Sådan bruger du Logic Remote uden et delt Wi-Fi-netværk

Hvis du ikke bruger et delt Wi-Fi-netværk, kan du stadig bruge Logic Remote på din iOS-enhed til at styre Logic Pro til Mac, GarageBand og MainStage på din Mac.

Hvis du vil bruge Logic Remote 1.3.1 uden et delt Wi-Fi-netværk, kan du slutte din iOS-enhed direkte til din Mac via et Lightning-kabel, eller du kan oprette et computer til computer-Wi-Fi-netværk mellem de to enheder.

Du skal bruge følgende for at oprette forbindelse via en af disse metoder:

• En Mac, der kører macOS Sierra 10.12.4

• Logic Pro 10.3 eller en nyere version, GarageBand 10.1.5 eller en nyere version eller MainStage eller en nyere version

• En iPad eller iPhone, der kører iOS 10.3 eller en nyere version og Logic Remote 1.3.1 eller en nyere version

Tilslutning af et Lightning-kabel

Ud over kravene ovenfor skal du bruge et Lightning-kabel og iTunes 12.6 for at foretage denne tilslutning.

Husk at genstarte din Mac efter opdatering af iTunes.

Sådan tilslutter du via et Lightning-kabel:

1. Slut Lightning-kablet fra din iOS-enhed til din Mac.

2. Åbn Logic Pro, MainStage eller GarageBand på din Mac.

3. Åbn Logic Remote på din iOS-enhed.

4. I dialogen på din iOS-enhed skal du vælge den Mac, du er sluttet til.

5. I advarslen på din Mac skal du klikke på Tillad for at bekræfte og oprette forbindelsen.

Sådan opretter du et computer til computer-netværk

Du kan oprette en midlertidig Wi-Fi-forbindelse mellem din iOS-enhed og din Mac for at bruge Logic Remote.

Sådan opretter du forbindelse ved hjælp af et computer til computer-netværk:

1. Opret et computer til computer-netværk på din Mac.

2. Fra hjemmeskærmen på din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi. Kontroller, at Wi-Fi er slået til. Under Enheder skal du vælge din Mac.

3. Åbn Logic Pro, MainStage eller GarageBand på din Mac.

4. Åbn Logic Remote på din iOS-enhed.

5. I dialogen på din iOS-enhed skal du vælge den Mac, du er sluttet til.

6. I advarslen på din Mac skal du klikke på Connect (Opret forbindelse) for at bekræfte og oprette forbindelsen.