Om e-mailadresser til Apple-id

Læs mere om, hvordan du tilføjer, ændrer eller sletter de forskellige typer e-mailadresser, du kan bruge sammen med et Apple-id.

E-mailadresser, du bruger sammen med dit Apple-id

Dit Apple-id bruger e-mailadresser til at logge dig på din konto hos Apple. Dit Apple-id gør det muligt at få adgang til tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og mange flere. Vi bruger dine e-mailadresser til at sende dig oplysninger om din konto og til at hjælpe venner og familie med at kommunikere og dele ting med dig.

E-mailadresse til Apple-id
Denne e-mailadresse bruges med din adgangskode til at logge på en Apple-tjeneste. Den er også din primære e-mailadresse på din konto.

Alternative e-mailadresser
Føj alternative e-mailadresser til din konto for at hjælpe andre med at finde dig i Apple-tjenester, f.eks. FaceTime, iMessage og Find mine venner.

Reserveadresse til e-mail
Du har mulighed for at føje en reserveadresse til e-mail til din konto for at opnå større sikkerhed. Du kan se den, når du logger på kontosiden for dit Apple-id.

Apple sender en e-mailbekræftelse for at sikre, at e-mailadressen tilhører dig, inden du kan bruge dit nye eller opdaterede Apple-id.

E-mailadresse til Apple-id

Når du opretter et Apple-id, angiver du en e-mailadresse. E-mailadressen er dit Apple-id og brugernavn, som du bruger til at logge på Apple-tjenester, f.eks. iTunes og iCloud. Den er også kontakt-e-mailadressen for din konto. Husk at kontrollere din e-mailadresse med jævne mellemrum. Apple sender dig meddelelser via e-mail, der kan hjælpe dig med at administrere din konto og få mest muligt ud af dit Apple-id.

Følg disse trin for at ændre dit Apple-id.

Alternative e-mailadresser

Mange af os har flere e-mailadresser, som familie og venner kan kontakte os på. Føj en e-mailadresse, du ofte bruger, til dit Apple-id, så andre nemt kan finde og kommunikere med dig i Apple-tjenester som FaceTime, iMessage og Find mine venner.

Følg disse trin for at tilføje en alternativ e-mailadresse:

1. Log på kontosiden for dit Apple-id.
  2. Klik på Rediger i afsnittet Konto.
  3. Vælg Tilføj flere under Tilgængelig på.
  4. Indtast din alternative e-mailadresse, så sender Apple en bekræftelse til den pågældende adresse. Fik du ikke e-mailen?
  5. Indtast bekræftelseskoden, og klik på Bekræft.

Sørg for, at du angiver en e-mailadresse, som du ikke allerede bruger som Apple-id. Hvis du vil slette en af dine alternative e-mailadresser, skal du klikke på   ud for adressen.

Reserveadresse til e-mail

En reserveadresse til e-mail er valgfri, men det anbefales at have en. Skulle du glemme svarene på sikkerhedsspørgsmålene, kan du bruge din reserveadresse til e-mail til at nulstille dem. Hvis du ikke har en reserveadresse til e-mail, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp. Apple sender også eventuelle meddelelser om kontosikkerhed til din reserveadresse til e-mail.

Følg disse trin for at tilføje eller ændre en reserveadresse til e-mail:

1. Log på kontosiden for dit Apple-id.
  2. Klik på Rediger i afsnittet Sikkerhed. Du bliver muligvis bedt om at besvare et eller flere sikkerhedsspørgsmål, inden du kan fortsætte.
  3. Sådan tilføjer du en reserveadresse til e-mail:
    • Klik på Tilføj en e-mailadresse under Reserveadresse til e-mail, og indtast din reserveadresse til e-mail. Apple sender en bekræftelse til den pågældende adresse. Fik du ikke e-mailen?
    • Indtast bekræftelseskoden, og klik på Bekræft.
  4. Sådan redigerer du en reserveadresse til e-mail:
    • Vælg Rediger e-mailadresse under den adresse, du vil redigere, og angiv derefter den nye adresse. Apple sender en bekræftelse til den pågældende adresse. Fik du ikke e-mailen?
    • Indtast bekræftelseskoden, og klik på Bekræft.
  5. Hvis du vil slette en reserveadresse til e-mail, skal du klikke på   ud for adressen.

Hvis du bruger totrinsbekræftelse eller tofaktorgodkendelse, har du en e-mailadresse til meddelelser, ikke en reserveadresse til e-mail. Når du bruger tofaktorgodkendelse og totrinsbekræftelse, har du ikke brug for en reserveadresse til e-mail. Du kan også bruge disse trin til at tilføje eller redigere din e-mailadresse til meddelelser.

Læs mere

E-mail fra Apple om din Apple-id-konto sendes altid fra adressen appleid@id.apple.com. Hvis du modtager mistænkelige mails, kan du her se, hvordan du genkender falske mails.

Læs mere om, hvordan du opdaterer andre oplysninger vedrørende et Apple-id.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.