Oprettelse eller brug af et Apple-id uden en betalingsmetode

Du kan oprette eller bruge et Apple-id uden at angive en betalingsmetode.

Apple anbefaler, at du kun bruger ét Apple-id til at få adgang til iTunes, iCloud og andre Apple-tjenester. Hvis du ikke kan huske, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et Apple-id uden en betalingsmetode. Du kan ikke oprette et nyt Apple-id, hvis du er logget på App Store, iTunes Store, Apple Books eller iCloud med et eksisterende Apple-id.

Du kan fjerne en tidligere angivet betalingsmetode fra dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan fjerne en betalingsmetode fra dit Apple-id.

Hvis du er organisator af en gruppe med Familiedeling, og du vil dele køb med din familie, skal du have registreret en betalingsmetode. Der kræves også en betalingsmetode, før du kan oprette en konto til børn. Læs mere om Familiedeling og Apple-id'er til børn.

Hvis du allerede har et Apple-id

Du kan vælge at fjerne betalingsmetoden for dit eksisterende Apple-id, når du er logget på App Store, iTunes Store eller Apple Books. Du vil ikke blive bedt om at angive en betalingsmetode igen, før du foretager et køb.

Hvis du ikke har et Apple-id

Du kan oprette et Apple-id uden at tilføje en betalingsmetode i App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch eller på en Mac eller pc.

Hvis du er logget på App Store, iTunes Store, Apple Books eller iCloud med et eksisterende Apple-id, får du ikke vist muligheden for at oprette et nyt Apple-id.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, og find en gratis app.
  2. Tryk på knappen Hent.
    En iPhone X, der viser oplysninger om appen Genveje i appen App Store.
  3. Når du bliver bedt om at logge ind med et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id.
    En iPhone X, der viser oplysninger om appen Genveje i appen App Store i baggrunden, med menuen Log ind i forgrunden. Knappen Opret nyt Apple-id er fremhævet.
  4. Følg vejledningen på skærmen. Vælg Ingen, når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke får vist muligheden Ingen, eller hvis du ikke kan vælge den.
    En iPhone X, der viser siden Opret Apple-id. Ingen er valgt som betalingsmetode.
  5. Når du har indtastet dine oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte et godkendt telefonnummer, hvis du er berettiget til at bruge tofaktorgodkendelse. Ellers bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id via e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det.

På en Mac

1. Åbn App Store, og find en gratis app.
  2. Klik på knappen Hent, og klik derefter på Installer.
    Et vindue i App Store på Mac viser oplysninger for appen Keynote.
  3. Når du bliver bedt om at logge ind med et Apple-id, skal du klikke på Opret Apple-id.
    Et vindue i App Store på Mac viser oplysninger for appen Keynote i baggrunden og pop op-vinduet
  4. Følg vejledningen på skærmen. Vælg Ingen som betalingsmetode, når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke får vist muligheden Ingen, eller hvis du ikke kan vælge den.
    Et vindue i App Store på Mac viser oplysninger for appen Keynote i baggrunden og pop op-vinduet Opret Apple-id i forgrunden. Ingen er valgt som betalingsmetode.
  5. Når du har indtastet dine oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte et godkendt telefonnummer, hvis du er berettiget til at bruge tofaktorgodkendelse. Ellers bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id via e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det.

På en pc

Hvis du har en pc, skal du finde noget gratis indhold i iTunes Store, prøve at downloade det og derefter oprette et nyt Apple-id ved at følge vejledningen på skærmen.

Hvis du ikke kan finde gratis indhold, skal du bruge en iOS-enhed til at oprette et nyt Apple-id.