Sådan forudbestiller du apps, film, musik og bøger

Hvis du vil købe et emne i App Store, appen Apple TV, appen Musik, iTunes Store eller Apple Books, der ikke er udgivet endnu, kan du muligvis forudbestille det.

Sådan forudbestiller du apps, film, musik og bøger

1. Åbn App Store, appen Apple TV, appen Musik, iTunes Store eller Apple Books.
  2. Søg efter det emne, du vil forudbestille.
  3. Tryk eller klik på prisen, og følg derefter vejledningen for at bekræfte forudbestillingen. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    Skærmbillede af iTunes Store på Mac med et album, du kan forudbestille, med Fitz and the Tantrums.

Hvis et forudbestilt album indeholder sange, der kan købes før den officielle udgivelse af albummet

Hvis du forudbestiller et album, og nogle sange udgives før selve albummet, vil du muligvis blive opkrævet et beløb for hver sang, efterhånden som de bliver udgivet. Du opkræves det resterende beløb for prisen på albummet, når det bliver udgivet.

Sådan downloader du en forudbestilling

Når dit forudbestilte emne bliver tilgængeligt, faktureres den betalingsmetode, du har registreret, og du modtager en e-mail om, at du nu kan downloade dit emne. Hvis du har slået automatiske downloads til, downloades emnet automatisk til den enhed, du brugte, da du købte emnet.

Hvis du ikke kan se det forventede forudbestilte emne, kan du finde emnet i dine køb og downloade det. Hvis emnet er en app eller et spil, kan du også finde emnet i App Store, hvor du kan trykke eller klikke på Hent.

Du kan ikke downloade film til Apple TV eller smart-tv'er. Du kan kun streame dem.

Sådan kan du se eller annullere dine forudbestillinger

Du kan se oplysninger om dine forudbestillinger og annullere dem før udgivelse på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc. Du kan også kontakte Apple-support for at annullere en forudbestilling.

Sådan kan du se eller annullere en forudbestilling på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger. Tryk på dit navn og derefter på iTunes og App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver måske bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Tryk på Forudbestillinger. Hvis du ikke får vist Forudbestillinger, har du ikke nogen forudbestillinger.
    Skærmbillede af skærmen Kontoindstillinger på en iPhone.
  4. På skærmen for forudbestillinger kan du se oplysninger om dine forudbestillinger, herunder de forventede udgivelsesdatoer. Hvis du vil annullere en forudbestilling, skal du trykke på emnet og derefter på Annuller. Når du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil annullere, skal du trykke på Ja.
    Skærmen Forudbestillinger på en iPhone med musik af The Lumineers og andre kunstnere.

Sådan kan du få vist eller annullere en forudbestilling på din Mac eller pc

1. Åbn den app, du brugte, for at forudbestille emnet.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, vælg Konto > Vis min konto eller Store > Vis min konto.
  3. På siden Kontooplysninger skal du rulle til Indstillinger og derefter klikke på Administrer forudbestillinger. Hvis du ikke får vist Administrer forudbestillinger, har du ikke nogen forudbestillinger.
    Skærmbillede af siden Kontooplysninger i appen Musik på en Mac.
  4. På skærmen Administrer forudbestillinger kan du se oplysninger om dine forudbestillinger, blandt andet de forventede udgivelsesdatoer. Hvis du vil annullere en forudbestilling, skal du trykke på knappen Annuller for emnet. Når du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil annullere, skal du trykke på Ja.
    Siden Administrer forudbestillinger i appen Musik på en Mac.

Du kan se eller annullere forudbestillinger i iTunes til Windows på en pc. På menulinjen øverst i iTunes-vinduet skal du vælge Konto > Vis min konto.

Sådan gør du, hvis købet ikke kan gennemføres

Hvis du ikke kan gennemføre et køb på grund af et betalingsproblem, når forudbestillingen udgives, modtager du en e-mail med besked om, at indholdet er tilgængeligt, men at du skal opdatere dine betalingsoplysninger, inden du kan downloade det.

Klik på linket i e-mailen for at gå til dine betalingsoplysninger og gennemføre købet.