Læs og besvar beskeder med dit Apple Watch

Med et blidt prik gør Apple Watch dig opmærksom på, at du har fået en ny besked. Du skal bare løfte dit håndled for at læse og besvare den.

Sådan læser du en besked

Åbn Beskeder ved at trykke på Digital Crown og se alle dine apps, og tryk derefter på symbolet for Beskeder. Du kan også åbne Beskeder via Dock.

Hvis du får en meddelelse, skal du løfte håndleddet for at se den eller skubbe nedad på urskiven.

Sådan besvarer du en besked

Du kan svare ved at rulle ned til slutningen af beskeden og vælge en mulighed. Med de seneste versioner af watchOS og iOS kan du sende et forudindstillet svar, bruge Skrible, optage et svar og meget mere.

forudindstillede svar

Hvis du vil bruge forudindstillede svar, skal du rulle ned til slutningen af beskeden og trykke på et svar. Du kan også oprette dine egne svar.

animeret emoji-tegn med solbriller

Hvis du vil sende et emoji-tegn eller et animeret emoji-tegn, skal du trykke på emoji-symbolet, skubbe mod venstre eller højre og derefter dreje på Digital Crown for at se flere valgmuligheder. Tryk for at sende.

håndskrevet hilsen

Hvis du vil sende en håndskrevet besked eller et klistermærke, skal du trykke på emoji-symbolet, skubbe mod højre til Seneste og derefter trykke på en af dem. Hvis du vil bruge en anden besked eller et andet klistermærke, skal du bruge Beskeder på din iPhone.

Dikteret besked på Apple Watch

Du kan optage en besked ved at trykke på mikrofonsymbolet, sige noget og derefter trykke på Send eller OK. Hvis du vil sende beskeden som tekst i stedet for lyd, skal du ændre indstillingerne i appen Apple Watch på din iPhone.

Hurtig skrevet hilsen

Tryk på Skribble for at skrive bogstaver eller ord på skærmen, og lad Apple Watch forvandle dem til tekst. Læs mere om Skribble

Skærmen Send lokalitet

Hvis du vil vise, hvor du er, på et kort, skal du trykke hårdt på skærmen, der viser beskeden, og trykke på Send lokalitet.

Tegning af hjerte

Hvis du vil svare med et Digital Touch, skal du trykke på Digital Touch-knappen. Du kan nu sende en tegning, feedback, din puls og meget mere.

Tapback-muligheder på ur

Hvis du vil bruge en Tapback, skal du trykke to gange på en besked og derefter trykke for at vælge en Tapback, f.eks. tommelfinger opad eller et hjerte.

Sådan sender du en ny besked

Du kan bede Siri om at oprette en besked for dig. Sig f.eks. "Hej Siri, fortæl Johnny, at jeg er der om 20 minutter." Sænk derefter håndleddet for at sende. Du kan også bruge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på Digital Crown for at åbne hjemmeskærmen og derefter på appen Beskeder.
  2. Tryk hårdt på skærmen og derefter på Ny besked.
  3. Tryk på Tilføj kontakt. Du kan trykke på en kontakt på den liste, der vises, trykke på symbolet for tilføjelse af kontakter for at se flere kontakter eller trykke på mikrofonsymbolet for at søge efter en kontakt eller diktere et telefonnummer.
  4. Opret din besked.

Sådan oprettes et nyt forudindstillet svar

Sådan tilpasser du et svar:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Gå til Beskeder > Standardsvar.
  3. Tryk på et standardsvar for at ændre det.

Hvis du vil fjerne et standardsvar eller ændre rækkefølgen, skal du trykke på Rediger.

Skærmen Standardsvar

Sådan sletter du en samtale

Skub mod venstre i beskeden, og tryk derefter på Slet.

Skærmen Beskeder

Få hjælp

Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan sende og modtage beskeder.