Brug af Vækkeur på Apple Watch

Når Apple Watch oplades, kan du bruge det som natte- og vækkeur.

Slå Vækkeur til*

Når du bruger Vækkeur*, vises dato, klokkeslæt og batteriniveau på dit Apple Watch. Hvis du har indstillet en alarm, vises den også på urskiven. Sådan slår du Vækkeur til:

1. Slut Apple Watch til opladeren. Under opladning forbliver Apple Watch i vækkeursfunktion.
  2. Hvis du vil se skærmen, skal du først trykke på den og derefter på Digital Crown eller sideknappen, eller du kan give Apple Watch et let skub. Måske kan du nøjes med at skubbe til bordet eller banke let på det – prøv dig frem.

Hvis du vil bruge dit Apple Watch, mens det er i vækkeursfunktion, skal du holde det med skærmen opad eller placere det på en plan overflade og derefter trykke på Digital Crown eller sideknappen.

Sådan indstiller du en alarm

Du kan bede Siri om at indstille en alarm for dig. Sig f.eks. "Sæt vækkeuret til kl. 7" eller "Væk mig kl. 19:00".

Vækkeuret på Apple Watch er separat fra alarmerne på din iPhone. Hvis du vil indstille eller tilpasse en alarm for Vækkeur på dit Apple Watch:

1. Åbn appen Alarmer på dit Apple Watch.
  2. Tryk på Tilføj alarm. Du kan også trykke på en eksisterende alarm og derefter på Nyt tidspunkt.
  3. Tryk på timer eller minutter. Drej Digital Crown for at justere klokkeslættet.
  4. Tryk på Indstil.

Når alarmen går i gang, udsender Apple Watch en lyd, og teksten bliver orange. Alarmen slukkes ved at trykke på sideknappen. Tryk på Digital Crown for at sætte alarmen på snooze i ni minutter.

Sådan slår du vækkeursfunktionen til og fra

1. På Apple Watch: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt > Vækkeursfunktion.
  3. Tryk for at slå vækkeursfunktionen fra eller til igen.

* I Storbritannien kaldes Vækkeur ikke "Nightstand mode", men "Bedside mode".