Sletning af billeder på din iPhone, iPad og iPod touch

Det er nemt at slette billeder og videoer, du ikke vil gemme. Du skal bare trykke på papirkurvssymbolet. Du kan også læse mere om, hvordan du frigør plads på din enhed, og hvordan du kan gendanne dine billeder, hvis du kommer til at slette dem ved et uheld.

Frigør plads på din enhed

Før du sletter noget, skal du sørge for at sikkerhedskopiere de billeder og videoer, du vil beholde. Når du bruger iCloud-fotos og sletter et billede eller en video på en enhed, så slettes det også på alle andre enheder, hvor du er logget ind med det samme Apple-id.

Hvis du vil se, hvor meget lagringsplads du har tilbage på din enhed, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Lagringsplads på [enhed]. Læs mere om at administrere enhedens billedlagringsplads.

Behold kun dem, du skal bruge

Tryk på papirkurvssymbol for at slette billeder og videoer fra din iPhone, iPad eller iPod touch. Når du sletter et billede, placeres det i albummet Slettet for nylig. Her gemmes de i 30 dage, hvorefter de slettes permanent.

Hvis du tilføjer billeder på din iPhone, iPad eller iPod touch fra iTunes, kan du ikke slette dem direkte fra din enhed i appen Fotos. Læs mere om, hvordan du sletter billeder fra iTunes.

Sådan slettes et billede

Muligheden Slet foto, der vises, når du trykker på det billede eller den video, du vil slette

1. Åbn appen Fotos.
  2. Tryk på det billede eller den video, du vil slette.
  3. Tryk på papirkurvssymbol > Slet foto.

Sådan slettes flere billeder

Flere fotos valgt i appen Fotos

1. Åbn appen Fotos, og tryk på Vælg.
  2. Tryk på alle de billeder og videoer, du vil slette.
  3. Tryk på papirkurvssymbol > Slet [nummer] fotos.

Sådan gendannes dine billeder

Hvis du kommer til at slette et billede ved et uheld, har du 30 dage til at gendanne det fra albummet Slettet for nylig. Når du gendanner billeder og videoer, placeres de igen i albummet Alle fotos.

1. Åbn appen Fotos, og gå til fanen Album.
  2. Åbn albummet Slettet for nylig, og tryk på Vælg.
  3. Tryk på alle de billeder og videoer, du vil beholde.
  4. Tryk på Gendan, og bekræft, at du vil gendanne billederne.

Hvis du mangler et billede eller en video, kan du udføre disse trin for at søge efter det/den.

Sådan slettes billeder permanent

Hvis du vil slette dine billeder eller videoer permanent inden for 30 dage, kan du fjerne dem fra albummet Slettet for nylig. Når du sletter et billede fra dette album, kan det ikke gendannes.

1. Åbn appen Fotos, og gå til fanen Album.
  2. Åbn albummet Slettet for nylig, og tryk på Vælg.
  3. Tryk på alle de billeder eller videoer, du vil slette permanent.
  4. Tryk på Slet, og bekræft, at du vil slette billederne.

Slet og nulstil alt

Før du sælger din enhed eller giver den væk, kan du nulstille den og slette alle dine billeder og videoer. Hvis du sletter indholdet og indstillingerne på din enhed, bliver alt fjernet og nulstillet, herunder sange, videoer, kontakter, billeder, kalenderoplysninger osv. Alle indstillingerne på din enhed gendannes til fabriksindstillingerne.