Om køb, der ikke faktureres via App Store eller App Stores system til køb i apps

Hvis du har betalt for en app, et køb i en app eller et abonnement uden for Apples økosystem, skal du kontakte udvikleren for at få hjælp til fakturering eller en refundering. Apple kan ikke hjælpe med disse køb.

Køb, der ikke understøttes af Apple

• I EU: Køb af apps fra andre appmarkedspladser og alle køb eller abonnementer, der foretages i apps, som er installeret fra andre appmarkedspladser

• Apps fra App Store med eksterne køb, der ikke bruger App Stores system til køb i apps

At foretage køb eller dele betalingsmetodeoplysninger uden for App Store og App Stores system til køb i apps medfører risiko for nye trusler mod din sikkerhed og anonymitet. Du er muligvis nødt til at dele dine betalingsoplysninger med yderligere parter, hvilket skaber flere muligheder for, at falske aktører stjæler følsomme økonomiske oplysninger. Der er risiko for, at du ikke modtager digitale varer og tjenester, som du betaler for, og det kan være sværere at finde ud af, hvordan man opsiger et abonnement. Nyttige App Store-funktioner – som Rapporter et problem, Familiedeling, abonnementsadministration og Spørg før køb – er heller ikke tilgængelige for disse transaktioner.

Du kan nemt se, hvilke køb du har foretaget, der understøttes af Apple. Se din købshistorik, der er knyttet til dit Apple-id. For køb, der foretages uden for App Stores private og sikre handelssystem, vil Apple ikke kunne hjælpe brugere med refunderinger, købshistorik, abonnementsopsigelse og -administration, krænkelser af brugerdataanonymitet, misbrug eller bedrageri og manipulation foruden problemer, der gør brugeroplevelsen mindre intuitiv.

Kontakt udvikleren for at få hjælp til køb, der ikke faktureres gennem App Store eller App Stores system til køb i apps