Visning af købsoversigt for App Store eller iTunes Store

Se en liste med de apps, sange, film, tv-udsendelser, bøger eller andre varer, du har købt med dit Apple-id.

iPhone, der viser købsoversigt, inklusive en sang, en film og et abonnement på Apple Music.

I din købsoversigt kan du gøre følgende:

• Se en komplet liste over dine køb i App Store og iTunes Store.
  • Anmode om refundering.
  • Rapportere et problem med en app eller et andet emne.
  • Se den dato, hvor du købte et emne, eller datoen, hvor en ordre blev faktureret.
  • Se, hvilken betalingsmåde der blev brugt til at betale for et emne.
  • Sende en kvittering til dig selv igen via e-mail.

Hvis du vil se din købsoversigt, skal du trykke eller klikke på denne knap:

Knappen Se din købsoversigt

Hvis din købsoversigt ikke vises, når du trykker eller klikker på knappen, kan du følge vejledningen nedenfor.

Hvis du vil annullere et abonnement eller downloade noget, du har købt, igen, behøver du ikke at få vist din købsoversigt.
Skift eller annuller et abonnement >
Download apps, musik, film og meget mere igen >

iPhone, der viser købsoversigten på siden Kontoindstillinger i appen Indstillinger.

Sådan får du vist din købsoversigt på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn og derefter på iTunes og App Store.
  3. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. Rul til Købsoversigt, og tryk på den. Hvis du vil se køb, du har foretaget for mere end 90 dage siden, skal du trykke på Seneste 90 dage og vælge et datointerval.
  5. Find emnet, og tryk på Samlet beløb.
  6. Her kan du gøre følgende:
  • Hvis du vil anmode om en refundering eller rapportere et problem med emnet, skal du trykke på emnet og derefter på "Rapporter et problem" og beskrive problemet.
  • Hvis du vil se den dato, hvor du købte emnet, og den enhed, du brugte til at købe det, skal du trykke på emnet.
  • Hvis du vil sende en ny kvittering via e-mail, skal du trykke på Send igen. Du kan ikke sende en kvittering for et gratis emne.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se det emne, du søger, eller hvis der vises uventede opkrævninger.

Sådan får du vist din købsoversigt på computeren

1. Åbn appen Musik eller iTunes. Gå til menulinjen øverst på skærmen, vælg Konto, og klik derefter på Vis min konto.
  2. Rul ned til Købsoversigt på siden Kontooplysninger. Klik på Se alle ud for Seneste køb.
    Mac, der viser linket til købsoversigten i appen Musik.
  3. Find emnet. Det kan tage lidt tid, inden købsoversigten vises. Hvis du vil se køb, du har foretaget for mere end 90 dage siden, skal du klikke på Seneste 90 dage og vælge et datointerval.
  4. Her kan du gøre følgende:
  • Hvis du vil anmode om en refundering eller rapportere et problem med emnet, skal du klikke på Mere og derefter på "Rapporter et problem" og beskrive problemet.
  • Hvis du vil sende en ny kvittering til dig selv via e-mail, skal du klikke på ordre-id og derefter på Send igen. Du kan ikke sende en kvittering for et gratis emne.
  • Klik på Mere for at se, hvilken enhed du brugte til at købe emnet.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se det emne, du søger, eller hvis der vises uventede opkrævninger.

Sådan kan du se seneste køb på enhver enhed

1. Gå til reportaproblem.apple.com.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Her kan du gøre følgende:

Rapporter problemer, eller anmod om en refundering

iPhone, der viser reportaproblem.com med en visning af seneste køb, herunder musik og film.

Hvis du vil anmode om en refundering eller rapportere et problem med emnet, skal du finde emnet og derefter trykke eller klikke på "Rapporter" eller "Rapporter et problem".

Hvis du vil se opkrævninger for Apple Music, Apple News+ eller iCloud-lagringsplads eller opkrævninger fra ældre køb, kan du se din købsoversigt i Indstillinger eller App Store.

Se kvitteringer

iPhone, der viser reportaproblem.com med visning af kvitteringer for seneste køb.

Hvis du vil se kvitteringer for dine seneste køb, skal du gå til fanen Kvitteringer. Hvis du ikke er sikker på, hvad du er blevet opkrævet for, men kender det nøjagtige beløb, kan du søge på dette beløb. Hvis du vil se opkrævninger for ældre køb, kan du se din købsoversigt i Indstillinger eller App Store.

Hvis du vil sende en kvittering til dig selv igen via e-mail, skal du trykke eller klikke på Kvittering. Tryk eller klik på Udskriv eller Send nederst på skærmen. Du kan ikke sende en kvittering for et gratis emne.

Sådan gør du, hvis du ikke kan finde et emne i din købsoversigt

Hvis du ikke kan finde det emne, du søger, kan du prøve følgende, inden du kontakter Apple.

Find ud af, om det er et familiemedlem, der har købt emnet

Hvis du bruger familiedeling, viser din købsoversigt køb, du har foretaget med dit Apple-id, men du får ikke vist, hvad andre familiemedlemmer har købt. Hvis du vil se, hvad andre familiemedlemmer har købt, skal du logge ind med deres Apple-id.

Hvis du vil styre, hvad dine børn køber, kan du bruge Spørg før køb eller Begrænsninger.

Slå Spørg før køb til.

Brug Begrænsninger på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Tjek, om du har købt emnet med et andet Apple-id

Hvis emnet ikke vises i din købsoversigt, har du muligvis været logget ind med et andet Apple-id, da du foretog købet. Log ind med det pågældende Apple-id for at se, om dine køb er blevet faktureret på denne konto.

Log ind med dit Apple-id.

Hvis du stadig ikke kan finde købet, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis der vises køb, du ikke genkender, eller uventede opkrævninger

• Hvis der vises emner i din købsoversigt, du ikke kan huske at have købt, kan du tjekke, om en anden, der bruger din enhed, f.eks. et familiemedlem, har købt emnet. Hvis en anden bruger dit Apple-id og din adgangskode, skal duskifte adgangskode til dit Apple-id.
  • Hvis du ikke genkender en bestemt opkrævning på bankens opgørelse, kan du følge denne vejledning.
  • Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.