Brug af appen Aktivitet på Apple Watch

Med appen Aktivitet på dit Apple Watch kan du registrere, hvor meget du bevæger dig, motionerer og står op fra dag til dag.

Du har nået alle 3 mål!

Sådan registrerer du din aktivitet

For at komme i gang skal du bare åbne appen på dit Apple Watch og indtaste nogle oplysninger om dig selv. Dit Apple Watch giver dig besked, når du har nået dine mål, og det giver dig også forslag og opmuntring for at hjælpe dig med at komme dine cirkler rundt. Læs mere om, hvordan du gennemfører de forskellige cirkler, nedenfor.

Bevæg dig

Bevægelsescirklen viser, hvor mange aktive kalorier du hidtil har forbrændt. Opfyld dit daglige mål for bevægelse ved at forbrænde aktive kalorier hver dag. I modsætning til hvile er aktive kalorier dem, du forbrænder ved at stå op eller bevæge dig omkring. Få hjælp til at få registreret bevægelse og motion.

Sådan ændrer du dit mål for bevægelse:

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.
  2. Gå til dine cirkler, og tryk hårdt på skærmen.
  3. Tryk for at hæve eller sænke antallet af aktive kalorier for dit daglige mål for bevægelse.
    Tilpas dit mål for bevægelse: 450 kalorier.
  4. Tryk på Opdater, når du er færdig.

Du kan tilpasse dit mål for bevægelse, men ikke dine mål for motion eller at stå op.

Motion

Motionscirklen viser hele tiden, hvor mange minutters aktivitet du har klaret. Opfyld dit daglige mål for motion ved at træne mindst 30 minutter hver dag. Du kan ikke tilpasse dit mål for motion, men du kan tilpasse dit mål for bevægelse.

Læs mere om, hvordan du opfylder dit mål for motion

Stå op

Ståcirklen viser de timer, hvor du har stået op og bevæget dig omkring i mindst ét minut. Opfyld dit daglige mål for at stå op ved at stå op og bevæge dig omkring i mindst et minut i tolv forskellige timer i løbet af dagen. Selvom du står op hele dagen, skal du alligevel bevæge dig rundt.

Hvis du har angivet, at du sidder i kørestol, skifter Ståcirklen til Kørcirklen. Kør viser antal timer, hvor du har kørt rundt i mindst et minut.

Du kan ikke tilpasse dit mål for at stå op eller køre, men du kan tilpasse dit mål for bevægelse.

Sådan kontrollerer du din aktivitetshistorik

Du kan kontrollere dagens fremskridt på dit Apple Watch eller kontrollere din fulde historik i appen Aktivitet på din iPhone.

På telefon

1. Åbn appen Aktivitet på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Historik for at få oplysninger om dagens samlede aktiviteter. I din kalender vises der en grøn prik ud for de dage, du har trænet.
    Aktivitetshistorik for juni.
  3. Tryk på en dag for at få flere oplysninger.
  4. Hvis du vil have oplysninger om en træning, f.eks. din rute eller samlet distance, skal du trykke på fanen Træning og derefter på elementet.*

På Apple Watch

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.
  2. Skub opad for at se oplysninger for hver cirkel.
    Målene for bevægelse, motion og at stå op på Apple Watch.
  3. Hvis du vil se mere, f.eks. dine samlede trin, din distance og dine træninger, skal du skubbe opad igen.
  4. Hvis du vil se dit ugentlige resume, skal du trykke hårdt på skærmen og derefter trykke på Ugentligt resume.

Sådan indstiller du påmindelser

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Aktivitet.
  3. Vælg dine meddelelser og påmindelser. Meddelelser med coaching er f.eks. baseret på dine tidligere resultater.
    Aktivitetsindstillinger i appen Watch på iPhone.

* De målinger, der vises, afhænger af typen af træning. Du kan f.eks. vælge rute til gang udenfor, svømning i havet eller cykelsessioner, når du har GPS.