækkefølge, du har åbnet dem. Hvis du vælger Favoritter, kan du vælge de apps, der vises, men den senest anvendte app vises stadig øverst i Dock. Hvis den ikke allerede er en favorit, kan du trykke på Behold i Dock for at tilføje den.

Sådan vælger du, hvad der skal vises:

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Dock.
  3. Tryk på Seneste eller Favoritter.

Tilføj dine foretrukne apps

Hvis du arrangerer apps i Dock efter Favoritter, kan du vælge, hvilke apps der skal vises eller fjernes:

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Dock.
  3. Kontroller, at Favoritter er markeret.
  4. Tryk på Rediger.
    • Hvis du vil fjerne en app: Tryk på knappen Fjern , og tryk derefter på Fjern.
    • Hvis du vil tilføje en app: Tryk på knappen Tilføj . Du kan tilføje op til ti apps.
    • Hvis du vil omarrangere apps: Tryk på knappen Skift rækkefølge  ud for en app, hold den nede, og træk op eller ned.
  5. Tryk på OK for at gemme ændringerne.

Sådan fjerner du en app fra Dock på Apple Watch

1. Tryk på sideknappen for at åbne Dock.
  2. Gå til en app, og skub til venstre.
  3. Tryk på knappen Fjern

Du kan fjerne apps i Dock, uanset om du sorterer dem efter Seneste eller Favoritter.