iCloud-systemkrav

Følgende er de anbefalede systemkrav og minimumskravene til iCloud.

Anbefalede systemkrav

iCloud1 kræver et Apple-id, en aktiv internetforbindelse og opdateret software. Hvis din enhed opfylder de anbefalede systemkrav nedenfor, kan du bruge alle de nyeste iCloud-funktioner, og du får samlet set den bedste funktionalitet. Du kan se minimumskravene for de enkelte funktioner i tabellen med minimumskrav længere nede på denne side.

iPhone, iPad og iPod touch

• iOS 13 eller iPadOS
  • iWork til iOS (Pages 2.5, Numbers 2.5, Keynote 2.5 eller en nyere version af disse apps)2

Mac

• macOS Catalina
  • Safari 9.1 eller nyere, Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere eller Opera
  • iWork til Mac (Pages 5.5, Numbers 3.5, Keynote 6.5 eller en nyere version af disse apps)2

Watch

• watchOS 6

Pc

• Microsoft Windows 10
  • iCloud til Windows 7 eller iCloud til Windows 10*
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 – Outlook 20163
  • Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere (kun i skrivebordstilstand), Microsoft Edge eller Opera

*Windows-opdatering fra 10. maj 2019 eller nyere anbefales til iCloud til Windows 10.

Apple TV

• Apple TV-software 11.0 eller en nyere version

Minimumsystemkrav efter funktion

Du skal som minimum have iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3. generation), iPad eller iPad mini eller mindst OS X Lion 10.7.5 på en Mac for at kunne bruge iCloud.

Se denne tabel med forudsætninger for iCloud-funktioner.

Minimumskrav til iCloud
Funktion: iPhone, iPad, iPod touch Mac Windows Apple TV
Sikkerhedskopi og Gendan iOS 5
Bogmærker iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
  • Windows 7
  • iCloud til Windows
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 (kun i skrivebordstilstand)
  • Opera
Kalender, Kontakter og Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7
  • iCloud til Windows
  • Outlook 2010 – Outlook 2016 eller en opdateret webbrowser
-

FaceTime

iOS 6 OS X Mavericks 10.9
Familiedeling4 iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
tvOS 7.0
Appen Arkiver iOS 11
Appen Find min iOS 13 eller iPadOS

macOS Catalina

Find mine venner
  • iOS 5
  • iOS 6 (til lokalitetsbaserede advarsler)
  • iOS 8 (til Familiedeling)
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Opera
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
  • Opera
Find min iPhone
  • iOS 5
  • iOS 6
    (til funktionen Mistet)
  • iOS 7
    (til Aktiveringslås)

OS X Lion 10.7.5

Find min iPhone iOS 8
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Opera
  • Edge
  • Firefox 27
  • Google Chrome
  • Internet Explorer 11
  • Opera
iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-fotos iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3

iCloud til Windows 5

tvOS 9.2
iCloud-faner iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
iMessage

iOS 6 OS X Mavericks 10.9
iTunes Match iOS 5.0.1 iTunes 10.5.1 iTunes 10.5.1 tvOS 4.4
iWork til iCloud Keynote eller Pages 2.6** eller nyere og Numbers 4.0
  • Keynote 6.6**, Pages 5.6**og Numbers 5.0
  • Safari 9
  • Google Chrome 50
  • Opera
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome 50
  • Opera
Nøglering 5 iOS 8.4.1 OS X Yosemite 10.10.5
Mail Drop (afsendelse af bilag) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (til appen Mail) eller iCloud.com/mail i en opdateret webbrowser (Safari 7.2 for at overføre pakker, f.eks. iWork-arkiver)
  • En e-mailkonto, der understøtter IMAP
  • Windows 7
  • iCloud.com/mail i en opdateret webbrowser
  • En e-mailkonto, der understøtter IMAP

Beskeder i iCloud

iOS 11.4 macOS High Sierra 10.13.5
Min fotostream 6 iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto '11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Photos 1.0
  • Windows 7
  • iCloud til Windows
tvOS 5.0
Noter (opgraderede funktioner) iOS 9 OS X El Capitan 10.11
Læseliste iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
Påmindelser (opgraderede funktioner) iOS 13 eller iPadOS

macOS Catalina

Skærmtid iOS 12

macOS Catalina

Delte album iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 9.5 eller Aperture 3.5
  • Photos 1.0
  • Windows 7
  • iCloud til Windows
tvOS 5.3
Delte noter iOS 9 OS X El Capitan
Mapper med Delte noter iOS 13 eller iPadOS macOS Catalina
Deleforslag iOS 12

Genveje i Siri iOS 12
Tofaktorgodkendelse iOS 9 OS X El Capitan iCloud til Windows 5
Totrinsbekræftelse 7 iOS 7 OS X Mavericks 10.9
Memoer iOS 12 macOS Mojave

**Et dokument, der indeholder tabeller, kræver Keynote og Pages 4.0 eller en nyere version til iOS eller iPadOS og Keynote 8.0 eller en nyere version og Pages 7.0 eller en nyere version til Mac.

Hvis du bruger et administreret Apple-id, understøttes iCloud til Windows ikke.

Visse Android-enheder kan bruge iCloud.com, men siden fungerer bedst ved brug af understøttede browsere på macOS, iOS, iPadOS og Windows.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Adgang til visse tjenester er begrænset til 10 enheder.

1. Learn how iCloud operates in China mainland.
  2. Du kan købe iWork til iOS og iWork til Mac i App Store, hvis de ikke følger med din iOS-enhed eller Mac.
  3. Outlook 2010 Personal Edition understøttes ikke.
  4. Hvis du vil dele iCloud-lagring med din familie, skal du have iOS 11, macOS High Sierra eller en nyere version af disse programmer. Du kan deltage i en delt iCloud-lagringsplan med iOS 8, OS X Yosemite eller en nyere version af disse programmer.
  5. Hvis du har tofaktorgodkendelse og bruger iCloud-nøglering, skal du have iOS 9 og OS X El Capitan eller en nyere version.
  6. I nogle tilfælde er Min fotostream ikke tilgængelig for nye konti. Læs mere om, hvordan du bruger iCloud-fotos til at gemme dine fotos og videoer i iCloud.
  7. Hvis din enhed ikke opfylder minimumsystemkravene, beskyttes dine data stadig af totrinsbekræftelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.