Oprettelse eller brug af dit Apple-id uden en betalingsmetode

Læs mere om, hvordan du kan oprette og bruge dit Apple-id i iTunes Store uden et kreditkort eller en anden betalingsmetode.

Første gang du bruger dit Apple-id til at logge på iTunes Store, App Store eller iBooks Store, bliver du bedt om at angive en betalingsmetode, så du kan købe emner i butikken. Følg disse trin, hvis du ikke ønsker at knytte en betalingsmetode til kontoen.

Apple anbefaler, at du kun bruger ét Apple-id til at få adgang til iTunes, iCloud og andre Apple-tjenester. Hvis du ikke kan huske, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du er organisator i en gruppe med Familiedeling, skal du angive en betalingsmetode – enten et kreditkort eller et debetkort. Der kræves også et betalingskort, før du kan oprette en konto til børn. Læs mere om Apple-id'er til børn.

Hvis du allerede har et Apple-id

Du kan vælge at fjerne betalingsmetoden for dit eksisterende Apple-id, efter at du er logget på iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Du vil ikke blive bedt om at angive en betalingsmetode igen, før du foretager et køb.

Hvis du ikke har et Apple-id

Følg nedenstående trin for at oprette et Apple-id uden at tilføje en betalingsmetode.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, iTunes Store eller iBooks.
  2. Vælg en gratis app, sang, video eller bog.
  3. Tryk på Hent ud for emnet, og tryk igen for at hente det.
  4. Når du bliver bedt om at logge ind med et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id.
  5. Følg vejledningen på skærmen. Vælg Intet, når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke får vist muligheden Intet, eller hvis du ikke kan vælge den.
  6. Når du har indtastet dine oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id pr. e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det. Har du ikke modtaget e-mailen?

På en Mac-computer eller pc

1. Åbn iTunes, og gå til iTunes Store.
  2. Rul ned for at finde landeflaget i nederste højre hjørne af vinduet. Hvis det ikke er flaget for det land, som du bor i, skal du klikke på det og vælge dit land eller din region.
  3. Gå til menuen øverst til venstre, og vælg Musik,Tv-udsendelser,Apps eller Bøger.
  4. Download en gratis sang, en tv-episode, en app eller en bog. Hvis du vil finde gratis emner, skal du se efter links med ordet "gratis" under Henvisninger i højre side af iTunes Store-vinduet. Klik på Hent under emnets symbol, når du har fundet et gratis emne.
  5. Når du bliver bedt om at logge ind med et Apple-id, skal du klikke på Opret Apple-id.
  6. Følg vejledningen på skærmen. Vælg Intet som betalingsmetode, når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke får vist muligheden Intet, eller hvis du ikke kan vælge den.
  7. Når du har indtastet dine oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id pr. e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det. Har du ikke modtaget e-mailen?
Sidst ændret: