Om Apples Thunderbolt-kabler og -mellemstik

Thunderbolt er en revolutionerende I/O-teknologi, der understøtter enheder med stor ydeevne og skærme med høj opløsning via en enkelt, kompakt port. Læs mere om Apples Thunderbolt-kabler og -mellemstik, som du kan bruge med din Thunderbolt-kompatible Mac.

Denne artikel omhandler Thunderbolt 1 og Thunderbolt 2. Du kan læse mere om Thunderbolt 3 og Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstik til MacBook Pro (2016 og nyere) og iMac (2017).

Thunderbolt-mellemstik understøttes af følgende Mac-computere:

• MacBook Pro (2011-2015)
  • MacBook Air (medio 2011 og nyere)
  • Mac mini (medio 2011 og nyere)
  • iMac (medio 2011-2015)
  • Mac Pro (ultimo 2013)

Sådan identificerer du din Mac:

Apple Thunderbolt-kabel (0,5 m)
Produktnummer: MD862ZM/A

Apple Thunderbolt-kabel (0,5 m)
Produktnummer: MF640ZM/A

Apple Thunderbolt-kabel (2 m)
Produktnummer: MC913ZM/A

Apple Thunderbolt-kabel (2 m)
Produktnummer: MF639ZM/A

Thunderbolt til Gigabit Ethernet-mellemstik
Produktnummer: MD463ZM/A

Thunderbolt til FireWire-mellemstik
Produktnummer: MD464ZM/A

Læs mere

Det bedste resultat opnås ved at installere alle tilgængelige software- og firmwareopdateringer til macOS. Du kan se efter, om der er opdateringer ved at vælge App Store i Apple-menuen () og klikke på Opdateringer.

Få flere oplysninger om Thunderbolt samt Apples Thunderbolt-kabler og -mellemstik: