Hvis computeren ikke genkender din iPhone eller iPad

Når du slutter din enhed til din computer, skal den vises i Finder eller iTunes. Hvis du ikke kan se den, eller du får en ukendt fejl eller 0xE-fejl, skal du følge disse trin.

Se i Finder eller iTunes

På en Mac med macOS Catalina eller en nyere version skal du kigge efter din enhed i indholdsoversigten i et hvilket som helst vindue i Finder.*

På en Mac med en tidligere version af macOS skal du kigge efter din enhed i iTunes.

På en Windows-pc med iTunes skal du kigge efter din enhed i iTunes.

Få mere at vide om visning af din enhed på en computer

Opdater softwaren på alle enheder

Opdater din iPhone eller iPad

Opdater din Mac

Opdater din Windows-pc
På din pc skal du muligvis også opdatere iTunes og opdatere drivere.

Slut enheden direkte til computeren

Sørg for, at din enhed er låst op og viser startskærmen, og brug derefter et USB-kabel til at slutte den direkte til en USB-port på din computer. Opret ikke forbindelse til en USB-hub eller en anden enhed.

Hvis det ikke hjælper, skal du koble din enhed og alle andre USB-enheder og tilbehør fra din computer. Tilslut derefter kun din enhed igen.

Godkend din computer, hvis du bliver bedt om det

Hvis du ser meddelelsen "Godkend denne computer?" på din enhed, når du slutter enheden til din computer, skal du trykke på Godkend.

Om beskeden "Godkend denne computer?"

Prøv en anden port, et andet kabel eller en anden computer

Problemet kan være relateret til din computer, dens USB-port eller USB-kablet, der forbinder den til din enhed. Hvis det er muligt, kan du prøve en anden computer, USB-port eller et andet USB-kabel. Se også, om der er snavs i opladningsporten i bunden af din iPhone eller iPad.

Kontakt os

Hvis din computer stadig ikke genkender din iPhone eller iPad, skal du kontakte Apple-support.

* Denne funktion afhænger af en indstilling: I menulinjen i Finder skal du vælge Finder > Indstillinger (eller Præferencer). Klik på Indholdsoversigt øverst i indstillingsvinduet, og sørg derefter for, at "Cd'er, dvd'er og iOS-enheder" er valgt. Hvis du ikke kan se indholdsoversigten i Finder-vinduet, skal du vælge Vis > Vis indholdsoversigt på menulinjen eller trykke på Ctrl-Kommando-S.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.