Se din købshistorik for App Store og andre af Apples medietjenester

Hvis du vil have en liste over apps, abonnementer, musik og andet indhold, du har købt for nylig, kan du finde din købshistorik online.

Sådan ser du din købshistorik

1. Gå til reportaproblem.apple.com.

2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.

3. Der vises en liste over dine seneste køb. Hvis du ikke er sikker på, hvad du er blevet opkrævet for, men du kender det nøjagtige beløb, kan du søge efter beløbet. Hvis du leder efter oplysninger om ældre køb, kan du finde din købshistorik i Indstillinger eller Kontoindstillinger på din enhed.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde det emne, du leder efter, eller hvis du finder uventede opkrævninger.

Hvis du har købt et abonnement, som du ikke længere ønsker, kan du opsige abonnementet.

Find oplysninger om ældre køb

Hvis du ikke kan finde en vare i din købshistorik på reportaproblem.apple.com, kan du tjekke købshistorikken i Indstillinger på din iPhone eller iPad. Du kan også tjekke købshistorikken i Kontoindstillinger på din computer.

På din iPhone eller iPad

1. Åbn appen App Store.

2. Tryk på loginknappenloginknappen eller dit billede øverst på skærmen.

3. Tryk på Købsoversigt. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.

4. Din købsoversigt vises. Hvis du ikke er sikker på, hvad du er blevet opkrævet for, men du kender det nøjagtige beløb, kan du søge efter beløbet.

5. Hvis du have flere køb vist, skal du trykke på "Sidste 90 dage" øverst i Købsoversigt og vælge en anden måde at filtrere dine køb på.

Et billede, der viser Købsoversigt på en iPhone

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde det emne, du leder efter, eller hvis du finder uventede opkrævninger.

På din Mac

1. Åbn appen App Store.

2. Klik på dit navn nederst på indholdsoversigten.

3. Klik på Kontoindstillinger. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.

4. Rul ned til Købsoversigt på siden Kontooplysninger. Klik på Se alle ud for Seneste køb.

Et billede, der viser Kontoindstillinger i App Store på macOS. En knap til Se alle er fremhævet.
  5. Din Købsoversigt vises. Hvis du vil have flere køb vist, skal du klikke på "Sidste 90 dage" øverst i Købsoversigt og vælge en anden måde at filtrere dine køb på.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde det emne, du leder efter, eller hvis du finder uventede opkrævninger.

På din Windows-computer

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten, og vælg derefter Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id først.

3. Rul til afsnittet Købsoversigt. Klik på Se alle ud for Seneste køb.

4. Det kan tage lidt tid, inden købsoversigten vises. Hvis du vil have flere køb vist, skal du klikke på "Sidste 90 dage" øverst i Købsoversigt og vælge en anden måde at filtrere dine køb på.

Sådan gør du, hvis du ikke kan finde et emne i din købsoversigt

Kan du ikke finde det emne, du leder efter? Hvis du har mere end ét Apple-id, var du muligvis logget ind med et andet Apple-id, da du købte emnet. Log ind med det andet Apple-id, og tjek din købshistorik igen.

Hvis du har modtaget en mistænkelig notifikation via e-mail om et køb, er e-mailen muligvis ikke fra Apple, eller den afspejler muligvis ikke de faktiske opkrævninger på din konto. Læs mere om, hvordan du identificerer legitime e-mails fra App Store eller iTunes Store.

Hvis du befinder dig i EU og brugte andre betalingsmuligheder

Brugere i EU kan have foretaget køb af digitale varer og tjenester i en app ved at bruge andre betalingssystemer eller via et link til køb på udviklerens websted. Kontakt udvikleren af ​​denne app for at få hjælp. Læs mere om køb, der ikke faktureres via App Store eller App Stores system til køb i apps.

Hvis du finder køb, du ikke genkender, eller uventede opkrævninger

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.