Find ud af, hvor du downloadede en iPhone-app fra (EU)

Brug Indstillinger på en iPhone med iOS 17.4 eller en nyere version til at se oplysninger om downloadede apps, inklusive den appmarkedsplads eller det websted, de blev downloadet fra.

Funktionerne i denne artikel er kun tilgængelige for brugere i lande eller områder i EU.

Kontroller, hvor en app blev downloadet fra

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone.

2. Rul ned, og tryk på navnet på den app, du vil kontrollere.

3. Under Oplysninger om appmarkedsplads kan du ud for Markedsplads se navnet på den appmarkedsplads eller det websted, der blev brugt til at installere den pågældende app. Når du kigger på indstillingen for selve appmarkedspladsen, kan du ud for Installeret fra se, hvor den stammer fra.

Skærmen Indstillinger for en app, der er installeret på iPhone, og som viser navnet på den markedsplads, som appen blev installeret fra, samt et link til at få support.

Få hjælp til alternative appmarkedspladser og apps, der downloades via alternativ appdistribution

Kontakt udvikleren af ​​den anden appmarkedsplads eller udvikleren af ​​den app, du har installeret, for at få hjælp. Dette inkluderer hjælp til, hvordan du bruger appen, problemer med appen og faktureringssupport. Andre appmarkedspladser og apps, der er downloadet fra dem, understøttes ikke fuldt ud af Apple. Læs mere om alternative appmarkedspladser.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone.

2. Rul ned, og tryk på navnet på den app, du har brug for hjælp til.

3. Tryk på linket Få support under Appoplysninger. Dette åbner den foretrukne supportsti, som udvikleren leverede.

4. Hvis du vil kontakte udvikleren på en anden måde eller har problemer, kan du prøve at søge på internettet efter udviklerens navn. Du kan altid slette appen, hvis du ikke vil have den.