Brug af Digital Touch på dit Apple Watch

Med Digital Touch kan du sende tegninger, prik, dit hjerteslag, kys og meget mere fra dit Apple Watch til en vens Apple Watch eller iPhone.

Sådan sender du et Digital Touch

Du kan sende et Digital Touch ved at åbne en besked og trykke på Digital Touch-symbolet for at åbne malerlærredet. Du kan tegne noget, sende et kys eller dit hjerteslag eller vise en følelse.

Send en tegning

Tegn på skærmen. Tryk på Farver for at vælge en anden farve, og tegn derefter videre. Stop med at tegne for at sende.

Send et prik

Tryk på skærmen en eller flere gange. Tryk på Farver for at vælge en anden farve. Stop med at trykke for at sende.

Send et kys

Tryk på skærmen en eller flere gange med to fingre. Stop med at trykke for at sende.

Send dit hjerteslag

Placer to fingre på skærmen, indtil du kan se og mærke dit hjerteslag. Løft for at sende.

Knust hjerte

Placer to fingre på skærmen, indtil du kan se og mærke dit hjerteslag. Træk nedad for at sende.

Vis vrede

Tryk på skærmen med én finger, og hold nede, indtil der vises en flamme. Løft for at sende.

Se et Digital Touch

Hvis du vil se (eller mærke) et Digital Touch fra en ven, skal du trykke på meddelelsen på dit Apple Watch eller din iPhone.

Hvis du har brug for hjælp, skal du sørge for, at du og din ven har de nyeste versioner af iOS og watchOS.