Opnåelse af præstationer i Aktivitet på dit Apple Watch

Du kan opnå præstationer i forbindelse med personlige rekorder, sejrsrækker og større milepæle på dit Apple Watch. Du kan se, hvad du allerede har opnået, og hvad du kan begynde at arbejde hen imod, ved at åbne appen Aktivitet på din iPhone.

Præmie for en perfekt uge

Opnå resultater

Du kan læse mere om, hvordan du opnår præstationer, ved at åbne appen Aktivitet på din iPhone, trykke på fanen Præstationer og derefter på en præmie. Hvis du vil opnå en præstation, skal du bruge de fitnessapps, der ligger på dit Apple Watch. Du kan bruge appen Aktivitet, appen Træning eller en anden app, der føjer træning til Sundhed.

Når du opnår en præstation, vises der en meddelelse på dit Apple Watch sammen med din præmie. Du kan opnå nogle præstationer flere gange. Du kan f.eks. optjene en Perfekt uge (stå op) mere end én gang.

Se dine præstationer

På iPhone: Åbn appen Aktivitet, og tryk på fanen Præstationer.

Hvis du vil se, hvornår du har opnået en præstation og hvorfor, skal du trykke på præmien. Du kan få vist bagsiden af præmien ved at skubbe til venstre eller højre.

Meddelelse om en aktivitetsudfordring på Apple Watch

Opnå særlige præstationer i aktivitetsudfordringer

Du kan med mellemrum fuldføre en særlig aktivitetsudfordring og opnå en særlig præmie, f.eks. Ringen i nytårsudfordringen. Inden udfordringen begynder, modtager du en meddelelse fra appen Aktivitet på dit Apple Watch om, hvordan du opnår den særlige præstation.

Når disse særlige udfordringer er tilgængelige, kan du se dem i appen Aktivitet på din iPhone. Disse udfordringer er kun tilgængelige i en begrænset periode, og hvis du ikke opnår præstationen i løbet af den angivne periode, vil den ikke længere være tilgængelig.

Få hjælp

Find dit problem nedenfor. Hvis du ikke kan se dit problem, kan du kontakte Apple-support

Hvis du fuldfører en præstation, men ikke opnår en præmie

Du opnår præmien inden for ni dage, efter du har fuldført udfordringen i Aktivitet.

Hvis du ikke kan se udfordringer i Aktivitet på din iPhone eller dit Apple Watch

Hvis en udfordring i Aktivitet allerede er afholdt, vises den ikke på fanen Præstationer.

Efter hvert trin kan du se, om udfordringen vises:

1. Sørg for, at din iPhone og dit Apple Watch er opdateret. Du skal have watchOS 3.1 eller en nyere version og iOS 10.1 eller en nyere version for at kunne se udfordringer i Aktivitet.
  2. Kontroller, at dit Apple Watch kan oprette forbindelse til Wi-Fi, så det kan downloade udfordringen.

Nogle udfordringer er kun tilgængelige i visse områder. Du kan kontrollere dit område på din iPhone ved at åbne appen Apple Watch og trykke på Generelt > Sprog & område.