Hvis din Mac ikke starter helt

Hvis din Mac ikke starter helt, eller hvis du skal gøre noget under starten, stopper den muligvis ved en af disse skærme.

Cirkel med en linje gennem

forbudssymbol

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din Mac starter med en cirkel med en linje gennem (forbudssymbol).

Spørgsmålstegn

Tom skærm

tom, grå skærm

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din Mac viser en tom skærm, når den starter.

Globus med meddelelsessymbol

skærm med globus med meddelelsessymbol

En globus med et udråbstegn betyder, at din Mac prøvede at starte fra macOS-gendannelse via internettet, men det kunne ikke. Læs mere om, hvad du skal gøre hvis din Mac ikke kan starte fra macOS-gendannelse.

Hængelåssymbol

skærm med hængelåssymbol

Hvis din Mac bruger en firmware-adgangskode, vises hængelåssymbolet, når du prøver at starte fra en anden disk, f.eks. et eksternt drev eller macOS-gendannelse. Angiv firmware-adgangskoden for at fortsætte.

PIN-kode til systemlås

skærm med PIN-kode til systemlås

Din Mac beder om en pinkode, når den er blevet fjernlåst med Find. Indtast adgangskoden på fire eller seks cifre for at fortsætte.

Log ind-vindue

log ind-skærm

Indtast adgangskoden for din brugerkonto i log ind-vinduet for at logge på din Mac. Hvis FileVault er slået til, låser denne også op for din disk. Der vises muligvis et standardskrivebordsbillede i baggrunden, som kan ændres til dit valgte skrivebordsbillede, når du vælger din konto.

Symbolet for Thunderbolt, USB eller FireWire

Et stort Thunderbolt- , USB-  eller FireWire-symbol på skærmen betyder, at din Mac er i funktionen Computer som ekstern harddisk.