Placering af serienummer eller IMEI-nummer på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om at finde serienummeret, IMEI-/MEID-, CDN- og ICCID-nummeret på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Før du begynder

• Numrene kan findes en række forskellige steder, f.eks. under indstillinger, på selve enheden, i Finder eller iTunes og på den oprindelige emballage.
  • Når du kontakter Apple for at få hjælp, kan du bruge serienummeret eller IMEI-/MEID-nummeret til at identificere din enhed.

Sådan finder du dit serienummer, IMEI-/MEID- eller ICCID-nummer

1. Gå til Indstillinger > Generelt, og tryk på Om.
  2. Se efter serienummeret. Du skal muligvis rulle ned for at finde enhedens IMEI-/MEID- og ICCID-nummer.
  3. Hvis du vil indsætte disse oplysninger i registrerings- eller supportformularer fra Apple, skal du holde nummeret nede for at kopiere.

Kan du ikke finde det nummer, du leder efter? Så gå til nedenstående afsnit.

iPhone

På disse enheder finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret på sim-kortholderen. Hvis du har brug for hjælp, men ikke kan åbne menuen Indstillinger, kan du bruge IMEI-/MEID-nummeret i stedet for serienummeret:

• iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus

På iPhone 6s og nyere modeller finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret på sim-kortholderen.

På disse enheder finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret (MEID-nummeret er de første 14 cifre i IMEI-nummeret) på bagsiden. Hvis du har brug for hjælp, men ikke kan åbne menuen Indstillinger, kan du bruge IMEI-/MEID-nummeret i stedet for serienummeret:

• iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5

På mange iPhone 5- og iPhone 6-modeller finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret (MEID-nummeret er de første 14 cifre i IMEI-nummeret) på bagsiden.

På disse enheder finder du serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret på sim-kortholderen:

• iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4 (GSM-model)
  • iPhone 4s

På iPhone 3- og iPhone 4-modeller finder du serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret på sim-kortholderen

På den oprindelige iPhone er serienummeret og IMEI-nummeret graveret på bagsiden.

iPad og iPod touch

På iPad Pro, iPad eller iPod touch finder du serienummeret på bagsiden af enheden. Du kan også finde IMEI-nummeret på en iPad (Wi-Fi + Cellular-model).

Finder og iTunes

Du kan også finde din enheds serienummer i Finder eller iTunes:

1. Slut enheden til computeren.
  2. På en Mac med macOS Catalina 10.15 eller en nyere version: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.
  3. Find din enhed. Hvis du er i Finder, skal du kontrollere, at du er under fanen Generelt. Hvis du er i iTunes, skal du klikke på fanen Resume for at få vist oplysningerne om den.
  4. Hvis du har en iPhone, skal du klikke på Telefonnummer under enhedens navn eller enhedsmodellen for at få vist IMEI-/MEID- og ICCID-nummeret. Hvis du har en iPad (en Cellular-model), skal du klikke på Serienummer for at få vist CDN-, IMEI-/MEID- og ICCID-nummeret.

Hvis du vil indsætte disse oplysninger i en registrerings- eller supportformular fra Apple, skal du vælge Rediger > Kopier serienummer.

Sådan gør du, hvis du ikke har adgang til enheden

Du kan lede efter serienummeret eller IMEI-/MEID-nummeret flere forskellige steder.

1. Gå til appleid.apple.com i en webbrowser på din computer.
  2. Log ind med det Apple-id, du bruger på din enhed.
  3. Rul ned til afsnittet Enheder. Vælg enheden for at se serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du prøve følgende:

• Har du en anden iOS-enhed med  10.3 eller en nyere version, hvor du er logget ind med dit Apple-id? Gå til Indstillinger > [Dit navn] på enheden. Rul ned for at se de enheder, hvor du er logget ind med dit Apple-id. Tryk på enhedens navn for at se serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret.
  • Har du stadig den originale emballage til enheden? Så kan du finde serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret på stregkoden:
    Find serienummeret på en iPhone, iPad eller iPod på den originale emballage.
  • Kan du stadig ikke finde det nummer, du leder efter? Så kan du kontakte Apple-support ved at vælge din enhed her:

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.