Visning af batteriprocenten på din iPhone og iPad

Batteriprocenten vises i Kontrolcenter eller på statuslinjen afhængigt af din enhed.

Find batteriprocenten på iPhone 14 og andre modeller med Face ID

På iPhone 14 og andre iPhone-modeller med Face ID (iPhone X og nyere modeller) vises batteriprocenten i Kontrolcenter. Skub blot nedad fra skærmens øverste højre hjørne.

Med iOS 16 kan du få vist batteriprocenten på statuslinjen. Gå til Indstillinger > Batteri, og slå Batteri i procent til.

Find batteriprocent på andre iPhone-modeller og iPad

Batteriprocenten er altid synlig på statuslinjen på følgende enheder:*

• iPhone SE (2. og 3. generation)

• iPhone 8 eller tidligere

• iPad (alle modeller)

* Hvis batteriprocenten ikke vises, skal du gå til Indstillinger > Batteri og slå Batteri i procent til.

iPhone-skærm med Kontrolcenter, der viser en batteriprocent på 100 %

Brug widgetten Batterier

En anden hurtig metode til at kontrollere batteriprocenten er at tilføje widgetten Batterier på enhedens Hjemmeskærm eller i Dagsoversigt. Læs mere om, hvordan du bruger widgets på din iPhone eller widgets på din iPad.

Læs mere

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan oplade batteriet i din iPhone eller iPad.