Få hjælp til et emne, der er købt i App Store, iTunes Store eller iBooks Store

Brug reportaproblem.apple.com, hvis du vil gennemse dine køb og kvitteringer og rapportere et problem med et emne, du har købt.

På reportaproblem.apple.com kan du se dine køb og kvitteringer og kontakte Apple-support, hvis der er problemer med dine tidligere køb. Når du åbner siden, skal du indtaste det Apple-id og den adgangskode, som du brugte til købet af emnet, og derefter logge ind.

Abonnementer administreres ikke via reportaproblem.apple.com. Læs mere om, hvordan du administrerer dine køb i apps.

Find et køb

Hvis du leder efter et bestemt køb, skal du klikke på eller trykke i feltet Søg i køb og indtaste navnet på købet. Hvis du vil søge efter køb, skal du trykke på  og derefter vælge Køb – hvis du bruger en Mac eller pc, skal du klikke på Køb.

Se en kvittering

Hvis du ikke kan genkende beløbet, som din bankkonto eller dit kredit- eller debetkort er debiteret med, kan det skyldes, at flere betalinger er grupperet til én transaktion. Du modtager muligvis ikke en særskilt kvittering for hvert køb.

Hvis du vil finde dine kvitteringer, skal du trykke på  og derefter vælge Kvitteringer for at få vist en liste over dine kvitteringer. Hvis du bruger en Mac eller pc, skal du klikke på Kvitteringer. Der er muligvis ikke nogen tilgængelig kvittering, hvis du har foretaget købet for nyligt.

Rapporter et problem

Du kan rapportere et problem med et køb, der er foretaget inden for de seneste 90 dage. Find det køb, som du har brug for hjælp til, klik derefter på Rapporter et problem, og følg vejledningen på skærmen. Du skal muligvis sende os flere oplysninger, kontakte appudvikleren eller downloade emnet igen.

Hvis købene, du prøver at få hjælp til, ikke vises i Rapporter et problem, eller hvis du ikke er sikker på, hvilket Apple-id disse opkrævninger er tilknyttet, skal du tjekke, at der er knyttet et Apple-id til din e-mailadresse, og derefter kontakte Apple-support.

Hvis du bruger Familiedeling og har brug for hjælp til et delt emne, skal følgende trin udføres af det familiemedlem, der købte emnet.

Læs mere om, hvordan du får hjælp til abonnementer og apps, der slutter uventet, ikke reagerer eller ikke vil åbne.

Få hjælp med andre iTunes-køb