Hvis iTunes eller appen Apple Devices ikke kan oprette forbindelse til softwareopdateringsserveren til iPhone, iPad eller iPod

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis iTunes eller appen Apple Devices ikke kan oprette forbindelse til softwareopdateringsserveren, når du forsøger at gendanne eller opdatere din iPhone, iPad eller iPod.

Når du bruger iTunes eller appen Apple Devices på din pc til at opdatere eller gendanne din iPhone, iPad eller iPod, får du muligvis vist en advarsel om, at din computer ikke kunne oprette forbindelse til softwareopdateringsserveren, fordi du ikke har forbindelse til internettet. I advarslen anbefales det, at du kontrollerer, at din internetforbindelse er aktiv, og prøver igen. Følg trinnene nedenfor for at løse problemet.

Opdater eller gendan din iOS-enhed uden en computer

Du skal bruge din computer til at opdatere eller gendanne din iOS-enhed, hvis du har glemt din adgangskode og er låst ude, eller hvis din enhed er i gendannelsesfunktion.

Hvis det ikke er tilfældet, kan du opdatere eller gendanne med disse trin:

1. Afbryd forbindelsen mellem iPhone, iPad eller iPod touch og din computer.

2. Slå Wi-Fi til på enheden. Vi anbefaler, at du opretter forbindelse til et netværk, ikke internetdeling, når du downloader softwareopdateringer.

3. Opdater enheden ved at gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

Hvis problemet ikke bliver løst, skal du gå til næste løsning.

Opret forbindelse til internettet og iTunes Store

Åbn en browser på computeren, og se, om den kan indlæse en webside. Prøv derefter at oprette forbindelse til iTunes Store.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte din computeradministrator eller internetudbyder for at få hjælp. Du kan også prøve en anden computer eller et andet netværk.

Hvis du kan oprette forbindelse til internettet, men får vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse til iTunes Store, kan du finde løsninger til mulige fejl i iTunes Store.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du redigere eller nulstille dit hostarkiv.

Rediger eller nulstil dit hostarkiv

Dit hostarkiv blokerer muligvis adgangen til serveren til softwareopdatering. Sådan redigerer eller nulstiller du dit hostarkiv.

Sådan gør du, hvis du bruger en Mac

Hvis du bruger en arbejdscomputer, skal du kontakte din computeradministrator, før du redigerer hostarkivet.

1. Gå til menulinjen i Finder, og vælg Gå > Hjælpeapps.

2. Åbn Terminal i mappen Hjælpeprogrammer.

3. Skriv følgende kommando i appen Terminal, og tryk på Enter for at åbne hostarkivet:sudo nano /private/etc/hosts

4. Indtast din brugeradgangskode, når du bliver bedt om det. Bemærk, at der ikke vises noget i Terminal-vinduet, når du indtaster adgangskoden.

5. Brug piletasterne på tastaturet til at navigere i hostarkivet.

6. Hvis en linje indeholder apple.com, skal du tilføje et nummertegn (#) og et mellemrumstegn i starten af linjen.

7. Tryk på Ctrl-O for at gemme hostarkivet.

8. Tryk på Enter ved prompten for arkivnavne.

9. Tryk på Ctrl-X for at afslutte.

Hvis dette ikke løser problemet, er din sikkerhedssoftware muligvis forældet eller konfigureret forkert. Du kan løse problemer mellem iTunes og din sikkerhedssoftware.

Sådan gør du, hvis du bruger en Windows-pc

På din Windows-pc skal du nulstille hostarkivet.

Hvis dette ikke løser problemet, er din sikkerhedssoftware muligvis forældet eller konfigureret forkert. Du kan løse problemer mellem iTunes eller appen Apple Devices og din sikkerhedssoftware.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.