iCloud-systemkrav

Følgende er de anbefalede systemkrav og minimumskravene til iCloud.

Anbefalede systemkrav

iCloud1 kræver et Apple-id, en aktiv internetforbindelse og opdateret software. Hvis din enhed opfylder de anbefalede systemkrav nedenfor, kan du bruge alle de nyeste iCloud-funktioner, og du får samlet set den bedste funktionalitet. Du kan se minimumskravene for de enkelte funktioner i tabellen med minimumskrav længere nede på denne side.

iPhone, iPad og iPod touch

• iOS 12
  • iWork til iOS (Pages 2.5, Numbers 2.5, Keynote 2.5 eller en nyere version af disse apps)2

Mac

• macOS Mojave
  • iTunes 12.7
  • Safari 9.1, Firefox 45 eller Google Chrome 54 eller en nyere version af disse programmer
  • iWork til Mac (Pages 5.5, Numbers 3.5, Keynote 6.5 eller en nyere version af disse apps)2

Pc

• Microsoft Windows 10
  • iCloud til Windows 7
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 – Outlook 20163
  • Microsoft Edge, Firefox 45 eller Google Chrome 54 (kun i skrivebordstilstand) eller en nyere version af disse programmer

Apple TV

• Apple TV-software 11.0 eller en nyere version

Minimumsystemkrav efter funktion

Du skal som minimum have iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3. generation), iPad eller iPad mini eller mindst OS X Lion 10.7.5 på en Mac for at kunne bruge iCloud.

Se denne tabel med forudsætninger for iCloud-funktioner.

Minimumskrav til iCloud
Funktion: iPhone, iPad, iPod touch Mac Windows Apple TV
Tilbage til min Mac OS X Lion 10.7.5 (Tilbage til min Mac er kun tilgængelig på macOS High Sierra eller en tidligere version og kun i et begrænset tidsrum).
Sikkerhedskopi og Gendan iOS 5
Bogmærker iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7 eller en nyere version
  • iCloud til Windows
  • Internet Explorer 9 eller en nyere version
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 (kun i skrivebordstilstand)
Kalender, Kontakter og Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 eller en nyere version
  • iCloud til Windows
  • Outlook 2010 – Outlook 2016 eller en opdateret webbrowser
Familiedeling4 iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
tvOS 7.0
Find mine venner
  • iOS 5
  • iOS 6 (til lokalitetsbaserede advarsler)
  • iOS 8 (til Familiedeling)
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
Find min iPhone
  • iOS 5
  • iOS 6
    (til funktionen Mistet)
  • iOS 7
    (til Aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5 (funktionen Mistet og Aktiveringslås findes ikke i macOS).
Find min iPhone -app iOS 8
iCloud.com
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-fotos iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3
iCloud-faner iOS 6
  • OS X Yosemite 10.10.3
  • Safari 6
iTunes Match iOS 5.0.1 iTunes 10.5.1 iTunes 10.5.1 tvOS 4.4
iWork til iCloud Keynote eller Pages 2.6* eller nyere og Numbers 4.0 eller nyere
  • Keynote 6.6* eller nyere, Pages 5.6* eller nyere og Numbers 5.0 eller nyere
  • Safari 9
  • Google Chrome 50
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome 50
Nøglering 5 iOS 8.4.1 OS X Yosemite 10.10.5
Mail Drop (afsendelse af bilag) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (til appen Mail) eller iCloud.com/mail i en opdateret webbrowser (Safari 7.2 eller en nyere version for at overføre pakker, f.eks. iWork-arkiver)
  • En e-mailkonto, der understøtter IMAP
  • Windows 7 eller en nyere version
  • iCloud.com/mail i en opdateret webbrowser
  • En e-mailkonto, der understøtter IMAP

Beskeder i iCloud

iOS 11.4 macOS High Sierra 10.13.5
Min fotostream 6 iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto '11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Photos 1.0
  • Windows 7 eller en nyere version
  • iCloud til Windows
tvOS 5.0
Noter (opgraderede funktioner) iOS 9 macOS 10.11
Læseliste iOS 5 Safari 5.1
Skærmtid iOS 12
Delte album iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 9.5 eller Aperture 3.5
  • Photos 1.0
  • Windows 7 eller en nyere version
  • iCloud til Windows
tvOS 5.3
Deleforslag iOS 12

Genveje i Siri iOS 12
Tofaktorgodkendelse iOS 9 OS X El Capitan iCloud til Windows 5
Totrinsbekræftelse 7 iOS 7 OS X Mavericks 10.9
Memoer iOS 12 macOS Mojave

* Et dokument, der indeholder tabeller, kræver Keynote og Pages 4.0 eller nyere til iOS og Keynote 8.0 eller nyere og Pages 7.0 eller nyere til Mac.

Hvis du bruger et administreret Apple-id, understøttes iCloud til Windows ikke.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Adgang til visse tjenester er begrænset til 10 enheder.

1. Læs mere om, hvordan iCloud drives i Kina.
  2. Du kan købe iWork til iOS og iWork til Mac i App Store, hvis de ikke følger med din iOS-enhed eller Mac.
  3. Outlook 2010 Personal Edition understøttes ikke.
  4. Hvis du vil dele iCloud-lagring med din familie, skal du have iOS 11, macOS High Sierra eller en nyere version af disse programmer. Du kan deltage i en delt iCloud-lagringsplan med iOS 8, OS X Yosemite eller en nyere version af disse programmer.
  5. Hvis du har tofaktorgodkendelse og bruger iCloud-nøglering, skal du have iOS 9 og OS X El Capitan.
  6. I nogle tilfælde er Min fotostream ikke tilgængelig for nye konti. Læs mere om, hvordan du bruger iCloud-fotos til at gemme dine fotos og videoer i iCloud. Min fotostream understøttes ikke i Windows 10.
  7. Hvis din enhed ikke opfylder minimumsystemkravene, beskyttes dine data stadig af totrinsbekræftelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.