iCloud-systemkrav

Følgende er de anbefalede systemkrav og minimumskravene til iCloud.

Anbefalede systemkrav

iCloud1 kræver et Apple-id, en aktiv internetforbindelse og opdateret software. Hvis din enhed opfylder de anbefalede systemkrav nedenfor, kan du bruge alle de nyeste iCloud-funktioner, og du får samlet set den bedste funktionalitet. Du kan se minimumskravene for de enkelte funktioner under minimumskrav nederst på siden.

iPhone, iPad og iPod touch

Mac

• macOS Monterey 12
  • Safari 9.1 eller nyere, Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere eller Opera
  • iWork til Mac-systemkrav2

Watch

• watchOS 8

Pc

• Microsoft Windows 10*
  • iCloud til Windows 11 eller en nyere version
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2016 eller en nyere version
  • Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere (kun i skrivebordstilstand), Microsoft Edge eller Opera

* Windows 10-opdatering fra maj 2019 eller en nyere version anbefales til iCloud til Windows 10 eller en nyere version.

Apple TV

• tvOS 13 eller en nyere version

Minimumsystemkrav efter funktion

Du skal som minimum have iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3. generation), iPad eller iPad mini eller mindst OS X Lion 10.7.5 på en Mac for at kunne bruge iCloud.

Kontakter til kontogendannelse

Kontakter til kontogendannelse er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 15 eller iPadOS 15
  • macOS Monterey

Hvis du vil konfigurere en kontakt til kontogendannelse, skal alle dine enheder være opdateret til den nyeste version af iOS, iPadOS, watchOS, macOS og tvOS. Hvis du har en ældre enhed, der ikke kan opdateres til iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey, skal du logge af iCloud på den pågældende enhed.

Hvis du vil være kontakt til kontogendannelse, skal du bruge mindst én enhed med iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey eller en nyere version.

Sikkerhedskopi og Gendan

Sikkerhedskopi og Gendan er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 5

Bogmærker

Bogmærker er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 og Safari 11
  • Windows 7 med iCloud til Windows 7 og Firefox 22, Google Chrome 28 (kun i skrivebordstilstand) eller Opera

Kalender, Kontakter og Mail

Kalender, Kontakter og Mail er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

• iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Windows 10-opdatering fra 29. maj 2019 eller nyere med iCloud til Windows 10 eller en nyere version og Outlook 2016 3

FaceTime

FaceTime er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

Indstil familie til Apple Watch

Indstil familie er tilgængelig på iPhone og Apple Watch med tofaktorgodkendelse.

• iOS 14
  • watchOS 7

Familiedeling

Familiedeling er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc og Apple TV.

Appen Arkiver

Appen Arkiver er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 11
  • iPadOS 14 (opgraderede funktioner)

Find enheder og Find genstande

Find enheder og Find genstande er tilgængelige på Apple Watch.

• watchOS 8

Find venner

Find venner er tilgængelig på Apple Watch.

• watchOS 3 – watchOS 5

Find

Find er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 13 eller iPadOS 13
  • macOS Catalina

Find min [enhed]

Find [enhed] er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 5
  • iOS 6 (til funktionen Mistet)
  • iOS 7 (til Aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5

Appen Find mine venner

Find mine venner er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 9-iOS 12

Appen Find min iPhone

Find min iPhone er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og i webbrowsere.

• iOS 9-iOS 12
  • På macOS: Safari 7, Firefox 27, Google Chrome 35, Opera
  • På Windows: Firefox 27, Google Chrome 35, Edge 79, Opera

Find personer

Find personer er tilgængelig på Apple Watch.

• watchOS 8

iCloud+

iCloud+4 er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc og i webbrowsere.

• iOS 15 eller iPadOS 15
  • macOS Monterey

iCloud Drive

iCloud Drive er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

• iOS 8
  • OS X Yosemite
  • Windows 10 med iCloud til Windows 10 eller en nyere version

Deling af mapper med iCloud Drive

iCloud Drive-mappedeling er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

iCloud-adgangskoder

iCloud-adgangskoder er tilgængelige på pc.

