Opret forbindelse til internettet med din Mac

Se, hvordan du bruger Wi-Fi, Internetdeling og Ethernet til at oprette forbindelse til internettet.

Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Klik på Wi-Fi-symbolet  på menulinjen, og vælg derefter et netværk i menuen. Inden du kan bruge netværket, bliver du muligvis bedt om at indtaste adgangskoden til netværket eller at acceptere vilkår og betingelser.

Har du brug for hjælp?

• Hvis du ikke kan se Wi-Fi-symbolet  på menulinjen, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Netværk. Vælg Wi-Fi i indholdsoversigten, og vælg derefter "Vis Wi-Fi-status på menulinje".
  • Se, hvad du skal gøre, hvis din Mac ikke opretter forbindelse til internettet, efter at du har valgt Wi-Fi-netværket.
  • Hvis du vil oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, som du ved er skjult, skal du vælge Andre netværk (eller Opret forbindelse til andet netværk) i Wi-Fi-menuen  og derefter vælge Andet. Indtast navnet på det netværk, du vil oprette forbindelse til, og indtast sikkerheds- og adgangskodeoplysninger.

Opret forbindelse ved hjælp af Internetdeling

Med de fleste mobilabonnementer kan du dele mobildataforbindelsen på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) med din Mac. Se, hvordan du indstiller Internetdeling.

Opret forbindelse ved hjælp af Ethernet

Hvis du vil oprette forbindelse til internettet via en kabelforbindelse, skal du forbinde din router eller dit modem med Ethernet-porten på din Mac med et Ethernet-kabel. Nogle Mac-modeller kræver et Ethernet-mellemstik som f.eks. Belkin USB-C til Gigabit Ethernet-mellemstikket eller Apple Thunderbolt til Gigabit Ethernet-mellemstikket.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.