Brug af appen Aktivitet på Apple Watch

Med appen Aktivitet på dit Apple Watch kan du registrere, hvor meget du bevæger dig, motionerer og står op fra dag til dag.

Du har nået alle 3 mål!

Sådan registrerer du din aktivitet

For at komme i gang skal du bare åbne appen på dit Apple Watch og indtaste nogle oplysninger om dig selv. Dit Apple Watch giver dig besked, når du har nået dine mål, og det giver dig også forslag og opmuntring for at hjælpe dig med at gennemføre dine cirkler. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du gennemfører de forskellige cirkler.

Bevæg dig

Bevægelsescirklen viser, hvor mange aktive kalorier du hidtil har forbrændt. Opfyld dit daglige mål for bevægelse ved at forbrænde aktive kalorier hver dag. I modsætning til hvile er aktive kalorier dem, du forbrænder ved at stå op eller bevæge dig omkring. Få hjælp til at få registreret bevægelse og motion.

For brugere på 13 år og derunder viser bevægelsescirklen, hvor mange minutter brugeren har brugt aktivt på at bevæge sig rundt.

Motion

Motionscirklen viser hele tiden, hvor mange minutters aktivitet du har klaret. Opfyld dit daglige motionsmål ved at motionere mindst 30 minutter om dagen. Læs mere om, hvordan du opfylder dit mål for motion

Stå op

Ståcirklen viser de timer, hvor du har stået op og bevæget dig omkring i mindst ét minut. Opfyld dit daglige ståmål ved at rejse dig op og bevæge dig rundt i mindst 1 minut i 12 forskellige timer i løbet af dagen. Selvom du står op hele dagen, skal du alligevel bevæge dig rundt.

Hvis du har angivet, at du sidder i kørestol, skifter Ståcirklen til Kørcirklen. Kør viser antal timer, hvor du har kørt rundt i mindst et minut.

Sådan ændrer du dine aktivitetsmål

Du kan til enhver tid justere dine mål, så de passer bedre til dine aktivitetsniveauer.

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.
  2. Skub op, og tryk derefter på Skift mål.
  3. Tryk for at øge eller mindske antallet af aktive kalorier for dit daglige bevægelsesmål, og tryk derefter på Næste.
  4. Tryk for at øge eller mindske antallet af minutter for dit daglige motionsmål, og tryk derefter på Næste.
  5. Tryk for at øge eller mindske antallet af timer for dit daglige ståmål, og tryk derefter på Ok.

Sådan kontrollerer du din aktivitetshistorik

Du kan kontrollere dagens fremskridt på dit Apple Watch eller kontrollere din komplette historik i appen Aktivitet på din iPhone.

På din telefon

1. Åbn appen Fitness på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Historik for at få oplysninger om dagens samlede aktiviteter. I din kalender vises der en grøn prik ud for de dage, du har trænet.
  3. Tryk på en dag for at få flere oplysninger.
  4. Hvis du vil have oplysninger om en træning, f.eks. din rute eller samlede distance, skal du trykke på fanen Træning og derefter på elementet.*

På Apple Watch

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.
  2. Skub opad for at se oplysninger for hver cirkel.
  3. Hvis du vil se mere, f.eks. dine samlede trin, din distance og dine træninger, skal du skubbe opad igen.
  4. Hvis du vil se dit ugentlige resume, skal du trykke hårdt på skærmen og derefter trykke på Ugentligt resume.

Sådan indstiller du påmindelser

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Aktivitet.
  3. Vælg dine meddelelser og påmindelser. Meddelelser med coaching er f.eks. baseret på dine fremskridt.

Læs mere

* De målinger, der vises, afhænger af typen af træning. Du kan f.eks. vælge rute til gang udenfor, svømning i havet eller cykelsessioner, når du har GPS.