• Windows 10 med iCloud til Windows 12.x

iCloud-fotos

iCloud-fotos er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

• iOS 8.3
  • OS X Yosemite 10.10.3
  • Windows 7 med iCloud til Windows 7.x eller Windows 10 med iCloud til Windows 10 eller en nyere version

iCloud-faner

iCloud-faner er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 og Safari 11

iMessage

iMessage er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

iTunes Match

iTunes Match er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Apple TV.

• iOS 5.0.1
  • På macOS: iTunes 10.5.1
  • På Windows: iTunes 10.5.1
  • tvOS 4.4

iWork til iCloud

Nøglering

Nøglering5 er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac med tofaktorgodkendelse.

• iOS 8.4.1
  • OS X Yosemite 10.10.5

Arvekontakt

Arvekontakt er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, eller Mac med tofaktorgodkendelse.

• iOS 15.2 eller iPadOS 15.2
  • macOS Monterey 12.1

Mail Drop (afsendelse af bilag)

Mail Drop er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

• iOS 9.2
  • OS X Yosemite (til appen Mail)
  • iCloud.com/mail fra en opdateret webbrowser (Safari 7.2 til at overføre pakker som f.eks. iWork-arkiver)
  • En e-mailkonto, der understøtter IMAP
  • Windows 7

Beskeder i iCloud

Beskeder i iCloud er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch og Mac med tofaktorgodkendelse og Nøglering slået til.

• iOS 11.4
  • macOS High Sierra 10.13.5

Min fotostream

Min fotostream6 er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc og Apple TV.

• iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5 med Fotos 1.0 eller iPhoto '11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Windows 7 med iCloud til Windows
  • tvOS 5.0

Noter (opgraderede funktioner)

Noter er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan 10.11

Læseliste

Læseliste er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11

Påmindelser (opgraderede funktioner)

Påmindelser er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Skærmtid

Skærmtid er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 12
  • macOS Catalina med iPhoto '11 9.5 eller Aperture 3.5 eller Fotos 1.0
  • tvOS 5.3

Fælles album

Delte album er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc og Apple TV.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • Windows 7 med iCloud til Windows 7.x eller Windows 10 med iCloud til Windows 10 eller en nyere version

Delte noter

Delte noter er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan

Mapper med Delte noter

Mapper med Delte noter er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Deleforslag

Deleforslag er tilgængelige på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 12

Genveje i Siri

Genveje i Siri er tilgængelige på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 12

Tofaktorgodkendelse

Tofaktorgodkendelse er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

• iOS 9
  • OS X El Capitan
  • iCloud til Windows 5

Totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse7 er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Memoer

Memoer er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 12
  • macOS Mojave

Hvis du bruger et administreret Apple-id, understøttes iCloud til Windows ikke.

Visse Android-enheder kan bruge iCloud.com, men siden fungerer bedst ved brug af understøttede browsere på macOS, iOS, iPadOS og Windows.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Adgang til visse tjenester er begrænset til 10 enheder.

1. Læs mere om iCloud på det kinesiske fastland.
  2. Du kan få iWork til iOS og iWork til Mac i App Store, hvis det ikke fulgte med din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.
  3. Outlook 2010 Personal Edition understøttes ikke.
  4. Hvis du vil dele iCloud+ med din familie, skal du have iOS 11 eller nyere eller macOS High Sierra eller nyere. Du kan deltage i en delt iCloud+ plan med iOS 8 eller nyere eller OS X Yosemite eller nyere.
  5. Hvis du har tofaktorgodkendelse og bruger iCloud-nøglering, skal du have iOS 9 og OS X El Capitan eller en nyere version.
  6. I nogle tilfælde er Min fotostream ikke tilgængelig for nye konti. Læs mere om, hvordan du bruger iCloud-fotos til at gemme dine fotos og videoer i iCloud.
  7. Hvis din enhed ikke opfylder minimumsystemkravene, beskyttes dine data stadig af totrinsbekræftelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.