Brug af appen Aktivitet på Apple Watch

Med appen Aktivitet på dit Apple Watch kan du registrere, hvor meget du bevæger dig, motionerer og står op fra dag til dag.

Kom cirklen rundt

Hvis du bruger dit Apple Watch hele dagen, registrerer appen Aktivitet automatisk dine bevægelser i løbet af dagen. For at komme i gang skal du bare åbne appen på dit Apple Watch og indtaste nogle oplysninger om dig selv.

Dit Apple Watch giver dig besked, når du når dine mål. Du kan også åbne appen for at se dine fremskridt. Skub nedad for at få flere oplysninger. Skub til venstre for at dele din aktivitet med venner.

Bevæg dig

Bevægelsescirklen viser, hvor mange aktive kalorier du hidtil har forbrændt. Opfyld dit daglige mål for bevægelse ved at forbrænde aktive kalorier hver dag. I modsætning til hvile er aktive kalorier dem, du forbrænder ved at stå op eller bevæge dig omkring. Læs mere om, hvordan du ændrer dit mål for bevægelse.

Få hjælp til at få registreret bevægelse og motion.

Motion

Motionscirklen viser hele tiden, hvor mange minutters aktivitet du har klaret. Opfyld dit daglige mål for motion ved at træne mindst 30 minutter hver dag. Du kan ikke ændre dit mål for motion, men du kan ændre dit mål for bevægelse til et andet antal aktive kalorier.

Læs mere om, hvordan du opfylder dit mål for motion

Stå op

Ståcirklen viser de timer, hvor du har stået op og bevæget dig omkring i mindst ét minut. Opfyld dit daglige mål for at stå op ved at stå op og bevæge dig omkring i mindst et minut i tolv forskellige timer i løbet af dagen. Selvom du står op hele dagen, skal du alligevel bevæge dig rundt.

Hvis du har angivet, at du sidder i kørestol, skifter Ståcirklen til Kørcirklen. Kør viser antal timer, hvor du har kørt rundt i mindst et minut.

Du kan ikke indstille dit mål for at stå op eller køre, men du kan ændre dit mål for bevægelse.

Sådan ser du alle oplysningerne

Oplysninger om at bevæge sig, motionere og stå

Skub opad for at se oplysninger for hver cirkel. Skub opad igen for at se mere, f.eks. samlet antal skridt, dine fremskridt i grafform, din distance og din træning.

Sådan ændrer du dit mål for bevægelse

Mål: 450 kalorier

Tryk på en skærm i appen Aktivitet for at ændre dit daglige mål for bevægelse. Du kan tilpasse dit mål for bevægelse, men ikke dine mål for motion eller at stå.

Sådan indstiller du påmindelser

Skærmen Aktivitet på iPhone

Tryk på fanen Mit ur i appen Apple Watch, og tryk på Aktivitet. Vælg dine meddelelser og påmindelser.

Meddelelser med coaching er baseret på dine fremskridt. Tryk på Daglig coaching for at slå dem fra.

Se din oversigt

Oversigt for august

Tryk på en fane i appen Aktivitet på din iPhone for at se oplysninger om dagens aktivitet, træning og præstationer.

Hvis du vil have oplysninger om din træning, f.eks. din rute eller samlet distance, skal du trykke på elementet.*

* De målinger, der vises, afhænger af typen af træning. Du kan f.eks. vælge rute til gang udenfor, svømning i havet eller cykelsessioner, når du har GPS.