Se din købsoversigt for App Store, iTunes Store med mere

Du se kan de apps, den musik og det øvrige indhold, du har købt, i din købsoversigt. Desuden kan du se betalingsmetoden og den enhed, du brugte til at købe emnet.

Se en liste over dine køb fra App Store, iTunes Store, Apple Books og Apple TV-appen.

Vis købsoversigt

Hvis du vil annullere et abonnement eller downloade noget, du har købt, igen, behøver du ikke at få vist din købsoversigt.

Annuller et abonnement

Download apps, musik, film med mere igen.

Sådan ser du dine seneste køb på nettet

1. Gå til reportaproblem.apple.com.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Der vises en liste over dine seneste køb. Hvis du ikke er sikker på, hvad du er blevet opkrævet for, men kender det nøjagtige beløb, kan du søge på dette beløb. Hvis der er et problem med et emne, du har købt, skal du bruge dette websted til at rapportere problemet til Apple.

Hvis du vil se opkrævninger for ældre køb, kan du se din købsoversigt i Indstillinger eller App Store.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se det emne, du søger, eller hvis der vises uventede opkrævninger.

Sådan får du vist din købsoversigt på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Medier og køb. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  3. Tryk på Købsoversigt.
    iPhone, der viser menuen Købsoversigt i Indstillinger.
  4. Din købsoversigt vises. Hvis du vil se køb, du har foretaget for mere end 90 dage siden, skal du trykke på Sidste 90 dage og vælge et andet datointerval.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se det emne, du søger, eller hvis der vises uventede opkrævninger.

Sådan får du vist din købsoversigt på computeren

1. Åbn appen Musik eller iTunes. Gå til menulinjen øverst på skærmen, vælg Konto, og klik derefter på Vis min konto.
  2. Rul ned til Købsoversigt på siden Kontooplysninger. Klik på Se alle ud for Seneste køb.
    Mac, der viser linket til købsoversigten i appen Musik.
  3. Find emnet. Det kan tage lidt tid, inden købsoversigten vises. Hvis du vil se køb, du har foretaget for mere end 90 dage siden, skal du klikke på Seneste 90 dage og vælge et datointerval.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se det emne, du søger, eller hvis der vises uventede opkrævninger.

Sådan gør du, hvis du ikke kan finde et emne i din købsoversigt

Hvis du ikke kan finde det emne, du søger, kan du prøve følgende, inden du kontakter Apple.

Find ud af, om det er et familiemedlem, der har købt emnet

Hvis du bruger familiedeling, viser din købsoversigt køb, du har foretaget med dit Apple-id, men du får ikke vist, hvad andre familiemedlemmer har købt. Hvis du vil se, hvad andre familiemedlemmer har købt, skal du logge ind med deres Apple-id.

Hvis familiemedlemmer har adgang til din enhed, bør du overveje at kræve indtastning af en adgangskode ved alle køb.

Hvis du vil styre, hvad børn kan købe på deres egne enheder, skal du slå Spørg før køb til.

Tjek, om du har købt emnet med et andet Apple-id

Hvis emnet ikke vises i din købsoversigt, har du muligvis været logget ind med et andet Apple-id, da du foretog købet. Log ind med det pågældende Apple-id for at se, om dine køb er blevet faktureret på denne konto.

Log ind med dit Apple-id.

Sådan gør du, hvis der vises køb, du ikke genkender, eller uventede opkrævninger

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.