Opret forbindelse til internettet med din Mac

Se, hvordan du bruger Wi-Fi, Internetdeling og Ethernet til at oprette forbindelse til internettet.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Fra menuen Wi-Fi  på menulinjen skal du vælge et netværk. Du bliver muligvis bedt om at angive Wi-Fi-netværkets adgangskode eller acceptere vilkår og betingelser.

Hvis du ikke kan se menuen Wi-Fi på menulinjen

Hvis du har brug for hjælp til Wi-Fi-adgangskoden

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket

Hvis din Mac ikke opretter forbindelse til internettet, efter at du har valgt Wi-Fi-netværket

Opret forbindelse ved hjælp af Internetdeling

Med de fleste mobilabonnementer kan du dele mobildataforbindelsen på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) med din Mac. Læs om, hvordan du indstiller Internetdeling.

Opret forbindelse ved hjælp af Ethernet

Hvis du vil oprette forbindelse til internettet via en kabelforbindelse, skal du forbinde din router eller dit modem med Ethernet-porten på din Mac med et Ethernet-kabel. Nogle Mac-modeller kræver et Ethernet-mellemstik som f.eks. Belkin USB-C til Gigabit Ethernet-mellemstikket eller Apple Thunderbolt til Gigabit Ethernet-mellemstikket.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.