Sådan bruger du en Retina-skærm

Retina-skærme har en pixeltæthed, der er så høj, at dine øjne ikke kan se de enkelte pixels på normal betragtningsafstand. Dette giver indholdet høj detaljegrad og en markant bedre visningsoplevelse.

Computere og eksterne skærme med Retina-skærm

Standardopløsning, pixeltæthed og farvedybde varierer efter produktmodel. Brug nedenstående links for at finde de tekniske specifikationer for din model.

Skift opløsning på din skærm

Din Mac vælger automatisk den standardopløsning, der passer bedst til din skærm.

Skift opløsning på din Mac-skærm

Sådan bruger du Mac-apps på en Retina-skærm

Hvis en ældre app ser anderledes ud, end du havde forventet på din Retina-skærm eller eksterne skærm med høj opløsning, kan du muligvis åbne appen i lavopløsningstilstand:

1. Luk appen.

2. Åbn mappen Programmer.

3. Klik på appen én gang for at vælge den, og vælg Vis info i menuen Arkiv.

4. I vinduet Vis info skal du afkrydse feltet “Åbn i lav opløsning”, hvis det vises.

5. Luk vinduet Vis info, og åbn appen igen.

Nogle af de apps, der virker bedst eller udelukkende i lavopløsningstilstand har allerede slået denne tilstand til, og så kan du muligvis ikke slå den fra. App-udvikleren tilbyder muligvis en opdatering, der understøtter Retina-skærmen.

Sådan bruger du Boot Camp og Windows på en Retina-skærm

Boot Camp understøtter opløsninger op til 3840 x 2160 pixels. Når din Mac bruger Apples Windows-supportsoftware, starter Windows med det maksimale antal dpi (pixels), som programmet understøtter (144 dpi eller 150 % forstørrelse). Derfor kan nogle af emnerne på skærmen virke små på den store plads. Du kan bruge Windows-skærmens kontrolpanel til at justere denne indstilling i Windows.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.