Hvis du ikke kan finde albummet Dubletter til dublerede billeder og videoer på iPhone

Vent på, at din iPhone er færdig med at søge efter dublerede billeder og videoer. Hvis du stadig ikke kan se albummet Dubletter, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Fra og med iOS 16 registrerer appen Fotos dublerede billeder og videoer i dit fotobibliotek og placerer dem i albummet Dubletter under sektionen Andet.

For at albummet Dubletter vises, skal din iPhone først udføre følgende trin:

1. Indeksere dit fotobibliotek.

2. Finde dubletter.

Registreringsprocessen kræver, at din iPhone er låst og sluttet til strøm. Afhængigt af hvilke opgaver der kører i baggrunden og størrelsen på dit fotobibliotek, kan processen ske hurtigt eller tage op til et par dage at fuldføre.