Brug af Dock på dit Apple Watch

Åbn hurtigt dine foretrukne apps, eller gå fra en app til en anden.

Appsene Vejr og Træning i Dock

Sådan åbner du en app i Dock

1. Tryk på sideknappen.
  2. Skub opad eller nedad. Eller drej på Digital Crown.
  3. Tryk for at åbne en app. Hvis du ruller hele vejen ned, kan du trykke på Alle apps for at gå til hjemmeskærmen.
  4. Luk Dock ved at trykke på sideknappen.

Sådan vælger du, hvilke apps der skal vises i Dock

Dock kan vise de senest anvendte apps eller op til ti af dine foretrukne apps. Hvis du vælger Seneste, vises dine apps i den rækkefølge, du har åbnet dem. Hvis du vælger Favoritter, kan du vælge de apps, der vises, men den senest anvendte app vises stadig øverst i Dock. Hvis den ikke allerede er en favorit, kan du trykke på Behold i Dock for at tilføje den.

Sådan vælger du, hvad der skal vises:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Dock.
  3. Tryk på Seneste eller Favoritter.

Skærmen Dock på iPhone

Sådan vælger du dine foretrukne apps

Hvis du arrangerer apps i Dock efter Favoritter, kan du vælge, hvilke apps der skal vises eller fjernes:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Dock.
  3. Kontroller, at Favoritter er markeret.
  4. Tryk på Rediger.
    • Hvis du vil fjerne apps, skal du trykke på symbolet for fjern og derefter trykke på Fjern.
    • Hvis du vil tilføje apps, skal du trykke på symbolet for tilføj. Du kan tilføje op til ti apps.
    • Hvis du vil omarrangere dine apps, skal du trykke på knappen Skift rækkefølge ud for en app, holde den nede og trække den op eller ned.
  5. Tryk på OK for at gemme ændringerne.

Valgmuligheden Fjern i Apple Watch

Sådan fjerner du en app i Dock

1. Åbn Dock.
  2. Gå til en app, og skub til venstre.
  3. Tryk på Fjern.

Du kan fjerne apps i Dock, uanset om du sorterer dem efter Seneste eller Favoritter.