Glasbagside til iPhone 16 Plus

Før du begynder

Advarsel

• Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

• Læs Sikkerhed ved ødelagt glas, før du begynder.

• Forkert udskiftning, forkert håndtering af dele eller manglende overholdelse af de medfølgende instruktioner kan forårsage funktionsfejl. Derudover kan trådløs opladning virke langsom, eller din iPhone oplader muligvis ikke korrekt. Disse hændelser kan resultere i personskade eller beskadigelse af enheden, dele eller anden ejendom.

Værktøj

1. Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm) (923-0448)

2. Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm) (923-00105)

3. Sikkerhedsbit (923-0247)

4. Micro stix-bit (923-01290)

5. Nylonværktøj (sort pind)

6. ESD-sikret pincet

7. Værktøj til fjernelse af klæbemiddel (923-09176)

8. Tapeskærer (923-01092)

9. Ethanol- eller IPA-servietter (isopropylalkohol)

10. 6,7" reparationsholder (923-10713)

11. Inddækning til kamera (923-10716)

12. Skærmpresse (661-08916)

13. Sikkerhedsbriller med sideafskærmning

14. Skærefaste handsker. Handsker kan variere efter område.

15. Varmebestandige handsker. Handsker kan variere efter område.

Se en komplet liste over værktøjer, der kræves til alle reparationer.

Vigtigt

• Læs Armatur til fjernelse af opvarmet skærm, hvis du opsætter armaturet for første gang.

• Hvis du udskifter denne del, anbefales det at køre Repair Assistant for at afslutte reparationen. Repair Assistant vil være tilgængelig på enheden, når du har gennemført alle genmonteringstrin.

Afmontering

1. Brug en momentnøgle og sikkerhedsbitten til at fjerne de to sikkerhedsskruer, en fra hver side af USB-C-stikket. Læg skruerne til side.

2. Brug armaturet til fjernelse af opvarmet skærm til at opvarme klæbemidlet på glasbagsiden.

3. Fjern din iPhone fra armaturet til fjernelse af opvarmet skærm, og anbring den i reparationsholderen med glasbagsiden opad og USB-C-porten vendt mod udskæringen.

4. Brug tapeskæreren til at afslutte skæringen langs siderne og toppen af din iPhone, indtil glasbagsiden er fri. Åbn derefter din iPhone ved at vippe glasbagsiden over på reparationsholderens sugekopper.

• Indsæt kanten af tapeskæreren mellem glasbagsiden og kabinettet. Hold tapeskæreren i en 45-graders vinkel. Skær langs siderne, indtil du når antennebåndene.

• Skub glasbagsiden mod bunden af iPhone, indtil du ser et lille mellemrum. Indsæt tapeskæreren i en vinkel på 45 grader i toppen af iPhone, og skær langs toppen, indtil glasbagsiden er fri. Undgå at beskadige højttalerens rist.

• null Forsigtig: For at undgå at beskadige flex-kablerne må du ikke vippe bunden af glasbagsiden mere end fem grader opad.

• Indsæt reparationsholderens sugekopper i hullerne på reparationsholderen.

• Bemærk: Symbolet i bunden af holderen angiver den retning, glasbagsiden skal løftes i, og den side, som sugekopperne skal placeres i.

• Det anbefales at dække kameraet for at undgå urenheder.

• Bemærk: Det anbefales at bære nitrilhandsker eller fnugfri handsker, når kameraet tildækkes.

• null Forsigtig: Sørg for ikke at beskadige flex-kablerne, når du vipper glasbagsiden op.

• null Advarsel

• Hvis batteriet er bulet, punkteret eller på anden måde beskadiget, skal du standse reparationen. Du kan finde en servicemulighed på https://support.apple.com/da-dk/repair.

• Hvis glasbagsiden er ødelagt, skal du undersøge kabinettet. Hvis der er glasskår i kabinettet, skal du bære sikkerhedsbriller med sideskærme og skærefaste handsker. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne skårene. Brug derefter ethanol- eller IPA-servietter til at fjerne eventuelt resterende skår fra klæbemidlet på omkredsen af kabinettet. Støvsug eventuelle glasskår fra arbejdsområdet.

5. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne de to trilobe-skruer fra den nederste inddækning til bundkortet. Fjern inddækningen, og gem den til genmontering. Læg skruerne til side.

6. Løft enden af batteriets flex-kabel ud af stikket (1). Løft enden af flex-kablet til glasbagsiden ud af stikket (2).

• null Forsigtig

• Du skal først frakoble batteriets flex-kabel for at sikre, at din iPhone forbliver slukket.

• Der er kraftig tape under batteriets flex-kabel. Undgå at rive batteriets flex-kabel i stykker, når du fjerner det.

• Hold glasbagsiden i kanterne. Træk i tapperne på sugekopperne for at frigøre dem fra glasbagsiden. Læg derefter glasbagsiden med forsiden nedad på en ren, flad overflade.

Genmontering

1. Fjern sugekopperne fra reparationsholderen.

2. Brug værktøjet til fjernelse af klæbemiddel eller den sorte pind til at løfte klæbemidlet fra kabinettet. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne klæbemidlet. Gentag denne proces, indtil al klæbemidlet er fjernet fra omkredsen af kabinettet.

• null Forsigtig: Rør ikke ved kameraet, jordingsfjedrene til TrueDepth-kameraet eller de omkringliggende dele.

3. Brug ethanol- eller IPA-servietter til at fjerne alt overskydende klæbemiddel fra kanterne af glasbagsiden og kabinettet.

• null Forsigtig: Brug ikke værktøjet til fjernelse af klæbemiddel på glasbagsiden.

4. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

• null Advarsel

• Undersøg kabinettet for løse eller ekstra skruer og små dele, som kan beskadige batteriet og forårsage sikkerhedsproblemer.

• Hvis batteriet er bulet, punkteret eller på anden måde beskadiget, skal du standse reparationen. Du kan finde en servicemulighed på https://support.apple.com/da-dk/repair.

• null Forsigtig: Sørg for, at du har fjernet alt overskydende klæbemiddel fra glasbagsiden og kabinettet, før du påfører det nye.

• Vigtigt: Hvis du monterer en ny glasbagside, skal du fjerne den beskyttende foring fra toppen og undersiden af den.

5. Tilpas klæbemidlet til den nye glasbagside til kabinettet.

6. Klæbemidlet til den nye glasbagside har en udløserforing i toppen, i midten og i bunden. Tag fat i tappen på den nederste udløserforing. Træk derefter langsomt den nederste udløserforing ud under klæbemidlet, mens du trykker klæbemidlet på kabinettet.

• Vigtigt: Fjern ikke den øverste udløserforing endnu.

7. Inspicer klæbemidlet på glasbagsiden. Hvis klæbemidlet er placeret korrekt på kanten af kabinettet, skal du fortsætte til trin 8. Hvis ikke, skal du fjerne klæbemidlet, rengøre kanten af kabinettet om nødvendigt og gentage trin 5 og 6.

8. Brug en sort pind til at fastgøre klæbemidlet på glasbagsiden til kabinettet. Flyt den flade ende af den sorte pind rundt langs kanten af kabinettet mindst tre gange for at sikre, at klæbemidlet er fordelt ligeligt.

9. Fjern den øverste udløserforing.

• Vigtigt: Fjern ikke de resterende udløserforinger på kanten af kabinettet.

10. Indsæt sugekopperne i reparationsholderen.

11. Tilpas højre kant af glasbagsiden til højre kant af kabinettet. Tryk forsigtigt langs glasbagsidens kanter for at fastgøre den til sugekopperne.

• null Forsigtig: Tryk ikke på bagsiden af glasbagsiden for at fastgøre det til sugekopperne. Tryk på bagsiden kan påvirke funktionaliteten.

12. Tryk enden af flex-kablet til glasbagsiden (1) fast til stikket. Tryk enden af batteriets flexkabel fast til stikket (2).

