Se din købsoversigt i App Store eller iTunes Store

Se en liste med de apps, sange, film, tv-udsendelser, bøger eller andre varer, du har købt med dit Apple-id.

Når du køber indhold i App Store eller iTunes Store eller foretager andre digitale køb med dit Apple-id, kan du gendownloade dine køb på en hvilken som helst kompatibel enhed. Hvis du vil se en komplet liste over dine køb i kronologisk rækkefølge, kan du se din købsoversigt. I din købsoversigt kan du gøre følgende:

• Se, hvornår en ordre blev faktureret din konto.
  • Se købsdatoen.
  • Gensende e-mailkvitteringer.
  • Rapportere et problem eller anmode om en refundering.
  • Søge efter et opkrævet beløb (på nettet).
  • Se, hvilke betalingsmetoder der blev opkrævet.

Hvis du ikke er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til at foretage køb i App Store og iTunes Store, hvis du bruger en anden enhed eller hvis du ikke ser dit køb, skal du følge vejledningen nedenfor.

Du kan muligvis også se abonnementsbetalinger på listen, men du kan ikke administrere abonnementer fra købsoversigten. Læs mere om, hvordan du får vist og annullerer abonnementer.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du i din købsoversigt se, hvad du har købt med dit Apple-id, men du kan ikke se, hvad andre familiemedlemmer har købt. Hvis du vil se, hvad andre familiemedlemmer har købt, skal du logge ind med deres Apple-id.
  3. Skub op til Købsoversigt, og tryk på den.
    En iPhone X, der viser skærmen Kontoindstillinger. Købsoversigt er fremhævet.

Køb grupperes efter den dato, hvor købene blev betalt med den betalingsmetode, du har registreret. Sektionen Venter vises muligvis øverst i oversigten. Disse varer er endnu ikke blevet opkrævet på din konto. Det er som standard kun de seneste 90 dage, der vises i købsoversigten. Hvis du vil ændre denne periode, skal du trykke på Seneste 90 dage øverst på skærmen og derefter vælge den periode, du vil have vist. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du stadig ikke kan finde dit køb, eller hvis der vises uventede opkrævninger.

Tryk på > til højre for det samlede opkrævede beløb for at se faktureringsoplysningerne, herunder faktureringsdato og ordre-id. Hvis den samlede opkrævning var på mere end nul, kan du trykke på Send igen nederst på skærmen med faktureringsoplysninger for at få en ny kvittering via e-mail.

En iPhone X, der viser et eksempel på en faktura i Købsoversigt.

Tryk på en vare på en faktura for at se den dato, hvor du købte eller downloadede varen, hvilket kan være en anden dato end den, hvor opkrævningen fandt sted, og navnet på den enhed, du brugte til at købe varen. Hvis du vil anmode om en refundering, skal du trykke på "Rapporter et problem" for at åbne webstedet for anmodninger om refundering.

En iPhone X, der viser flere oplysninger om en specifik vare i eksempelfakturaen. Knappen Rapporter et problem kan ses under oplysningerne.

Hvis du har faste betalinger, kan du læse mere om, hvordan du ændrer eller opsiger abonnementer.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    Et iTunes-vindue med menuen Konto åbnet i forgrunden. Vis min konto er valgt.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
    Hvis du bruger Familiedeling, kan du i din købsoversigt se, hvad du har købt med dit Apple-id, men du kan ikke se, hvad andre familiemedlemmer har købt. Hvis du vil se, hvad andre familiemedlemmer har købt, skal du logge ind med deres Apple-id.
  4. Rul ned til Købsoversigt på siden Kontooplysninger. Klik på Se alle til højre for Seneste køb. Det kan tage lidt tid, inden købsoversigten vises.
    Et iTunes-vindue, hvor Kontooplysninger vises.

