Oprettelse eller brug af et Apple-id uden en betalingsmetode

Du kan fjerne betalingsmetoder fra dit eksisterende Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et Apple-id uden en betalingsmetode.

Apple anbefaler, at du kun bruger et enkelt Apple-id til at få adgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music og iCloud. Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id eller ikke kan huske, om du har et.

Hvis du allerede har et Apple-id

Du kan fjerne betalingsmetoder fra dit eksisterende Apple-id, når du er logget på App Store, iTunes Store eller Apple Books. Du vil ikke blive bedt om at angive en betalingsmetode igen, før du foretager et køb. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fjerne din seneste betalingsmetode fra dit Apple-id.

Hvis du er familiearrangør i en gruppe med Familiedeling, og du vil dele køb med din familie, skal du have registreret mindst en betalingsmetode. Der kræves også en betalingsmetode, før du kan oprette en konto til børn. Læs mere om Familiedeling og Apple-id'er til børn.

Hvis du ikke har et Apple-id

Du kan oprette et Apple-id uden at tilføje en betalingsmetode i App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch eller på en Mac eller pc.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, og find en gratis app.
  2. Tryk på knappen Hent.
  3. Når du bliver bedt om at logge ind med et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id. Hvis du ikke får vist muligheden for at oprette et nyt Apple-id, er du logget på App Store, iTunes Store, Apple Books eller iCloud med et eksisterende Apple-id.
    iPhone, der viser indstillingerne Brug eksisterende Apple-id og Opret nyt Apple-id.
  4. Følg vejledningen på skærmen. Vælg Ingen, når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke får vist muligheden Ingen, eller hvis du ikke kan vælge den.
    iPhone, der viser mulige betalingsmetoder med Ingen valgt.
  5. Når du har indtastet dine oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte et godkendt telefonnummer, hvis du er berettiget til at bruge tofaktorgodkendelse. Ellers bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id via e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det.

På en Mac

1. Åbn App Store, og find en gratis app.
  2. Klik på knappen Hent, og klik derefter på Installer.
  3. Når du bliver bedt om at logge ind med et Apple-id, skal du klikke på Opret Apple-id. Hvis du ikke får vist muligheden for at oprette et nyt Apple-id, er du logget på App Store, iTunes Store, Apple Books eller iCloud med et eksisterende Apple-id.
    App Store på Mac, der viser en lokalmenu, der beder dig om at logge ind for at downloade.
  4. Følg vejledningen på skærmen. Vælg Ingen som betalingsmetode, når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke får vist muligheden Ingen, eller hvis du ikke kan vælge den.
    App Store på Mac, der viser siden Opret Apple-id med faktureringsadresse og betalingsmetode.
  5. Når du har indtastet dine oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte et godkendt telefonnummer, hvis du er berettiget til at bruge tofaktorgodkendelse. Ellers bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id via e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det.

På en pc

Hvis du har en pc, skal du finde et gratis emne i iTunes Store, prøve at downloade det og derefter oprette et nyt Apple-id ved at følge vejledningen på skærmen.

Hvis du ikke kan finde et gratis emne, kan du oprette et nyt Apple-id på en iPhone, iPad eller iPod touch.