Anmodning om refundering for køb i App Store eller iTunes Store

Du kan være berettiget til refundering for nylige køb i App Store og iTunes Store, hvis varen ikke fungerer som forventet eller ikke kan bruges.

Du kan anmode om en refundering for visse køb i App Store eller iTunes Store inden for 90 dage efter købsdatoen via din købsoversigt. Begrænsninger er gældende. Se vilkår og betingelser for Apples medietjenester for at få flere oplysninger.

Du kan ikke anmode om refunderinger for faste betalinger, men du kan annullere et abonnement eller nedgradere din iCloud-lagringsplan.

Hvis du vil anmode om en refundering, skal du gå til reportaproblem.apple.com eller følge vejledningen nedenfor.

Sådan får du vist købsoversigten

Hvis du vil åbne din købsoversigt, skal du trykke eller klikke på dette link: Se din købsoversigt.

Du kan se din købsoversigt i Indstillinger på din iPhone, iPad, iPod touch eller i iTunes på en Mac eller pc. Du kan også gå til reportaproblem.apple.com via en webbrowser.

Læs mere om, hvordan du kan få vist din købsoversigt i App Store eller iTunes Store.

En iPhone X, der viser sektionen Kontoindstillinger i Indstillinger. Købsoversigt er valgt.

Sådan finder du ordren i din købsoversigt

Find ordren for den vare, du vil anmode om refundering for, og følg derefter vejledningen for den enhed, du bruger.

På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Samlet opkrævning nederst i ordren, og tryk på den specifikke vare.

På Mac eller pc: Klik på Mere under prisen på varen.

På webstedet Rapporter et problem: Find varen på fanen Køb.

En iPhone X, der viser et eksempel på en faktura.

Sådan rapporterer du et problem

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc: Tryk eller klik på Rapporter et problem under oplysningerne om varen. Der åbnes et browservindue med webstedet Rapporter et problem.

På webstedet Rapporter et problem: Tryk eller klik på Rapporter et problem til højre for varen.

Hvis muligheden Rapporter et problem ikke vises, kan der ikke anmodes om refundering for denne vare.

En iPhone X, der viser flere detaljer om et køb og knappen Rapporter et problem.

Sådan beskriver du dit problem

Vælg en grund til problemet, beskriv det, og tryk eller klik derefter på Send.

Ud fra de oplysninger, du har givet, kan Apple yde en refundering direkte, henvise dig til udvikleren, kræve yderligere oplysninger eller afvise anmodningen om refundering baseret på kvalificeringen til refundering.

Få flere oplysninger om anmodninger om refundering ved at kontakte Apple-support.

En iPhone X, der viser reportaproblem.apple.com åbnet i Safari.

Sådan gør du, hvis du ikke kan finde varen

Hvis du ikke kan finde en vare i din købsoversigt, kan du læse mere om, hvad du skal gøre. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, der blev brugt til købet. Sørg også for, at det ikke er et familiemedlems køb, der er opkrævet din betalingsmetode.

Nogle varer og køb, der er over 90 dage gamle, er ikke kvalificerede til refundering. Se de gældende vilkår og betingelser for at få flere oplysninger

Hvis du modtager en e-mail om en opkrævning på din konto, som du ikke kan huske at have godkendt, kan du læse mere om, hvordan du identificerer ægte e-mails fra App Store eller iTunes Store.

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.