Armatur til fjernelse af opvarmet skærm

Bemærk: Et lejet armatur til fjernelse af opvarmet skærm kan have en anden emballage end vist. Hvis dit armatur blev leveret med et USB-kabel, skal du lægge kablet til side. Det er ikke påkrævet her.

1. Tag armaturet ud af kassen. Fjern derefter emballageskummet.

•  Forsigtig: Løft ikke armaturet i knappen.

2. Klip og fjern lynlåsen fra håndtaget.

3. Drej den øverste knap på armaturet mod uret for at hæve sugekoppen. Fjern emballageskummet.

4. Drej nødstopknappen med uret, indtil den klikker og stikker ud af stopskærmen.

5. Sæt strømkablet i armaturet. Armaturet tænder ikke, før du tænder på kontakten bagpå.