Jeg har brug for mere plads til en iOS-opdatering

Hvis du opdaterer din iOS-enhed trådløst, vises der muligvis en meddelelse om, at der ikke er plads nok på din iPhone, iPad eller iPod touch. Følgende trin kan hjælpe.

Hvis du mangler plads på enheden til at downloade og installere en opdatering, fjerner iOS midlertidigt nogle downloadede dele af dine installerede apps. Det er normalt ikke nødvendigt at fjerne eller flytte data. Hvis du stadig har brug for mere plads på enheden, kan du opdatere på følgende måder:

• Slut enheden til computeren, og opdater via iTunes.
  • Slet indhold fra enheden, og prøv at opdatere igen.
  • Administrer lagringspladsen på din enhed med anbefalinger.

Sådan opdateres enheden via iTunes

Du kan downloade den nyeste version af iOS via iTunes ved at benytte denne fremgangsmåde:

1. Installer den nyeste version af iTunes på computeren.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Vælg enheden i iTunes.
  4. Klik på Søg efter opdatering i ruden Resume.
  5. Klik på Download og opdater.

Hvis der vises en anden advarsel under opdateringen, kan du læse mere om, hvordan problemet løses.

Sådan slettes data manuelt

Du kan tjekke lagringspladsen for at se, hvor meget plads dine apps optager og derefter slette de apps, som du ikke har brug for. Købte apps eller købt indhold kan downloades igen på et senere tidspunkt.

1. Gå til Indstillinger> Generelt > [enhed] lagringsplads.
  2. Vælg en app for at se, hvor meget plads den optager.
  3. Tryk på Slet app. Ved nogle apps som Musik og Videoer er det muligt at slette dele af de tilhørende dokumenter og data.
  4. Installer iOS-opdateringen igen. Gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

Sådan administreres plads med anbefalinger

I iOS 11 og nyere versioner kan du få tip til, hvordan du sparer plads og overfører eller sletter apps og indhold, som du ikke har brug for. Købte apps eller købt indhold kan downloades igen på et senere tidspunkt.

1. Gå til Indstillinger> Generelt > [enhed] lagringsplads.
  2. Rul til afsnittet Anbefalinger for at få vist tip.
    iPhone-lagringsplads