Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke oplader

Her kan du læse, hvordan du oplader din iOS-enhed og får hjælp, når du har problemer.

Slut den til strøm

Brug den USB-strømforsyning og det USB-kabel, der fulgte med din enhed. Hvis du bruger tilbehør fra andre producenter, skal du kontrollere, om det er Apple-certificeret. Prøv derefter følgende:

1. Sæt Lightning til USB-kablet eller Apple-USB-kablet med 30 ben i din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Slut enheden til en af følgende tre strømkilder:

Stikkontakt

Slut opladerkablet til et USB-mellemstik, og sæt derefter adapteren i stikkontakten.

Computer

Sæt opladerkablet i USB 2.0- eller 3.0-porten på en computer, som er tændt og ikke er i dvaletilstand. Brug ikke USB-portene på tastaturet.

Strømtilbehør

Slut kablet til en USB-hub med egen strømforsyning, en dockingstation eller andet Apple-certificeret tilbehør.

Opladningssymbol i iOS

Når din enhed oplader, vises der et lyn ved siden af batterisymbolet på statuslinjen eller et stort batterisymbol på låseskærmen.

Få hjælp

Hvis batteriet ikke lades op eller lades langsomt op, eller der vises en advarsel, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Hvis din enhed ikke kan oplades eller oplader langsomt

Hvis du har meget lidt strøm på enheden og slutter den til strøm, vises der muligvis en sort skærm eller en sort skærm med et rødt batteri i nogle minutter. Følg disse trin, og prøv igen efter hvert trin:

1. Kontroller opladerkablet og USB-mellemstikket for tegn på skader*, f.eks. brud eller bøjede stikben. Beskadiget tilbehør må ikke bruges.
    Lightning til USB-kabel og et USB-mellemstik
  2. Brug en stikkontakt, og kontroller, at der ikke er løse forbindelser mellem opladerkablet, USB-mellemstikket og stikkontakten. Du kan også prøve en anden stikkontakt.
  3. Fjern eventuelt snavs fra opladerporten i bunden af enheden, og tryk derefter opladerkablet helt ind i enheden. Hvis opladerporten er beskadiget, skal din enhed formentlig til service.
  4. Lad enheden oplade i en halv time. Hvis enheden ikke reagerer efter dette, kan du læse mere her.
  5. Tving enheden til at genstarte: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede samtidig i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises. Lad derefter enheden oplade i endnu en halv time.
  6. Hvis du stadig ikke kan tænde eller oplade enheden, skal du tage enheden, opladerkablet og adapteren med til en Apple Store-butik eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få delene undersøgt. Du kan også kontakte Apple-support.

* Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en tilbehørsdel er beskadiget, skal du tage den med til en Apple Store-butik eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få den undersøgt. Du kan også kontakte Apple-support.

Hvis der vises en advarsel om, at tilbehøret ikke understøttes eller ikke er certificeret

Disse advarsler kan blive vist af flere årsager: Din iOS-enhed har måske en snavset eller beskadiget opladerport, dit opladertilbehør er defekt, beskadiget eller ikke Apple-certificeret, eller din USB-lader er ikke beregnet til at oplade enheder.

1. Fjern eventuelt snavs fra opladerporten i bunden af enheden.
  2. Genstart din iOS-enhed.
  3. Prøv et andet USB -kabel eller en anden oplader.
  4. Sørg for, at du har den nyeste version af iOS.
  5. Kontakt Apple-support for at rekvirere service.