Anmodning om refundering for apps eller indhold, der er købt hos Apple

Visse køb fra App Store, iTunes Store, Apple Books eller andre Apple-tjenester kan være kvalificerede til refundering. Du kan bruge en hvilken som helst enhed med en webbrowser til at anmode om refundering.

Sådan anmoder du om refundering

1. Gå til reportaproblem.apple.com
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Hvis knappen "Rapporter" eller "Rapporter et problem" er vist ud for det emne, du vil anmode om refundering for, skal du klikke på den.
  4. Følg vejledningen på siden for at vælge årsagen til, at du vil have pengene tilbage, og indsend din anmodning.

Hvis du ikke kan anmode om refundering på reportaproblem.apple.com

Hvis opkrævningen er afventende, er det endnu ikke muligt at anmode om refundering. Når opkrævningen er gennemført, kan du prøve at anmode om en refundering igen.

Hvis du har en ordre, der ikke er betalt, skal du betale for ordren, inden du anmoder om en refundering. Du skal muligvis opdatere dine betalingsoplysninger.

Få mere at vide om refundering

Se, hvor lang tid en refundering tager.

Hvis du vil vide mere om anmodninger om refundering eller hvis du henvender dig om refunderinger, som du ikke kan anmode om på reportaproblem.apple.com, skal du kontakte Apple-support.

Har du problemer med et abonnement?

Du kan anmode om refundering. Du kan også opsige abonnementet.

Hvis du eller et familiemedlem har købt et emne ved en fejl

Hvis du eller et familiemedlem har købt et emne ved en fejl, kan du indstille Skærmtid for at forhindre utilsigtede køb i fremtiden. Du kan kræve, at der skal bruges en adgangskode ved køb, forhindre visse typer køb eller helt slå muligheden for at købe fra. Indstil Skærmtid.

Refunderingsberettigelse varierer muligvis efter land eller område. Se Vilkår og betingelser for Apples medietjenester for at få flere oplysninger. I lande og områder, hvor brugerne er beskyttet af forbrugerlovgivning, bevarer brugerne deres rettigheder i henhold til den pågældende lovgivning. I Australien og New Zealand bevarer forbrugerne deres rettigheder i henhold til den gældende forbrugerlovgivning.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.