Kontroller statussen for en refundering for apps eller indhold, der er købt hos Apple

Der kan gå 24 til 48 timer, inden du får besked fra Apple. Hvis din anmodning godkendes, er den valgte betalingsmetode afgørende for, hvor lang tid der går, inden pengene vises på din konto eller dit kontoudtog. Du kan miste adgangen til de refunderede emner.

Bemærk, at hvis du allerede har påbegyndt din anmodning om tilbagebetaling, går behandlingen ikke hurtigere, selvom du kontakter Apple via telefon eller chat. Overvåg statussen for din anmodning på reportaproblem.apple.com eller hos dit pengeinstitut.

Sådan ser du statussen for din anmodning om refundering

1. Gå til reportaproblem.apple.com, og log ind med dit Apple-id.

2. Vælg Kontroller status for et krav. Hvis Kontroller status for et krav ikke vises, har du ikke nogen udestående anmodninger om refundering. Læs om, hvordan du anmoder om en refusion.

3. Du kan se statussen ved at trykke eller klikke på Afventer.

Hvornår får jeg pengene tilbage?

Hvis din refundering godkendes, indsættes pengene på den betalingsmetode, du brugte til at købe emnet. Så lang tid går der, før en refundering vises på din konto eller dit kontoudtog:

Kredit i butikken – Der kan gå op til 48 timer, før du kan se en refundering på saldoen på din Apple-konto.

Mobilbetaling – Der kan gå op til 60 dage, før refunderingen vises på dit kontoudtog. Behandlingstiden kan afhænge af din udbyder. Du kan kontakte din udbyder for at få mere at vide.

Kredit- og debetkort, Apple Pay, Apple Cash og alle andre betalingsmetoder – Der kan gå op til 30 dage, før refunderingen vises på dit kontoudtog. Hvis refunderingen ikke vises efter 30 dage, skal du kontakte dit pengeinstitut.