Se eller annuller forudbestillinger af apps, film, musik eller bøger

Administrer forudbestillinger fra App Store, iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.

Sådan får du vist eller annulleret forudbestillinger

Under Kontoindstillinger kan du se en liste over emner, som du har forudbestilt, eller annullere en forudbestilling.

Gå til Apple Arcade-spil, der kommer snart for at se Apple Arcade-spil.

Få vist eller annuller en forudbestilling på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på knappen Konto  eller billedet af dig selv øverst på skærmen.
  3. Tryk på dit navn.
  4. Tryk på Forudbestillinger for at se forudbestillinger, eller tryk på Apple Arcade-spil, der kommer snart for at se Arcade-spil. Hvis du ikke kan se Forudbestillinger eller Apple Arcade-spil, der kommer snart, har du ingen forudbestillinger.
    Kontoindstillinger
  5. Hvis du vil annullere en forudbestilling, skal du trykke på det emne, som du vil annullere, og derefter følge vejledningen på skærmen.

Se eller annuller en forudbestilling på din Mac

1. Åbn appen App Store.
  2. Klik på log ind-knappen  eller dit navn nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på Vis oplysninger øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. På den side, der vises, skal du rulle ned, indtil du ser Forudbestillinger.
  5. Klik på Administrer forudbestillinger, eller klik på Apple Arcade-spil, der kommer snart, for at se Arcade-spil. Hvis du ikke kan se Administrer forudbestillinger eller Apple Arcade-spil, der kommer snart, har du ingen forudbestillinger.
  6. Hvis du vil annullere en forudbestilling, skal du klikke på det emne, som du vil annullere, og derefter følge vejledningen på skærmen.

Se eller annuller en forudbestilling på en pc

Du kan se eller annullere forudbestillinger i iTunes til Windows på en pc. På menulinjen øverst i iTunes-vinduet skal du vælge Konto > Vis min konto.

Hvad sker der, når dit forudbestilte emne bliver udgivet?

Når det emne, du har forudbestilt, bliver udgivet, betales der for det via din valgte betalingsmetode, og du modtager en e-mail. Hvis du har slået automatiske overførsler til, downloades emnet automatisk på den enhed, som du brugte til at købe det.

Hvis du ikke kan se et forudbestilt emne på din enhed, efter at emnet er blevet udgivet, kan du finde emnet under dine køb og downloade det. Hvis emnet er en app, et program eller et spil, kan du også finde det i App Store og trykke eller klikke på Hent.

Sådan gør du, hvis købet ikke kan gennemføres

Hvis et faktureringsproblem forhindrer dit køb i at blive gennemført, når det forudbestilte emne bliver udgivet, modtager du en e-mail. Du skal opdatere dine faktureringsoplysninger, før du kan downloade emnet.

Hvis et forudbestilt album indeholder sange, der kan købes før den officielle udgivelse af albummet

Hvis du forudbestiller et album, og nogle sange udgives før selve albummet, vil du muligvis blive opkrævet et beløb for hver sang, efterhånden som de bliver udgivet. Du opkræves det resterende beløb for prisen på albummet, når det bliver udgivet.