Hvis din Mac ikke starter helt

Hvis din Mac ikke starter helt, eller hvis du skal gøre noget under starten, stopper den muligvis ved en af disse skærme.

Cirkel med en streg gennem

macOS-startskærm, der viser et forbudssymbol og URL'en: https://support.apple.com/da-dk/HT204156

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din Mac starter med en cirkel med en streg gennem (forbudssymbol).

Spørgsmålstegn

macOS-startskærm, der viser en mappe med et spørgsmålstegn og URL'en: https://support.apple.com/da-dk/HT204156

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din Mac starter med et spørgsmålstegn.

Indstillinger med et tandhjulssymbol

Tom skærm

Bærbar Mac med tom, grå skærm

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din Mac starter med en tom skærm, f.eks. en tom, grå, sort eller blå skærm.

Globus med meddelelsessymbol

macOS-startskærm med globus og meddelelsessymbol og URL'en: https://support.apple.com/da-dk/HT204156

En globus med et udråbstegn betyder, at din Mac prøvede at starte fra macOS-gendannelse via internettet, men at det mislykkedes. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din Mac ikke kan starte fra macOS-gendannelse.

Hængelåssymbol

macOS-startskærm med symbol af firmwarehængelås og adgangskodefelt

Hvis din Mac bruger en firmwareadgangskode, vises hængelåssymbolet, når du prøver at starte fra en anden disk, f.eks. et eksternt drev eller macOS-gendannelse. Angiv firmware-adgangskoden for at fortsætte.

PIN-kode til systemlås

macOS-skærm med PIN-kode til systemlås

Din Mac beder om en pinkode, når den er blevet fjernlåst med Find. Indtast adgangskoden på fire eller seks cifre for at fortsætte.

Log ind-vindue

macOS Big Sur-skærm med brugerlogin

Indtast adgangskoden for din brugerkonto i log ind-vinduet for at logge på din Mac. Hvis FileVault er slået til, låser denne også op for din disk. Der vises muligvis et billede af et standardskrivebord i baggrunden, der ændres til dit valgte skrivebordsbillede, når du vælger din konto.

Symbol for Thunderbolt, USB eller FireWire

Et stort symbol af Thunderbolt , USB  eller FireWire  på en mørk baggrund betyder, at din Mac er indstillet til Computer som ekstern harddisk.