13. Skub forsigtigt inddækningen væk fra batteriet mod kabinettet, mens du trykker med en sort pind i midten af inddækningen for at sætte den på krogene.

14. Placer bundkortets nederste inddækning over skruehullerne. Brug den grønne momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny trilobe-skrue (923-11192) (1) i inddækningen.

15. Brug den grønne momentnøgle og Micro stix-bitten til delvist at montere den anden nye trilobe-skrue (923-11192) i inddækningen (2). Sørg for, at krogene er sikre. Monter derefter begge skruer helt.

16. Fjern den første strimmel af den midterste udløserforing (1) med uret, og start nederst til højre på kabinettet. Fjern den anden strimmel (2) mod uret, og start nederst til venstre på kabinettet. Fjern den tredje strimmel (3) med uret, og start øverst til højre på kabinettet.

• null Forsigtig: Den tredje strimmel af den midterste udløserforing løber under et flexkabel. Sørg for ikke at beskadige flexkablet, mens du fjerner udløserforingen.

17. Undersøg klæbemidlet til glasbagsiden for at sikre, at det sidder i den korrekte position og ikke er beskadiget eller krøllet. Hvis klæbemidlet er beskadiget, skal du fjerne det og anvende et nyt klæbemiddel.

• null Advarsel

• Undersøg kabinettet for løse eller ekstra skruer og små dele, som kan beskadige batteriet og forårsage sikkerhedsproblemer.

• Hvis batteriet er bulet, punkteret eller på anden måde beskadiget, skal du standse reparationen. Du kan finde en servicemulighed på https://support.apple.com/da-dk/repair.

• Træk i tapperne på sugekopperne for at frigøre dem fra glasbagsiden. Vip glasbagsiden ned, så den hviler på kabinettet.

18. Læg glasbagsiden fladt på kabinettet.

19. Fjern sugekopperne fra reparationsholderen.

• Rør ikke ved kameraobjektiverne.

20. Vend iPhone om i reparationsholderen, så skærmen vender opad. Tryk på skærmen på de fire viste områder samtidigt. null Forsigtig: Sørg for, at flex-kablerne ikke er fanget mellem glasbagsiden og kabinettet. Tjek kanterne på glasbagsiden for ujævnheder eller huller. Hvis glasbagsiden ikke er skyllet, skal du sætte sugekopperne tilbage i reparationsholderen, gentage trin 4 til 6 og kontrollere flex-kablerne for skader. Gentag derefter genmonteringstrin 1 til 19, og fortsæt til trin 21.

21. Placer reparationsholderen med din iPhone opad i skærmpressen. Træk stangen ned, indtil skærmpressen låser.

22. Vent, indtil timeren på skærmpressen viser 0. Skærmpressen bipper også. Træk stangen (1) ned, og træk udløserknappen ud (2). Løft derefter stangen (3).

23. Fjern reparationsholderen fra skærmpressen.

24. Brug den blå momentnøgle og sikkerhedsbitten til at installere to nye sikkerhedsskruer, en på hver side af USB-C-stikket.

• Bemærk: Det er vigtigt at bruge de korrekte skruer.

• 923-11208 (sort)

• 923-11209 (hvid, lyserød, ultramarin, blågrøn)

• null Forsigtig: Hvis skruerne ikke flugter, skal du fjerne skruerne og lægge dem til side. Installer derefter et nyt sæt sikkerhedsskruer. Hvis de nye skruer stadig ikke flugter, skal du gentage alle trin til afmontering og genmontering.

Vigtigt

Afhængigt af den udskiftede del er Repair Assistant muligvis tilgængelig på enheden til at afslutte reparationen. Læs om, hvordan du starter Repair Assistant.

Bemærk: Hvis du ikke har kørt Repair Assistant, viser enhedens reservedels- og servicehistorik muligvis en delstatus med "Afslut reparation", og Apple-diagnosticering til selvbetjeningsreparation viser muligvis en delstatus med "ukendt".