Sådan downloader du bøger og lydbøger igen

Hvis du vil finde de bøger og lydbøger, som du tidligere har købt i Apple Books, skal du følge disse trin for at downloade dem til din enhed igen.

Sådan downloader du bøger eller lydbøger igen på en iPhone

1. Åbn appen Bøger, og tryk derefter på Læser nu nederst på skærmen.

2. Tryk på loginknappenBilledtekst mangler eller på dit foto øverst i højre hjørne af skærmen.

3. Under Mine køb skal du enten trykke på Bøger eller Lydbøger.

4. Hvis du bruger Familiedeling, kan du trykke på navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes køb.

5. Tryk på "Ikke på denne [enhed]", og tryk derefter på Alle bøger eller Alle lydbøger.

6. Find den bog eller lydbog, du vil downloade, og tryk derefter på knappen HentBilledtekst mangler. Kan du ikke finde et emne, du har købt?

Sådan downloader du bøger eller lydbøger igen på en iPad eller Mac

1. Åbn Apple Books.

2. Vælg Log ind eller dit navn i nederste venstre hjørne af skærmen.

3. Under Mine køb skal du vælge Bøger eller Lydbøger.

4. Vælg "Ikke på denne [enhed]" for at få vist købt indhold, der ikke findes på din enhed.

5. Vælg Alle bøger eller Alle lydbøger for at filtrere dine resultater.

6. Find den app, du vil downloade, og vælg derefter knappen HentBilledtekst mangler. Kan du ikke finde et emne, du har købt?

Sådan downloader du lydbøger igen i iTunes til Windows

1. Åbn iTunes.

2. Vælg Konto Købt på menulinjen øverst i iTunes-vinduet.

3. Hvis du bruger Familiedeling, vises Familiekøb i stedet for Købt.

4. Vælg Lydbøger.

5. Find den lydbog, du vil downloade igen.

6. Hvis du bruger Familiedeling, kan du vælge navnet på et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.

7. Klik på knappen HentBilledtekst mangler for lydbogen. Kan du ikke finde et emne, du har købt?