Anmodning om refundering for apps eller indhold, der er købt hos Apple

Visse køb fra App Store, iTunes Store, Apple Books eller andre Apple-tjenester kan være kvalificerede til refundering. Du kan bruge en hvilken som helst enhed med en webbrowser til at anmode om refundering.

Sådan anmoder du om refundering

1. Gå til reportaproblem.apple.com.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Tryk eller klik på "Jeg vil gerne".
  4. Vælg "Anmod om refusion".
    iPhone, der viser webstedet Rapportér et problem, hvor du kan anmode om refusion. Når du har valgt Anmod om refusion, skal du vælge årsagen til, at du beder om refusionen.
  5. Vælg årsagen til, at du vil have en refusion, og vælg derefter Næste.
  6. Vælg den eller de varer, du har købt, og vælg derefter Send.

Hvis du ikke kan anmode om refundering på reportaproblem.apple.com

Hvis opkrævningen er afventende, er det endnu ikke muligt at anmode om refundering. Når opkrævningen er gennemført, kan du prøve at anmode om en refundering igen.

Hvis du har en ordre, der ikke er betalt, skal du betale for ordren, inden du anmoder om en refundering. Du skal muligvis opdatere dine betalingsoplysninger.

Har du problemer med et abonnement?

Du kan anmode om refundering. Du kan også opsige abonnementet.

Hvis du allerede har anmodet om refusion

Refunderingsberettigelse varierer muligvis efter land eller område. Se Vilkår og betingelser for Apples medietjenester for at få flere oplysninger. I lande og områder, hvor brugerne er beskyttet af forbrugerlovgivning, bevarer brugerne deres rettigheder i henhold til den pågældende lovgivning. I Australien og New Zealand bevarer forbrugerne deres rettigheder i henhold til den gældende forbrugerlovgivning.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.