Opnåelse af aktivitetspræmier på dit Apple Watch

På dit Apple Watch kan du opnå præmier for personlige rekorder, gode stimer og større milepæle. Se, hvad du allerede har opnået, og hvad du kan begynde at arbejde dig hen imod, ved at åbne appen Aktivitet på din iPhone.

Præmie for en perfekt uge (stå op) i appen Aktivitet på iPhone X.

Sådan opnår du præmier

Du kan opnå aktivitetspræmier ved at bruge fitnessapps på dit Apple Watch for at nå dine mål. Du kan f.eks. bruge appen Aktivitet, appen Træning eller en anden app, der føjer træning til Sundhed. Du kan læse mere om de forskellige præmier ved at åbne appen Aktivitet på din iPhone, trykke på fanen Præmier og derefter trykke på en præmie.

Når du opnår en præmie, får du en meddelelse på dit Apple Watch. Du kan opnå nogle præmier flere gange. Du kan f.eks. opnå en perfekt uge (stå op) mere end én gang.

Sådan ser du dine præmier

På iPhone: Åbn appen Aktivitet, og tryk derefter på fanen Præmier.

Du kan se, hvornår du opnåede en præmie og hvorfor ved at trykke på fanen Præmier. Du kan få vist bagsiden af præmien ved at skubbe til venstre eller højre.

Udfordringen Kom det nye år i møde på Apple Watch

Sådan opnår du særlige præmier for aktivitetsudfordringer

Du kan med mellemrum gennemføre en særlig aktivitetsudfordring og opnå en særlig præmie, f.eks. udfordringen Kom det nye år i møde. Inden udfordringen begynder, modtager du en meddelelse fra appen Aktivitet på dit Apple Watch om, hvordan du opnår den særlige præmie. Hver måned kan du også gennemføre en tilpasset månedlig udfordring, der er udvalgt netop til dig.

Når disse særlige udfordringer er tilgængelige, kan du se dem i appen Aktivitet på din iPhone. Disse udfordringer er kun tilgængelige i en begrænset periode, og hvis du ikke opnår præmien i løbet af den angivne periode, vil den ikke længere være tilgængelig.

Sådan opnår du særlige præmier for aktivitetskonkurrencer

Med watchOS 5 kan du også optjene præmier ved at deltage i konkurrencer med dine venner. Under konkurrencen optjener du point baseret på de aktivitetscirkler, du afslutter. Når konkurrencen er færdig, kan du opnå en præmie: Du modtager en præmie for din deltagelse, og hvis du vinder, modtager du en præmie, der er skræddersyet til din konkurrence med denne ven.

Læs mere om, hvordan du udfordrer venner til en konkurrence

Få hjælp

Find dit problem nedenfor. Hvis du ikke kan se dit problem, kan du kontakte Apple-support

Hvis du har gennemført et mål, men ikke opnået en præmie

Du opnår præmien inden for ni dage, efter du har fuldført udfordringen i Aktivitet.

Hvis du mangler præmier efter opdatering til iOS 12

Visse præmier fra udfordringer i Aktivitet mangler i appen Aktivitet i iOS 12. Hvis du vil se alle dine præmier, skal du opdatere til iOS 12.1 eller en nyere version.

Hvis du ikke kan se udfordringer i Aktivitet på din iPhone eller dit Apple Watch

Hvis en aktivitetsudfordring allerede har fundet sted, vises den ikke på fanen Præmier.

Efter hvert trin kan du se, om udfordringen vises:

1. Sørg for, at softwaren på din iPhone og dit Apple Watch er opdateret. Hvis du vil se og gennemføre nye udfordringer, skal du bruge watchOS 5.1 eller en nyere version.
  2. Kontroller, at dit Apple Watch kan oprette forbindelse til Wi-Fi, så det kan downloade udfordringen.

Nogle udfordringer er kun tilgængelige i visse områder. Du kan kontrollere dit område på din iPhone ved at åbne appen Apple Watch og trykke på Generelt > Sprog & område.