Hvis iTunes ikke kan genkende din iPhone, iPad eller iPod

Hvis du slutter din enhed til computeren med et USB-kabel, men iTunes ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod, skal du søge hjælp.

Når iTunes på din computer ikke kan genkende den enhed, du har tilsluttet, får du muligvis vist en ukendt fejl eller fejlen "0xE". Hvis det sker, skal du følge disse trin og forsøge at tilslutte din enhed igen efter hvert trin:

1. Sørg for, at din iOS-enhed er låst op og på hjemmeskærmen.
  2. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes, som fungerer på din computer.
  3. Kontroller, at du har den nyeste software på din Mac eller Windows-pc.
  4. Sørg for, at enheden er tændt.
  5. Hvis du får vist meddelelsen Godkend denne computer, skal du låse enheden op og trykke på Godkend.
  6. Frakobl alt USB-tilbehør, med undtagelse af enheden, fra din computer. Prøv hver USB-port for at se, om der er én, der virker. Prøv derefter et andet USB-kabel fra Apple.*
  7. Genstart din computer og iPhone, iPad eller iPod.
  8. Prøv at slutte enheden til en anden computer. Hvis du har samme problem på en anden computer, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du følge nedenstående trin for din Mac eller Windows-pc.

* Læs mere om, hvordan du slutter iPad Pro (11") eller iPad Pro 12,9" (3. generation) til din computer.

Sådan gør du, hvis du bruger en Mac

1. Tilslut din iOS-enhed, og sørg for, at den er låst op og på hjemmeskærmen.
  2. Hold Alternativtasten nede på din Mac, klik på Apple-menuen, og vælg Oplysninger om system eller Systemrapport.
  3. Vælg USB på listen i venstre side.
  4. Hvis du kan se din iPhone, iPad eller iPod under USB-enhedstræet, skal du afinstallere sikkerhedssoftware fra tredjepart. Hvis du ikke kan se enheden, skal du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis du bruger en Windows-pc

Trinnene afhænger af, hvorvidt du har downloadet iTunes fra Microsoft Store eller Apple.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Microsoft Store

Følg disse trin for at geninstallere Apple Mobile Device USB-driveren:

1. Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren.
  2. Lås din iOS-enhed op, og gå til hjemmeskærmen. Tilslut derefter enheden igen. Luk iTunes, hvis det åbnes.
  3. Klik på knappen Start, og hold den nede (eller højreklik på den), og vælg derefter Enhedshåndtering.
  4. Find og udvid afsnittet Bærbare enheder.
  5. Find din tilsluttede enhed (f.eks. Apple iPhone), højreklik på enhedens navn, og vælg Opdater driver.
  6. Vælg "Søg automatisk efter opdateret driversoftware".
  7. Når softwaren er installeret, skal du gå til Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update og bekræfte, at der ikke er andre tilgængelige opdateringer.
  8. Åbn iTunes.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Apple

Følg disse trin for at geninstallere Apple Mobile Device USB-driveren:

1. Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren.
  2. Lås din iOS-enhed op, og gå til hjemmeskærmen. Tilslut derefter enheden igen. Luk iTunes, hvis det åbnes.
  3. Tryk på Windows-tasten og tasten R på tastaturet for at åbne kommandoen Kør.
  4. Indtast følgende i vinduet Kør:
    %ProgramFiles%\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers
  5. Klik på OK.
  6. Højreklik på arkivet usbaapl64.inf eller usbaapl.inf, og vælg Installer.

Der vises muligvis andre arkiver, som begynder med usbaapl64 eller usbaapl. Sørg for, at du installerer det arkiv, der slutter på .inf. Hvis du ikke er sikker på, hvilket arkiv du skal installere, kan du højreklikke et tomt sted i vinduet i Stifinder, klikke på Vis og derefter klikke på Detaljer for at finde den korrekte arkivtype. Du skal installere arkivet Setup Information.
  7. Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren, og genstart computeren.
  8. Tilslut enheden igen, og åbn iTunes.

Hvis din enhed stadig ikke genkendes

Kontroller Enhedshåndtering for at se, om Apple Mobile Device USB-driveren er installeret. Følg disse trin for at åbne Enhedshåndtering:

1. Tryk på Windows-tasten og tasten R på tastaturet for at åbne kommandoen Kør.
  2. Indtast devmgmt.msc i vinduet Kør, og klik på OK. Enhedshåndtering åbnes.
  3. Find og udvid afsnittet USB-controllere (Universal Serial Bus).
  4. Find Apple Mobile Device USB-driveren.

Hvis Apple Mobile Device USB-driveren ikke vises, eller Ukendt enhed vises:

• Slut enheden til din computer med et andet USB-kabel.
  • Slut enheden til en anden computer. Hvis du har samme problem på en anden computer, skal du kontakte Apple-support.

Hvis der vises et fejlsymbol ved Apple Mobile Device USB-driveren:

Hvis  eller  vises ved siden af Apple Mobile Device USB-driveren, skal du følge disse trin:

1. Genstart Apple Mobile Device-tjenesten.
  2. Kontroller, om der er problemer med sikkerhedssoftware fra andre producenter, og genstart computeren.
  3. Prøv at installere arkivet usbaapl64.inf eller usbaapl.inf igen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.