Se eller annuller forudbestillinger af apps, film, musik eller bøger

Administrer forudbestillinger fra App Store og andre af Apples medietjenester.

Sådan får du vist eller annulleret forudbestillinger

Du kan se en liste over emner, som du har forudbestilt, eller annullere en forudbestilling.

Hvis du vil se Apple Arcade-spil, kan du gå til Apple Arcade-spil, der kommer snart.

Se eller annuller en forudbestilling på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen App Store.

2. Tryk på kontoknappenDer er ikke angivet et alternativ til billede eller på dit foto øverst på skærmen.

3. Tryk på dit navn. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id.

4. Tryk på Forudbestillinger for at se forudbestillinger, eller tryk på Apple Arcade-spil, der kommer snart for at se Arcade-spil. Hvis du ikke kan se Pre-Orders (Administrer forudbestillinger) eller Apple Arcade-spil, der kommer snart, har du ingen forudbestillinger.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  5. Hvis du vil annullere en forudbestilling, skal du trykke på det emne, som du vil annullere, og derefter følge vejledningen på skærmen.

Se eller annuller en forudbestilling på din Mac

1. Åbn appen App Store.

2. Klik på loginknappenDer er ikke angivet et alternativ til billede eller dit navn nederst i indholdsoversigten.

3. Klik på Kontoindstillinger øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.

4. På den viste side skal du rulle ned, indtil du ser Forudbestillinger.

5. Klik på Manage Pre-Orders (Administrer forudbestillinger), eller klik på Apple Arcade-spil, der kommer snart, for at se Arcade-spil. Hvis du ikke kan se Manage Pre-Orders (Administrer forudbestillinger) eller Apple Arcade-spil, der kommer snart, har du ingen forudbestillinger.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  6. Hvis du vil annullere en forudbestilling, skal du klikke på det emne, som du vil annullere, og derefter følge vejledningen på skærmen.

Se eller annuller en forudbestilling på en Windows-pc

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. Klik på dit navn i indholdsoversigten, og klik derefter på Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id først.

3. På den viste side skal du rulle ned, indtil du ser Forudbestillinger.

4. Klik på Manage Pre-Orders (Administrer forudbestillinger). Hvis du ikke får vist Administrer forudbestillinger, har du ikke nogen forudbestillinger.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  5. Hvis du vil annullere en forudbestilling, skal du klikke på det emne, som du vil annullere, og derefter følge vejledningen på skærmen.

Hvad sker der, når dit forudbestilte emne bliver udgivet?

Når det emne, du har forudbestilt, bliver udgivet, betales der for det via din valgte betalingsmetode, og du modtager en e-mail. Hvis du har slået automatiske overførsler til, downloades emnet automatisk på den enhed, som du brugte til at købe det.

Hvis du ikke kan se et forudbestilt emne på din enhed, efter det er udgivet, kan du finde din app, musik, film eller bog i dine køb og downloade den. Hvis emnet er en app eller et spil, kan du også finde det i App Store og trykke eller klikke på Hent.

Sådan gør du, hvis købet ikke kan gennemføres

Hvis et faktureringsproblem forhindrer dit køb i at blive gennemført, når det forudbestilte emne bliver udgivet, modtager du en e-mail. Du skal opdatere dine faktureringsoplysninger, før du kan downloade emnet.

Hvis et forudbestilt album indeholder sange, der kan købes før den officielle udgivelse af albummet

Hvis du forudbestiller et album, og nogle sange udgives før selve albummet, vil du muligvis blive opkrævet et beløb for hver sang, efterhånden som de bliver udgivet. Når albummet bliver udgivet, opkræves du for den resterende pris for albummet.