Frameldelse af interessebaserede reklamer i App Store og Apple News

Læs mere om, hvordan du begrænser interessebaserede reklamer fra Apple på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og dit Apple TV, og hvordan du slår lokalitetsbaserede reklamer fra Apple fra på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Apple ønsker at give dig den bedste reklameoplevelse og viser derfor reklamer i App Store og Apple News, der er baseret på oplysninger som din søgeoversigt i App Store og læseoversigt i Apple News. Læs mere om de oplysninger, som Apple bruger til at finde reklamer til dig. Hvis du ikke ønsker at få vist interessebaserede reklamer, kan du slå indstillingen Begræns reklamesporing til på din iPhone, iPad, iPod touch og dit Apple TV. Du kan også slå Apples lokalitetsbaserede reklamer fra på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Med disse indstillinger kan du forvente følgende:

• Du får muligvis vist det samme antal reklamer som før, men de kan være mindre relevante, fordi de ikke tager udgangspunkt i dine interesser.
  • Du får muligvis stadig vist reklamer, som relaterer til indholdet af en app eller er baseret på andre upersonlige oplysninger.

Begræns reklamesporing

Slå Begræns reklamesporing til på flere enheder for at fravælge reklamer, der er målrettet dine interesser.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Reklamer.
  2. Slå Begræns reklamesporing til.

På din Mac

1. Åbn Systemindstillinger, og klik på Sikkerhed & anonymitet.
  2. Vælg fanen Anonymitet.
  3. Rul ned, og klik på Reklamer.
  4. Slå Begræns reklamesporing til.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Anonymitet.
  2. Slå Begræns reklamesporing til.

Sådan slås lokalitetsbaserede reklamer fra

Lokalitetsbaserede reklamer bruger Lokalitetstjenester til at levere reklamer, som er tilpasset det sted, hvor du er. Du kan slå disse reklamer fra på flere enheder.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester > Systemtjenester.
  2. Slå Lokalitetsbaserede Apple Ads fra.

Læs mere om anonymitet og Lokalitetstjenester i iOS 8 og nyere versioner.

På Mac

1. Åbn Systemindstillinger, og klik på Sikkerhed & anonymitet.
  2. Vælg fanen Anonymitet.
  3. Klik på låsesymbolet, og angiv din adgangskode for at foretage dine ændringer.
  4. Under Slå Lokalitetstjenester til skal du rulle til Systemtjenester og klikke på Oplysninger.
  5. Slå Lokalitetsbaserede Apple Ads fra, og klik på OK.
  6. Klik på låsesymbolet for at forhindre yderligere ændringer.