Placering af serienummer eller IMEI-nummer på iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvordan du finder iOS-enhedens serienummer, IMEI-/MEID-, CDN- og ICCID-nummer.

Før du begynder

• Numrene findes en række forskellige steder, f.eks. under Indstillinger, på selve enheden, i iTunes og på den originale emballage.
  • Når du kontakter Apple for at få hjælp, kan du bruge serienummeret eller IMEI-/MEID-nummeret til at identificere din iOS-enhed.

Sådan finder du dit serienummer, IMEI-/MEID- eller ICCID-nummer

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Om.
  2. Se efter enhedens serienummer, IMEI-/MEID- eller ICCID-nummer.
  3. Vil du gerne indsætte disse oplysninger i en registrerings- eller supportformular fra Apple? Tryk på nummeret og hold nede for at kopiere det.

Kan du ikke finde det nummer, du leder efter? Så gå til nedenstående afsnit.

iPhone

På disse enheder finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret på SIM-kortholderen. Hvis du har brug for hjælp, men ikke kan åbne menuen Indstillinger, kan du bruge IMEI-/MEID-nummeret i stedet for serienummeret:

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus

På iPhone 6s og nyere modeller finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret på SIM-kortholderen.

På disse enheder finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret (MEID-nummeret er de første 14 cifre i IMEI-nummeret) på bagsiden. Hvis du har brug for hjælp, men ikke kan åbne menuen Indstillinger, kan du bruge IMEI-/MEID-nummeret i stedet for serienummeret:

• iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5

På mange iPhone 5- og iPhone 6-modeller finder du serienummeret under Indstillinger og IMEI-/MEID-nummeret (MEID-nummeret er de første 14 cifre i IMEI-nummeret) på bagsiden.

På disse enheder finder du serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret på SIM-kortholderen:

• iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4 (GSM-model)
  • iPhone 4s

På iPhone 3- og iPhone 4-modeller finder du serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret på SIM-kortholderen

På den oprindelige iPhone er serienummeret og IMEI-nummeret graveret på bagsiden.

iPad og iPod touch

På iPad Pro, iPad eller iPod touch finder du serienummeret på bagsiden af enheden. På iPad (Cellular-modellen) kan du også finde IMEI-nummeret. MEID-nummeret er de første 14 cifre af IMEI-nummeret.

Find serienummeret på din iPad Pro, iPad eller iPod touch på bagsiden af enheden.

iTunes

Enhedens serienummer kan også findes i iTunes:

1. Slut iOS-enheden til din computer.
  2. Åbn iTunes, hvis programmet ikke åbner automatisk.
  3. Find din enhed. Klik på fanen Resume for at få vist oplysningerne om den.
  4. Hvis du har en iPhone, skal du klikke på Telefonnummer for at få vist IMEI-/MEID- og ICCID-nummeret. Hvis du har en iPad (en Cellular-model), skal du klikke på Serienummer for at få vist CDN-, IMEI-/MEID- og ICCID-nummeret.

Hvis du vil indsætte disse oplysninger i en registrerings- eller supportformular fra Apple, skal du vælge Rediger > Kopier serienummer.

Sådan gør du, hvis du ikke har adgang til enheden

Du kan lede efter enhedens serienummer eller IMEI-/MEID-nummer flere forskellige steder.

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id (appleid.apple.com) i webbrowseren på din computer.
  2. Log ind med det Apple-id, som du bruger på den enhed, du skal finde serienummer eller IMEI-/MEID-nummer på.
  3. Rul ned til afsnittet Enheder. Vælg enheden for at se dens serienummer og IMEI-/MEID-nummer.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du prøve følgende:

• Har du en anden iOS-enhed med iOS 10.3 eller en nyere version, hvor du er logget ind med dit Apple-id? Tryk på Indstillinger > [dit navn] på denne enhed. Rul ned for at se de enheder, hvor du er logget ind med dit Apple-id. Tryk på enhedens navn for at se serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret.
  • Har du stadig den originale emballage til enheden? Så kan du finde serienummeret og IMEI-/MEID-nummeret på stregkoden:
    Find serienummeret på en iPhone, iPad eller iPod på den originale emballage.
  • Kan du stadig ikke finde det nummer, du leder efter? Så kan du kontakte Apple-support ved at vælge din enhed her:

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.