Hvis du ikke kan tømme papirkurven på din Mac

Prøv disse løsningsforslag, hvis du ikke kan tømme papirkurven eller flytte et arkiv til papirkurven.

Hvis din Mac siger, at arkivet er i brug

1. Slut det program, der bruger arkivet, og tøm derefter papirkurven.

2. Hvis dette ikke virker, kan programmet have et eller flere baggrundsprocesser, der bruger arkivet. Start din Mac igen, og tøm derefter papirkurven.

3. Hvis dette ikke virker, kan der være et startemne eller log ind-emne, der bruger arkivet. Du kan undgå, at sådanne emner åbnes automatisk, ved at starte i Sikker funktion ved at holde Skiftetasten nede, mens din Mac starter. Tøm derefter papirkurven, og start din Mac som normalt.

Hvis der er andre årsager til, at du ikke kan slette et arkiv

1. Start fra macOS-gendannelse ved at holde Kommando-R nede, mens din Mac starter.

2. Når vinduet Hjælpeprogrammer vises i macOS, skal du vælge Diskværktøj og klikke på Fortsæt.

3. I Diskværktøj skal du vælge den disk, der indeholder det arkiv, der skal slettes. Du skal derefter bruge funktionen Førstehjælp i Diskværktøj til at reparere din disk.

4. Slut Diskværktøj, start din Mac igen, og tøm papirkurven.