Logic Remote: kan muligvis ikke sluttes til Logic Pro X med visse firewall-indstillinger

Logic Remote-appen kan muligvis ikke tilsluttes Logic Pro X på en computer med en aktiveret firewall. Hvis firewallen er konfigureret til at blokere alle indgående forbindelser, kan Logic Remote ikke sluttes til Logic Pro X.

Sådan løses problemet:

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen ().
  2. Klik på Sikkerhed & anonymitet i vinduet Systemindstillinger.
  3. Klik på fanen Firewall i panelet Sikkerhed & anonymitet.
  4. Klik på låsesymbolet nederst til venstre i ruden Firewall, og godkend med administratorbrugernavn og -adgangskode.
  5. Klik på knappen Firewall-indstillinger.
  6. Slå afkrydsningsfeltet for "Bloker alle indgående forbindelser" fra.
  7. Klik på knappen OK.

Læs mere

Hvis du har en Touch OSC control surface (Touch OSC-kontrolflade) installeret i Logic Pro X, skal du se Logic Remote may not connect if a Touch OSC device is already installed in Logic Pro (Logic Remote: kan muligvis ikke tilsluttes, hvis en Touch OSC-enhed allerede er installeret i Logic Pro) for at få flere oplysninger.

Dette dokument opdateres, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige.