Forudbestilling af apps, film, musik og bøger fra App Store, iTunes Store og Apple Books

Hvis du vil købe noget i App Store, iTunes Store eller Apple Books, der ikke er udgivet endnu, kan du muligvis forudbestille det.

Sådan forudbestiller du apps, film, musik og bøger

Du kan forudbestille apps, film, musik og bøger på din iOS-enhed eller computer.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, appen iTunes Store eller appen Apple Books.
  2. Rul til det indhold, du vil forudbestille.
  3. Tryk på prisen eller knappen Hent.
    iPhone med appen App Store åben, hvor knappen Hent er vist på siden for appen.
  4. Når du bliver bedt om at bekræfte din bestilling, skal du trykke på Bekræft. Hvis du bruger Face ID, skal du trykke to gange for at bekræfte.
    iPhone, der viser knappen Bekræft nederst på skærmen.

Hvis forudbestillingens status ændrer sig, modtager du muligvis en eller flere e-mails. Læs mere om, hvordan du kan få vist eller annullere dine forudbestillinger.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes, og gå til iTunes Store. På Mac kan du også forudbestille apps i App Store og bøger i Apple Books.
  2. Rul til det indhold, du vil forudbestille.
  3. Klik på prisen eller knappen Hent.
    iTunes Store, der viser knappen Forudbestil på siden for et album.
  4. Klik på Forudbestil, når du bliver bedt om at bekræfte bestillingen. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    En besked, der beder dig bekræfte denne forudbestilling.
  5. Der vises en meddelelse med bekræftelse på din forudbestilling.

Hvis forudbestillingens status ændrer sig, modtager du muligvis en eller flere e-mails. Læs mere om, hvordan du kan se eller annullere dine forudbestillinger.

Sådan gør du, hvis et forudbestilt album indeholder sange, der kan købes før den officielle udgivelse af albummet

Nogle album indeholder sange, der kan downloades før den officielle udgivelse.

• Hvis du køber en sang, efter du har forudbestilt albummet, trækkes prisen for den pågældende sang fra den samlede pris for albummet.
  • Hvis du køber en sang, før du har forudbestilt albummet, trækkes prisen for den pågældende sang fra forudbestillingsbeløbet.

Sådan downloader du en forudbestilling

Når det forudbestilte indhold udgives, afsluttes din bestilling, og pengene trækkes via den registrerede betalingsmetode. Du modtager en e-mail med besked om, at din forudbestilling er klar til download. Klik eller tryk på linket i e-mailen for at downloade dit indhold.

Hvis du har slået Automatiske overførsler til, vises indholdet automatisk under dine køb. Hvis indholdet ikke downloades automatisk, kan du downloade det fra din købsoversigt.

Hvis en forudbestilt film eller et forudbestilt album ikke vises, kan du tjekke de tilgængelige downloads i iTunes på en Mac eller pc:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Søg efter tilgængelige overførsler.

Sådan kan du se eller annullere dine forudbestillinger

Du kan se oplysninger om forudbestillinger og annullere dem, før indholdet udgives.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver måske bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    En iPhone med App Store åben, hvor man kan se menuindstillingerne, herunder Vis Apple-id.
  3. Tryk på Forudbestillinger. Hvis du ikke har nogen forudbestillinger, vises denne mulighed ikke.
  4. På skærmen for forudbestillinger kan du se oplysninger om dine forudbestillinger, herunder de forventede udgivelsesdatoer. Du kan annullere en forudbestilling ved at trykke på produktet og derefter på Annuller. Når du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker at annullere, skal du trykke på OK.
    En iPhone med App Store åben på siden Forudbestillinger.

På din Mac eller pc

Du åbner iTunes og logger ind på siden Kontooplysninger ved at klikke på dette link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Vælg Konto > Vis min konto på menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet.
    Menuen Konto i iTunes med markering af Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. På siden Kontooplysninger skal du rulle til Indstillinger og derefter klikke på Administrer forudbestillinger. Hvis du ikke har nogen forudbestillinger, vises denne mulighed ikke.
    Siden med Kontooplysninger i iTunes.
  5. Gå til skærmen Administrer forudbestillinger for at få vist oplysninger om dine forudbestillinger, herunder de forventede udgivelsesdatoer. Du kan annullere en forudbestilling ved at klikke på knappen Annuller til højre for indholdet. Når du bliver bedt om at bekræfte, at du vil annullere, skal du klikke på OK.
    Siden Administrer forudbestillinger i iTunes.

Sådan får du hjælp

Hvis du ikke kan gennemføre et køb på grund af et betalingsproblem, når forudbestillingen udgives, modtager du en e-mail med besked om, at indholdet er tilgængeligt, men at du skal opdatere dine betalingsoplysninger, inden du kan downloade det.

Klik på linket i e-mailen for at gå til dine betalingsoplysninger og gennemføre købet.