Sådan gør du, hvis iTunes ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod

Hvis du slutter din enhed til computeren med et USB-kabel, men iTunes ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod, skal du søge hjælp.

Når iTunes på din computer ikke genkender din tilsluttede enhed, kan du følge denne fremgangsmåde. Prøv igen efter hvert trin:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes, som fungerer på din computer.
  2. Kontroller, at du har den nyeste software på din Mac eller Windows-pc.
  3. Sørg for, at enheden er tændt.
  4. Hvis du får vist meddelelsen Godkend denne computer, skal du låse enheden op og trykke på Godkend. Hvis meddelelsen stadig vises, skal du muligvis nulstille mappen Lockdown.
  5. Fjern alt USB-tilbehøret fra computeren undtagen din enhed. Prøv de forskellige USB-porte for at se, om en af dem fungerer. Prøv derefter med et andet Apple USB-kabel.
  6. Genstart computeren og din iPhone, iPad eller iPod.
  7. Prøv en anden computer for at se, om enheden har brug for service. Hvis du oplever det samme problem igen, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du følge nedenstående trin for din Mac eller Windows-pc.

Sådan gør du, hvis du bruger en Mac

1. Hold Alternativtasten nede, klik på Apple-menuen, og vælg Systemoplysninger eller Systemrapport.
  2. Vælg USB på listen til venstre.
  3. Hvis du ser din iPhone, iPad eller iPod under USB-enhedstræet, skal du fjerne sikkerhedssoftware fra tredjepart. Hvis du ikke ser den, skal du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis du bruger en pc med Windows

1. Åbn Enhedshåndtering ved at følge fremgangsmåden for den version af Windows, du har:
    • Windows 10: Klik i søgefeltet i nederste venstre hjørne, skriv Enhedshåndtering, og tryk på Enter. Find Apple Mobile Device USB-driveren under USB-controllere.
    • Windows 8: Skub ind fra skærmens højre kant. Tryk på Søg, og skriv Enhedshåndtering, og tryk derefter på Enhedshåndtering. ‌Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Find Apple Mobile Device USB-driveren under USB-controllere.
    • Windows 7: Klik på > Kontrolpanel > System og vedligeholdelse > Enhedshåndtering.‌ Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Find Apple Mobile Device USB-driveren under USB-controllere.
  2. Selvom du ikke kan finde Apple-driveren, skal du følge nedenstående fremgangsmåde ud fra, hvad du kan se eller ikke kan se.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se et symbol ud for Apple Mobile Device USB-driveren

Hvis du ikke kan se , eller ud for Apple Mobile Device USB-driveren, skal du kontrollere, om der er konflikter med software fra andre producenter. Hvis du derefter stadig har brug for hjælp, skal du genstarte Apple Mobile Device-tjenesten eller kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis du kan se en pil ned

Hvis du ser ud for Apple Mobile Device USB-driveren, skal du højreklikke på driveren og vælge Aktiver i genvejsmenuen. Hvis du derefter stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis du kan se et udråbstegn eller et spørgsmålstegn

Hvis du ser eller ud for Apple Mobile Device USB-driveren, skal du højreklikke på posten og manuelt opdatere Apple Mobile Device USB-driveren.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se Apple Mobile Device USB-driveren

1. Afbryd forbindelsen mellem din enhed og computeren.
  2. Gem et skærmbillede ved at trykke på knappen Hjem og knappen Vågeblus til/fra på enheden på samme tid. Skærmen blinker kortvarigt.
  3. Slut enheden til computeren igen.
  4. Hvis du ser nogen af disse afsnit i Enhedshåndtering, skal du udvide dem:
    • Billedenheder
    • Andre enheder
    • Bærbare enheder
    • USB-controllere

Se nu under den post, hvor enheden genkendes som et kamera. Du burde se "Apple iPhone," "Apple iPad" eller "Apple iPod". Højreklik på enhedsposten, og opdater Apple Mobile Device USB-driveren manuelt.

Hvis kun Ukendt enhed vises, skal du benytte denne fremgangsmåde:

1. Højreklik på posten Ukendt enhed.
  2. Vælg Egenskaber fra genvejsmenuen, og klik på fanen Detaljer.
  3. Vælg Hardware-id'er på rullemenuen.
  4. Hvis id'et starter med andet end USB\VID_0000&PID_0000, skal du gå til Enhedshåndtering og højreklikke på posten Ukendt enhed. Opdater derefter Apple Mobile Device USB-driveren manuelt
  5. Hvis id'et starter med USB\VID_0000&PID_0000, skal du følge den resterende fremgangsmåde.
  6. Fjern enheden, og tag alle USB-enheder ud af computeren.
  7. Luk computeren, og tænd den igen.
  8. Sæt enheden til igen, og afprøv hver USB-port ved at lade enheden sidde i ca. 30 sekunder for at se, om den genkendes.
  9. Prøv med et andet USB-kabel med 30 ben eller et USB-kabel med Lightning-stik, som du ved virker.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Opdater Apple Mobile Device USB-driveren manuelt

Hvis en af ovennævnte afsnit fører dig til dette afsnit, burde du allerede have højreklikket på en post i Enhedshåndtering. Nu skal du så følge disse trin:

1. Vælg Opdater driversoftware.
  2. Vælg "Gennemse computeren efter driversoftware".
  3. Klik på "Lad mig vælge på en liste over enhedsdrivere på computeren".
  4. Klik på knappen "Har diskette/cd". Hvis denne mulighed ikke kan vælges, skal du vælge en kategori for enheden som f.eks. Mobiltelefon eller Lagerenhed, hvis de er med på listen.
  5. Klik på Næste. Du burde se knappen Har diskette/cd.
  6. Klik på knappen Gennemse, og find C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  7. Dobbeltklik på filen "usbaapl". Hvis du har en 64-bit version af Windows, hedder filen "usbaapl64". Hvis du ikke kan finde "usbaapl64" her, eller hvis der ikke er en mappe med navnet Drivers, skal du se C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers.
  8. I vinduet Har diskette/cd skal du klikke på Åbn og derefter på Næste og Færdig.
  9. Windows installerer nu driveren. Klik på Fortsæt alligevel, hvis der vises en meddelelse om, at den software, du installerer, ikke har bestået Windows Logo-testen. Du kan få hjælp til andre typiske fejl og fejlkodenumre i denne Microsoft-artikel.
  10. Åbn iTunes for at kontrollere, om iTunes genkender din enhed. Hvis enheden ikke genkendes, skal du genstarte Apple Mobile Device-tjenesten.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: