Hvis du ikke kan slutte Logic Remote til Logic Pro til Mac, GarageBand eller MainStage

For at tilslutte Logic Remote skal du kontrollere netværksindstillingerne på dine enheder eller fjerne en TouchOSC-kontrolflade fra Logic Pro.

Sørg for, at alle enheder er på det samme Wi-Fi-netværk

Din iPhone eller iPad, der kører Logic Remote, og din Mac, der kører Logic Pro, skal være på det samme Wi-Fi-netværk:

Sørg for, at Logic Remote kan få adgang til det lokale netværk

Med iOS 14 og iPadOS 14 eller nyere skal enhver app, der ønsker at interagere med enheder på dit netværk, anmode om tilladelse, første gang den forsøger at gennemse dit lokale netværk. Du kan kontrollere, at appen kan få adgang til dit lokale netværk:

1. I appen Indstillinger skal du gå til Anonymitet > Lokalt netværk.

2. Sørg for, at Logic Remote er slået til.

Skift firewallindstillinger på din Mac

Firewallindstillinger på din Mac blokerer muligvis Logic Remote fra at oprette forbindelse.

macOS Ventura eller en nyere version

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen , og klik derefter på Netværk i indholdsoversigten.

2. Klik på Firewall.

3. Klik på knappen Indstillinger.

4. Slå "Bloker alle indgående forbindelser" fra, og klik derefter på OK.

5. Tilslut Logic Remote

macOS Monterey eller en tidligere version

1. Gå til Apple-menuen, og vælg Systemindstillinger .

2. Klik på Sikkerhed & anonymitet i vinduet Systemindstillinger.

3. Klik på fanen Firewall i vinduet Sikkerhed & anonymitet.

4. Klik på låsesymbolet No alt supplied for Image nederst til venstre i ruden Firewall, og indtast derefter administratorbrugernavn og -adgangskode.

5. Klik på knappen Firewall-indstillinger.

6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for "Bloker alle indgående forbindelser", og klik derefter på OK.

7. Tilslut Logic Remote

Fjern TouchOSC-enheden fra Logic Pro

Logic Remote opretter muligvis ikke forbindelse, hvis du tidligere har tilføjet en TouchOSC-enhed som kontrolflade til Logic Pro. Kontroller, om der er tilføjet en TouchOSC-enhed i Logic Pro, og fjern den derefter, hvis det er tilfældet.

1. Luk Logic Remote.

2. Åbn Logic Pro på din Mac.

3. Vælg Logic Pro > Control Surfaces (Kontrolflader) > Setup (Indstilling).

4. Kontroller, om der vises en TouchOSC-enhed i vinduet. Hvis det er tilfældet, skal du vælge enheden, trykke på Delete-tasten og derefter klikke på OK.

5. Hvis der er andre Logic Remotes i vinduet, skal du slette dem.

6. Tilslut Logic Remote.

Læs mere

Brug Logic Remote uden et delt Wi-Fi-netværk