Mac Pro: Brug af et ATI Radeon HD 5770-grafikkort i Mac Pro-computere, der kom på markedet inden 2010

Du kan opleve skærmproblemer eller problemer med at afspille video eller andet HDCP-kodet indhold, når du bruger et ATI Radeon HD 5770-grafikkort i Mac Pro-computere, der kom på markedet inden Mac Pro (medio 2010).

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

ATI Radeon HD 5770-grafikkortet understøttes kun af Mac Pro (medio 2010). Det understøttes ikke i ældre Mac Pro-modeller. Her kan du få mere at vide om Mac Pro-computeres kompatibilitet med grafikkort.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.