Køb grupperes efter den dato, hvor købene blev betalt med den betalingsmetode, du har registreret. Sektionen Venter vises muligvis øverst i oversigten. Disse varer er endnu ikke blevet opkrævet på din konto. Det er som standard kun de seneste 90 dage, der vises i købsoversigten. Hvis du vil ændre denne periode, skal du klikke på Seneste 90 dage øverst på skærmen og derefter vælge den periode, du vil have vist. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du stadig ikke kan finde dit køb, eller hvis der vises uventede opkrævninger.

Et iTunes-vindue, der viser et eksempel på en faktura i Købsoversigt.

Klik på ordre-id-nummeret til højre for ordredatoen for at se faktureringsoplysningerne, herunder faktureringsdatoen. Hvis den samlede opkrævning var på mere end nul, kan du trykke på Send igen nederst i sektionen med faktureringsoplysninger for at få en ny kvittering via e-mail.

Et iTunes-vindue, der viser flere oplysninger om varerne i eksempelfakturaen.

Klik på Mere under prisen på varen for at se den dato, hvor du købte eller downloadede varen, hvilket kan være en anden dato end den, hvor opkrævningen fandt sted, og navnet på den enhed, du brugte til at købe varen. Hvis du vil anmode om en refundering, skal du trykke på "Rapporter et problem" for at åbne webstedet for anmodninger om refundering.

Hvis du har faste betalinger, kan du læse mere om, hvordan du ændrer eller annullerer abonnementer.

På nettet

Du kan se dine køb for de seneste 90 dage via browseren på en enhed. Gå til reportaproblem.apple.com, og log derefter ind med det Apple-id og den adgangskode, du bruger til køb i App Store eller iTunes Store. Hvis du skal bruge hjælp til en tofaktorgodkendelseskode, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Hvis du bruger Familiedeling, kan du se de køb, du har foretaget med dit Apple-id, men du kan ikke se, hvad andre familiemedlemmer har købt. Hvis du vil se, hvad andre familiemedlemmer har købt, skal du logge ind med deres Apple-id.

På fanen Køb

Et åbent vindue i Safari i reportaproblem.apple.com med fanen Køb valgt.

Tryk eller klik på fanen Køb, og tryk eller klik derefter på Alle for at se en liste over alle dine køb for de seneste 90 dage, undtagen i Apple Music og iCloud-lagringsplads. Hvis du vil se opkrævninger for Apple Music eller iCloud-lagringsplads eller opkrævninger, der går længere tilbage end 90 dage, kan du se din købsoversigt via Indstillinger eller iTunes.

Hvis du vil anmode om en refundering, skal du trykke eller klikke på "Rapporter et problem".

Hvis du har faste betalinger, kan du læse mere om, hvordan du ændrer eller annullerer abonnementer.

På fanen Kvitteringer

Tryk eller klik på fanen Kvitteringer for at se dine kvitteringer for de seneste 90 dage. Her kan du også se det specifikke beløb, der er betalt med den betalingsmetode, du har registreret, og hvordan specifikke køb er blevet grupperet. Du kan også søge efter det beløb, du er blevet opkrævet. Hvis du vil se opkrævninger, der går længere tilbage end 90 dage, kan du se din købsoversigt via Indstillinger eller iTunes.

Køb grupperes efter den dato, hvor købene blev betalt med den betalingsmetode, du har registreret. Sektionen Venter vises muligvis øverst i oversigten. Disse varer er endnu ikke blevet opkrævet på din konto. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du stadig ikke kan finde dit køb, eller hvis der vises uventede opkrævninger.

Et åbent Safari-vindue på reportaproblem.apple.com med visning af et eksempel på en kvittering.

Tryk eller klik på Kvittering til højre for det samlede opkrævede beløb for at se faktureringsoplysningerne, herunder faktureringsdato og ordre-id. Hvis den samlede opkrævning var på mere end nul, kan du trykke eller klikke på Udskriv eller Send nederst på skærmen med faktureringsoplysninger for at få en ny kvittering via e-mail.

Sådan gør du, hvis du ikke kan finde et køb, eller der vises uventede opkrævninger

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.