Sådan opretter du en iTunes Store-, App Store- eller iBooks Store-konto uden kreditkort eller anden betalingsmetode

Når du bruger dit Apple-id til at logge på iTunes Store, App Store eller iBooks Store første gang, bliver du bedt om at angive en betalingsmetode, så du kan købe noget i butikken. Benyt denne fremgangsmåde, hvis du ikke vil knytte en betalingsmetode til kontoen.

Apple anbefaler, at du bruger det samme Apple-id til alle funktioner og tjenester fra Apple, der kræver Apple-id. Hvis du ikke kan huske, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Du har allerede et Apple-id

Hvis du allerede har oprettet et Apple-id, skal du tilføje en betalingsmetode, når du bruger dette Apple-id til at logge på iTunes Store, App Store eller iBooks Store første gang. Du kan også vælge at fjerne betalingsmetoden, når du er logget på butikken. Du bliver ikke bedt om at angive en betalingsmetode igen, før du foretager dit første køb.

Du har ikke et Apple-id

Hvis du ikke har oprettet et Apple-id, skal du benytte denne fremgangsmåde til at oprette et Apple-id og en Store-konto samtidig uden at tilføje en betalingsmetode på:

Sådan opretter du et Apple-id på en Mac eller pc

1. Åbn iTunes, og gå til iTunes Store ved at klikke på knappen iTunes Store i øverste i vinduet.
  2. Rul ned for at finde landeflaget i nederste højre hjørne af vinduet. Hvis det ikke er det lands flag, som du bor i, skal du kIikke på det og vælge dit land eller din region.
  3. Åbn butiksafsnittet App Store, Musik, TV-udsendelser eller Bøger ved at klikke på et af symbolerne i øverste venstre hjørne.
  4. Hent et gratis program eller en gratis sang, video eller bog. Du kan finde gratis emner i højre kolonne ved at klikke på en henvisning, der indeholder ordet "Gratis". Klik på Hent under emnets symbol, når du har fundet et gratis emne.
  5. Når du bliver bedt om at logge på med et Apple-id, skal du klikke på Opret Apple-id.
  6. Følg instruktionerne på skærmen. Vælg "Intet" som betalingsmetode, når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis muligheden Intet ikke vises, eller du ikke kan vælge den.
  7. Når du har indtastet de obligatoriske oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id via e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det. Se her, hvis du ikke modtager e-mailen.

Sådan opretter du et Apple-id på iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn App Store, iTunes Store eller iBooks Store på iOS-enheden.
  2. Vælg en gratis app, sang, video eller bog.
  3. Tryk på Hent ud for emnet, og tryk igen for at hente det.
  4. Når du bliver bedt om at logge på med et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id.
  5. Følg instruktionerne på skærmen. Vælg "Intet", når du bliver bedt om at angive betalingsoplysninger. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis muligheden Intet ikke vises, eller du ikke kan vælge den.
  6. Når du har indtastet de obligatoriske oplysninger, bliver du bedt om at bekræfte dit Apple-id via e-mail. Du skal bekræfte dit Apple-id, inden du kan begynde at bruge det. Se her, hvis du ikke har modtaget e-mailen.

Hvis du bruger Familiedeling, og du er familieorganisatoren, kan du ikke vælge betalingsoplysningerne Intet. Du skal bruge et kreditkort eller et debetkort.

Sidst ændret: