Se din købsoversigt i App Store eller iTunes Store

Se en liste med de apps, sange, film, tv-udsendelser, bøger eller andre varer, du har købt med dit Apple-id.

Når du køber indhold i App Store eller iTunes Store eller foretager andre digitale køb med dit Apple-id, kan du gendownloade dine køb på en hvilken som helst kompatibel enhed. Hvis du vil se en komplet liste over dine køb i kronologisk rækkefølge, kan du se din købsoversigt. I din købsoversigt kan du gøre følgende:

• Se, hvornår en ordre blev faktureret din konto.
  • Se købsdatoen.
  • Gensende e-mailkvitteringer.
  • Rapportere et problem med købt indhold.

Hvis du ikke er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til at foretage køb i App Store og iTunes Store, hvis du bruger en anden enhed, eller hvis du ikke ser dit køb, skal du følge vejledningen nedenfor.

Du kan muligvis også se abonnementsbetalinger på listen, men du kan ikke administrere abonnementer fra købsoversigten. Læs mere om, hvordan du får vist og annullerer abonnementer.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du i din købsoversigt se, hvad du har købt med dit Apple-id, men du kan ikke se, hvad andre familiemedlemmer har købt. Hvis du vil se, hvad andre familiemedlemmer har købt, skal du logge ind med deres Apple-id.
  3. Skub op til Købsoversigt, og tryk på den.

Køb grupperes efter den dato, hvor købene blev betalt med den betalingsmetode, du har registreret. Sektionen Venter vises muligvis øverst i oversigten. Disse varer er endnu ikke blevet opkrævet på din konto. Det er som standard kun de seneste 90 dage, der vises i købsoversigten. Hvis du vil ændre denne periode, skal du trykke på Seneste 90 dage øverst på skærmen og derefter vælge den periode, du vil have vist.

Tryk på > til højre for det samlede opkrævede beløb for at se faktureringsoplysningerne, herunder faktureringsdato og ordre-id. Hvis den samlede opkrævning var på mere end nul, kan du trykke på Send igen nederst på skærmen med faktureringsoplysninger for at få en ny kvittering via e-mail.

Tryk på en vare på en faktura for at se den dato, hvor du købte eller downloadede varen, hvilket kan være en anden dato end den, hvor opkrævningen fandt sted, og navnet på den enhed, du brugte til at købe varen. Hvis du har brug for hjælp til faktureringen for en enkelt vare i købsoversigten, f.eks. et utilsigtet køb eller et dobbeltkøb, kan du trykke på "Rapporter et problem".

Hvis du har faste betalinger, kan du læse mere om, hvordan du ændrer eller opsiger abonnementer.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du i din købsoversigt se, hvad du har købt med dit Apple-id, men du kan ikke se, hvad andre familiemedlemmer har købt. Hvis du vil se, hvad andre familiemedlemmer har købt, skal du logge ind med deres Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. Rul ned til Købsoversigt på siden Kontooplysninger. Klik på Se alle til højre for Seneste køb. Det kan tage lidt tid, inden købsoversigten vises.

Køb grupperes efter den dato, hvor købene blev betalt med den betalingsmetode, du har registreret. Sektionen Venter vises muligvis øverst i oversigten. Disse varer er endnu ikke blevet opkrævet på din konto. Det er som standard kun de seneste 90 dage, der vises i købsoversigten. Hvis du vil ændre denne periode, skal du klikke på Seneste 90 dage øverst på skærmen og derefter vælge den periode, du vil have vist.

Klik på ordre-id-nummeret til højre for ordredatoen for at se faktureringsoplysningerne, herunder faktureringsdatoen. Hvis den samlede opkrævning var på mere end nul, kan du trykke på Send igen nederst i sektionen med faktureringsoplysninger for at få en ny kvittering via e-mail.

Klik på Mere under prisen på varen for at se den dato, hvor du købte eller downloadede varen, hvilket kan være en anden dato end den, hvor opkrævningen fandt sted, og navnet på den enhed, du brugte til at købe varen. Hvis du har brug for hjælp til faktureringen for en enkelt vare i købsoversigten, f.eks. et utilsigtet køb eller et dobbeltkøb, kan du klikke på "Rapporter et problem".

Hvis du har faste betalinger, kan du læse mere om, hvordan du ændrer eller opsiger abonnementer.

Sådan gør du, hvis du ikke kan finde et køb, eller der vises uventede opkrævninger

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.