Forudbestilling af apps, film, musik og bøger fra App Store, iTunes Store og iBooks Store

Hvis du vil købe noget i App Store, iTunes Store eller iBooks Store, der ikke er udgivet endnu, kan du muligvis forudbestille det.

Sådan forudbestiller du apps, film, musik og bøger

Du kan forudbestille apps, film, musik og bøger på din iOS-enhed eller computer.

Du kan også forudbestille apps på dit Apple TV.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, iTunes Store eller iBooks.
  2. Rul til det indhold, du vil forudbestille.
  3. Tryk på prisknappen.
  4. Når du bliver bedt om at bekræfte din bestilling, skal du trykke på Bekræft. Hvis du bruger Face ID, skal du trykke to gange for at bekræfte.

Hvis forudbestillingens status ændrer sig, modtager du muligvis en eller flere e-mails.Læs mere om, hvordan du kan få vist eller annullere dine forudbestillinger.

På Mac eller pc

1. Åbn iTunes, og gå til iTunes Store.På Mac kan du også forudbestille apps i App Store og bøger i iBooks.
  2. Rul til det indhold, du vil forudbestille.
  3. Klik på prisknappen.
  4. Klik på Forudbestil, når du bliver bedt om at bekræfte bestillingen. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  5. Der vises en meddelelse med bekræftelse på din forudbestilling.

Hvis forudbestillingens status ændrer sig, modtager du muligvis en eller flere e-mails. Læs mere om, hvordan du kan se eller annullere dine forudbestillinger.

Sådan gør du, hvis et forudbestilt album indeholder sange, der kan købes før den officielle udgivelse af albummet

Nogle album indeholder sange, der kan downloades før den officielle udgivelse.

• Hvis du køber en sang, efter du har forudbestilt albummet, trækkes prisen for den pågældende sang fra den samlede pris for albummet.
  • Hvis du køber en sang, før du har forudbestilt albummet, trækkes prisen for den pågældende sang fra forudbestillingsbeløbet.

Sådan downloader du en forudbestilling

Når det forudbestilte indhold udgives, afsluttes din bestilling, og pengene trækkes via den registrerede betalingsmetode. Du modtager en e-mail med besked om, at din forudbestilling er klar til download. Klik eller tryk på linket i e-mailen for at downloade dit indhold.

Hvis du har slået Automatiske overførsler til, vises indholdet automatisk under dine køb. Hvis indholdet ikke downloades automatisk, kan du downloade det fra din købsoversigt.

Hvis en forudbestilt film eller et forudbestilt album ikke vises, kan du tjekke de tilgængelige downloads i iTunes på en Mac eller pc:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Søg efter tilgængelige overførsler.

Sådan kan du se eller annullere dine forudbestillinger

Du kan se oplysninger om forudbestillinger og annullere dem, før indholdet udgives.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  3. Tryk på Forudbestillinger. Hvis du ikke har nogen forudbestillinger, vises denne mulighed ikke.
  4. På skærmen for forudbestillinger kan du se oplysninger om dine forudbestillinger, herunder de forventede udgivelsesdatoer. Du kan annullere en forudbestilling ved at trykke på produktet og derefter på Annuller. Når du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker at annullere, skal du trykke på OK.

På Mac eller pc

Du åbner iTunes og logger ind på siden Kontooplysninger ved at klikke på dette link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Vælg Konto > Vis min konto på menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet.
  3. Godkend dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. På siden Kontooplysninger skal du rulle til Indstillinger og derefter klikke på Administrer forudbestillinger. Hvis du ikke har nogen forudbestillinger, vises denne mulighed ikke.
  5. Gå til skærmen Administrer forudbestillinger for at få vist oplysninger om dine forudbestillinger, herunder de forventede udgivelsesdatoer. Du kan annullere en forudbestilling ved at klikke på knappen Annuller til højre for indholdet. Når du bliver bedt om at bekræfte, at du vil annullere, skal du klikke på OK.

Få hjælp

Hvis du ikke kan gennemføre et køb på grund af et betalingsproblem, når forudbestillingen udgives, modtager du en e-mail med besked om, at indholdet er tilgængeligt, men at du skal opdatere dine betalingsoplysninger, inden du kan downloade det.

Klik på linket i e-mailen for at gå til dine betalingsoplysninger og gennemføre købet.