Hvis iTunes ikke kan genkende din iPhone, iPad eller iPod

Hvis du slutter din enhed til computeren med et USB-kabel, men iTunes ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod, skal du søge hjælp.

Når iTunes på din computer ikke kan genkende den enhed, du har tilsluttet, får du muligvis vist en ukendt fejl eller fejlen "0xE". Hvis det sker, skal du følge disse trin og forsøge at slutte din enhed til igen efter hvert trin:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes, som fungerer på din computer.
  2. Kontroller, at du har den nyeste software på din Mac eller Windows-pc.
  3. Sørg for, at enheden er tændt.
  4. Hvis du får vist meddelelsen Godkend denne computer, skal du låse enheden op og trykke på Godkend.
  5. Frakobl alt USB-tilbehør, med undtagelse af enheden, fra din computer. Prøv hver USB-port for at se, om der er én, der virker. Prøv derefter et andet USB-kabel fra Apple.
  6. Genstart din computer og iPhone, iPad eller iPod.
  7. Prøv en anden computer for at se, om din enhed skal sendes til service. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du følge nedenstående trin for din Mac-computer eller Windows-pc.

Sådan gør du, hvis du bruger en Mac-computer

1. Hold tasten Indstillinger nede, klik på Apple-menuen, og vælg Systemoplysninger eller Systemrapport.
  2. Vælg USB fra listen til venstre.
  3. Hvis du kan se din iPhone, iPad eller iPod under USB-enhedstræet, skal du afinstallere sikkerhedssoftware fra tredjepart. Hvis du ikke ser den, skal du kontakte Apple-support.

Pc med Windows

1. Åbn Enhedshåndtering ved at følge trinnene for den version af Windows, du har:
    • Windows 10: Klik i søgefeltet i nederste venstre hjørne, skriv Enhedshåndtering, og tryk på Enter. Find USB-driveren til Apple Mobile Device på listen over USB-controllere.
    • Windows 8: Skub ind fra skærmens højre kant. Tryk på Søg, og skriv Enhedshåndtering, og tryk derefter på Enhedshåndtering. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Find USB-driveren til Apple Mobile Device på listen over USB-controllere.
    • Windows 7: Klik på Start > Kontrolpanel > Hardware og lyd > Enhedshåndtering.‌ Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Find USB-driveren til Apple Mobile Device på listen over USB-controllere.
  2. Selvom du ikke kan finde Apple-driveren, skal du følge trinnene herunder baseret på, hvad du ser eller ikke ser.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se symbolerne ud for Apple Mobile Device USB-driveren

Hvis du ikke kan se , eller ud for Apple Mobile Device USB-driveren, skal du kontrollere, om der er konflikter med software fra andre producenter. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du genstarte Apple Mobile Device-tjenesten eller kontakte Apple-support.

Du ser en pil ned

Hvis du ser ud for Apple Mobile Device USB-driveren, skal du højreklikke på driveren og vælge Aktiver i genvejsmenuen. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis du kan se et udråbstegn eller et spørgsmålstegn

Hvis du ser eller ud for Apple Mobile Device USB-driveren, skal du højreklikke på posten og manuelt opdatere Apple Mobile Device USB-driveren.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se Apple Mobile Device USB-driveren

1. Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren.
  2. Arkiver et skærmbillede ved at trykke på knappen Hjem og knappen Vågeblus til/fra på enheden på samme tid. Skærmen blinker kortvarigt.
  3. Slut enheden til computeren igen.
  4. Hvis du ser nogen af disse afsnit i Enhedshåndtering, skal du udvide dem:
    • Billedenheder
    • Andre enheder
    • Bærbare enheder
    • USB-controllere

Se nu under den post, hvor enheden genkendes som et kamera. Du burde se "Apple iPhone", "Apple iPad" eller "Apple iPod". Højreklik på enhedsposten, og opdater Apple Mobile Device USB-driveren manuelt.

Hvis kun Ukendt enhed vises, skal du følge disse trin:

1. Højreklik på posten Ukendt enhed.
  2. Vælg Egenskaber i genvejsmenuen, og klik på fanen Detaljer.
  3. Vælg Hardware-id'er på rullemenuen.
  4. Hvis id'et starter med andet end USB\VID_0000&PID_0000, skal du gå til Enhedshåndtering og højreklikke på posten Ukendt enhed. Opdater derefter Apple Mobile Device USB-driveren manuelt
  5. Hvis id'et starter med USB\VID_0000&PID_0000, skal du følge de resterende trin.
  6. Fjern enheden, og tag alle USB-enheder ud af computeren.
  7. Luk computeren, og tænd den igen.
  8. Tilslut enheden igen, og afprøv hver USB-port ved at lade enheden sidde i ca. 30 sekunder for at se, om den genkendes.
  9. Prøv med et andet USB-kabel med 30 ben eller et USB-kabel med Lightning-stik, som du ved virker.

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.

Opdater Apple Mobile Device USB-driveren manuelt

Hvis en af ovennævnte afsnit fører dig til dette afsnit, har du sikkert allerede højreklikket på en post i Enhedshåndtering. Nu skal du følge disse trin:

1. Vælg Opdater driversoftware.
  2. Vælg "Gennemse computeren efter driversoftware".
  3. Klik på "Lad mig vælge på en liste over enhedsdrivere på computeren".
  4. Klik på knappen "Har diskette/cd". Hvis denne mulighed ikke kan vælges, skal du vælge en kategori for enheden, f.eks. Mobiltelefon eller Lagerenhed, hvis de er med på listen.
  5. Klik på Næste. Du burde se knappen Har diskette/cd.
  6. Klik på knappen Gennemse, og find C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  7. Dobbeltklik på filen "usbaapl". Hvis du har en 64-bit version af Windows, hedder filen "usbaapl64". Hvis du ikke kan finde "usbaapl64" her, eller hvis der ikke er en mappe med navnet Drivers, skal du se C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  8. I vinduet Har diskette/cd skal du klikke på Åbn og derefter på Næste og Færdig.
  9. Windows installerer nu driveren. Klik på Fortsæt alligevel, hvis der vises en meddelelse om, at den software, du installerer, ikke har bestået Windows Logo-testen. Du kan få hjælp til andre typiske fejl og fejlkodenumre i denne Microsoft-artikel.
  10. Åbn iTunes for at kontrollere, om iTunes genkender din enhed. Hvis enheden ikke genkendes, skal du genstarte Apple Mobile Device-tjenesten.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.