En proces, der ikke svarer, i vinduet Aktivitetsovervågning.

Luk apps og processer, der ikke svarer

Når systemet bliver langsomt eller ikke svarer, er årsagen til problemet måske en app eller en proces. Du kan bruge Aktivitetsovervågning til at finde og afbryde en app eller en proces, der er problemer med.

Sådan lukker du en app eller en proces, der ikke svarer

Vinduet Energi i Aktivitetsovervågning. I vinduet vises en liste over apps. Listen indeholder kolonner, der viser hver enkelt apps energiforbrug. En graf nederst i vinduet viser den samlede energipåvirkning.

Se, hvor meget energi din Mac bruger

Du kan finde ud af, hvor meget energi din Mac bruger, og hvilke apps eller processer der bruger mest energi.

Sådan holder du øje med det samlede energiforbrug

Symbolet for Aktivitetsovervågning i Dock, der viser netværksbrug.

Se status for CPU, netværk eller diske i realtid i Dock

Du kan nemt holde øje med dit systems status uden at kigge på vinduet Aktivitetsovervågning ved at få vist en graf i Dock, der viser den aktuelle brug af CPU, netværk eller disk.

Sådan ser du systemets status i Dock

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Aktivitetsovervågning ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.