Anmodning om refundering for køb i App Store eller iTunes Store

Du kan være berettiget til refundering af nylige køb i App Store og iTunes Store, hvis emnet ikke fungerer som forventet eller ikke kan bruges.

Du kan anmode om en refundering af de nyeste køb i App Store eller iTunes Store. Begrænsninger er gældende. Se Vilkår og betingelser for Apples medietjenester for at få flere oplysninger.

Hvis du har et problem med en fast betaling, kan du annullere dit abonnement. Du kan også nedgradere din iCloud-lagringsplads.

Hvis du vil anmode om en refundering, skal du gå til reportaproblem.apple.com eller følge trinnene nedenfor.

Du kan kun anmode om refundering for emner, der vises i din købsoversigt. Læs mere om, hvordan du kan få hjælp til ukendte Apple-opkrævninger på dit kontoudtog eller din betalingsoversigt.

Sådan får du vist købsoversigten

Hvis du vil åbne din købsoversigt, skal du trykke eller klikke på dette link: Se din købsoversigt.

Du kan også se din købsoversigt i Indstillinger på din iPhone, iPad, iPod touch eller i iTunes på en Mac eller pc. Eller du kan gå til reportaproblem.apple.com via en webbrowser.

Læs mere om, hvordan du kan få vist din købsoversigt i App Store eller iTunes Store.

Hvis en opkrævning for et emne Venter, er du endnu ikke blevet opkrævet og kan derfor ikke anmode om en refundering. Når opkrævningen er gennemført, kan du prøve at anmode om en refundering igen.

En iPhone X, der viser sektionen Kontoindstillinger i Indstillinger. Købsoversigt er valgt.

Sådan finder du ordren i din købsoversigt

Find ordren for det emne, som du vil anmode om refundering for, og følg derefter vejledningen for den enhed, du bruger.

På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Samlet opkrævning nederst i ordren, og tryk derefter på det pågældende emne.

På Mac eller pc: Klik på Mere under prisen på emnet.

På webstedet Rapporter et problem: Find emnet på fanen Køb.

En iPhone X, der viser et eksempel på en faktura.

Sådan rapporterer du et problem

På din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc: Tryk eller klik på Rapporter et problem under oplysningerne om emnet. Webstedet Rapporter et problem åbnes i browseren.

På webstedet Rapporter et problem: Tryk eller klik på Rapporter et problem til højre for emnet.

Hvis muligheden Rapporter et problem ikke vises, kan der ikke anmodes om refundering for emnet.

En iPhone X, der viser flere oplysninger om et køb og knappen Rapporter et problem.

Sådan beskriver du dit problem

Vælg en årsag til problemet, beskriv den, og tryk eller klik derefter på Send.

Ud fra de oplysninger, du har givet, kan Apple muligvis yde en refundering direkte, henvise dig til udvikleren, bede om flere oplysninger eller afvise anmodningen om refundering, hvis du ikke er berettiget til en refundering.

Du kan få flere oplysninger om anmodninger om refundering ved at kontakte Apple-support.

En iPhone X, der viser reportaproblem.apple.com åbnet i Safari.

Sådan gør du, hvis du ikke kan finde emnet

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde emnet i købsoversigten. Kontroller, at du er logget ind med det Apple-id, der blev brugt til købet. Kontroller også, at det ikke er et familiemedlems køb, der er opkrævet via din betalingsmetode.

Nogle emner og ældre køb er ikke berettigede til refundering. Se Vilkår og betingelser for at få flere oplysninger

Hvis du modtager en e-mail om en opkrævning på din konto, som du ikke kan huske at have godkendt, kan du læse mere om, hvordan du identificerer ægte e-mails fra App Store eller iTunes Store.

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.