Skjul fotos på din iPhone, iPad eller Mac med albummet Skjult

I Fotos kan du kontrollere, hvilke fotos og videoer der er synlige, og hvilke der er skjult.

Når du skjuler fotos og videoer, flyttes de til albummet Skjult, så de ikke vises i dit bibliotek, i andre album eller i widgetten Fotos på din hjemmeskærm. I iOS 14 og nyere kan du slå albummet Skjult fra, så dine fotos er helt skjulte. I iOS 16, iPadOS 16.1 og macOS Ventura og nyere versioner er albummet Skjult desuden låst som standard, og der kræves godkendelse for at låse det op. Sørg for, at du har installeret de seneste softwareopdateringer til din Mac, iPhone og iPad.

Hvis du bruger iCloud-fotos, er de fotos, du skjuler på én enhed, også skjult på dine andre enheder.

Sådan skjuler du fotos på iPhone eller iPad

1. Åbn Fotos.

2. Vælg det foto eller den video, der skal skjules.

3. Tryk på knappen Mereknappen Mere, og tryk derefter på Skjul.

4. Bekræft, at fotoet eller videoen skal skjules.

Rullemenu, der fremhæver funktionen Skjul for et foto.

Vis skjulte fotos på iPhone eller iPad

1. Åbn Fotos, og tryk på fanen Album. På iPad skal du muligvis trykke på symbolet for indholdsoversigten i øverste venstre hjørne først for at se dine album.

2. Rul ned, og tryk på Skjult under Andet.

3. Brug Face ID eller Touch ID til at låse albummet Skjult op.

4. Tryk på det foto eller den video, der ikke skal skjules.

5. Tryk på knappen MereBilledtekst mangler, og tryk derefter på Vis.

Find albummet Skjult

1. Åbn appen Fotos.

2. Tryk på fanen Album.

3. Rul ned, og se efter albummet Skjult under Andet. På iPad skal du muligvis trykke på symbolet for indholdsoversigten i øverste venstre hjørne først for at se dine album.

Albummet Skjult fremhævet under Andet.

Sådan slår du albummet Skjult fra:

1. Gå til Indstillinger, og tryk på Fotos.

2. Rul ned, og slå albummet Skjult fra.

På en iPhone eller iPad er albummet Skjult som standard aktiveret og synligt. Når du slår albummet Skjult fra, vil fotos og videoer, som du har skjult, ikke være synlige i appen Fotos.

Sådan skjuler du fotos på Mac

1. Åbn Fotos.

2. Vælg det foto eller den video, der skal skjules.

3. Ctrl-klik på fotoet, og vælg derefter Skjul foto. Du kan også skjule et foto fra menulinjen, når du vælger Billede > Skjul foto. Eller du kan trykke på Kommando-L for at skjule et foto.

4. Bekræft, at fotoet eller videoen skal skjules.

Skjul ikke fotos på Mac

1. Åbn Fotos.

2. På menulinjen skal du vælge Oversigt > Vis fotoalbummet Skjult.

3. Vælg Skjult i indholdsoversigten.

4. Lås albummet Skjult op med Touch ID eller din adgangskode til at logge ind med.

5. Vælg det billede eller den video, der ikke skal skjules.

6. Ctrl-klik på fotoet, og vælg derefter Skjul ikke foto. Du kan også vælge Billede > Vis foto på menulinjen eller trykke på Kommando-L.

Find albummet Skjult

1. Åbn Fotos.

2. Vælg Oversigt > Vis fotoalbummet Skjult.

Albummet Skjult fremhævet i appen Fotos i macOS.

Albummet Skjult er som standard slået fra på Mac. Når albummet Skjult er slået til, kan du se dit album i indholdsoversigten under Fotos.