Symboler for status og andet på Apple Watch

Få mere at vide om de symboler og knapper, som vises øverst på dit Apple Watch og i Kontrolcenter.

Apple Watch, der viser symbolet for opladning øverst på skærmen
Grønt symbol for opladning af Apple Watch-batteri

Dit Apple Watch lader op.

Apple Watch, der viser symbolet for lavt batteriniveau øverst på skærmen
Rødt symbol for lavt batteriniveau på Apple Watch

Dit batteriniveau er lavt. Læs mere om, hvordan du oplader dit Apple Watch.

Apple Watch, der viser symbolet for Flyfunktion øverst på skærmen
Orange symbol for Flyfunktion

Flyfunktion er slået til.

Apple Watch, der viser symbolet for Forstyr ikke øverst på skærmen
Lilla halvmåne (symbol for Forstyr ikke)

Forstyr ikke er slået til.

Du hører ingen lyd og ser intet lys på skærmen ved opkald og meddelelser, før du slår denne indstilling fra. Du kan dog stadig høre alarmer. Hvis du har indstillet en anden type Fokus på din iPhone – f.eks. Fokus til, når du arbejder – vises det pågældende symbol her, når Fokus er aktivt.

Apple Watch, der viser symbolet for Forestilling øverst på skærmen
To orange masker, der angiver, at Forestilling er slået til

Forestilling er slået til, og desuden er Lydløs slået til.

Skærmen forbliver mørk, indtil du trykker på skærmen, trykker på en knap eller drejer Digital Crown. I denne tilstand er skærmen også mørk, selvom du bruger funktionen Altid til. Hvis du vil slå Forestilling fra, skal du åbne Kontrolcenter og trykke på symbolet.

Apple Watch, der viser Wi-Fi-symbolet øverst på skærmen
Blåt Wi-Fi-symbol

Dit Apple Watch har forbindelse til et Wi-Fi-netværk i stedet for til din iPhone.

Apple Watch, der viser streger for signalstyrke øverst på skærmen
Grønt symbol for mobilsignal

Dit Apple Watch med GPS + Cellular har forbindelse til et mobilnetværk.

Antallet af streger viser signalets styrke.

Apple Watch, der viser symbolet for afbrudt forbindelse øverst på skærmen
Rødt symbol, der angiver, at Apple Watch og iPhone ikke er forbundet

Dit Apple Watch har ikke forbindelse til din iPhone.

Flyt dine enheder tættere på hinanden, eller slå Flyfunktion fra.

Apple Watch, der viser symbolet for mistet mobilforbindelse øverst på skærmen

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Dit Apple Watch med GPS + Cellular har mistet forbindelsen til mobilnetværket.

Apple Watch, der viser symbolet for Undervandslås øverst på skærmen
Blåt symbol for Undervandslås

Undervandslås er slået til, og skærmen reagerer ikke på tryk.

Tryk på og hold Digital Crown nede for at slå Undervandslås fra.

Apple Watch, der viser det røde priksymbol for notifikation øverst på skærmen
rødt priksymbol for notifikationer på Apple Watch

Du har modtaget en notifikation, hvis det røde priksymbol vises.

Skub nedad på urskiven for at læse notifikationer.

Apple Watch, der viser det blå pilesymbol for lokalitet øverst på skærmen
Blåt pilesymbol, der angiver, at Lokalitetstjenester blev brugt for nylig

En app på dit Apple Watch har brugt lokalitetstjenester for nylig.

Tryk på den blå pil for at finde ud af, hvilken app der anmodede om din lokalitet.

Apple Watch, der viser det blå låsesymbol øverst på skærmen
Blåt låsesymbol, der angiver, at Apple Watch er låst

Dit Apple Watch er låst.

Tryk for at indtaste din adgangskode og låse op.

Apple Watch, der viser symbolet for Søvnfunktion øverst på skærmen
Turkis sengesymbol, der angiver, at Apple Watch er i Søvnfunktion

Dit Apple Watch er i Søvnfunktion.

For at afslutte Søvnfunktion skal du trykke på Digital Crown og holde den nede. Hvis du har indstillet en anden type Fokus på din iPhone – f.eks. til når du arbejder – vises det pågældende symbol her, når Fokus er aktivt.

Apple Watch, der viser mikrofonsymbolet øverst på skærmen
Orange mikrofonsymbol, der angiver, at mikrofonen er i brug

Din Apple Watch-mikrofon lytter, når mikrofonsymbolet vises.

Dette symbol vises, når du taler til Siri, optager et indtalt memo eller bruger en anden app eller funktion, der slår mikrofonen til.

Apple Watch, der viser symbolet for Walkie-talkie øverst på skærmen
Symbol for appen Walkie-talkie

Appen Walkie-talkie er slået til.

Symbolet for Walkie-talkie vises, når appen er slået til, og du er tilgængelig til at modtage beskeder. Det vises øverst på urskiven, når du afbryder vågeblus på dit Apple Watch, og forbliver synligt øverst i Kontrolcenter, så længe Walkie-talkie er slået til.

Apple Watch, der viser symbolet for Energibesparende funktion øverst på skærmen
Gult cirkelsymbol, der angiver, at Apple Watch er i Energibesparende funktion

Dit Apple Watch er i Energibesparende funktion, når det gule cirkelsymbolDer er ikke angivet et alternativ til billede vises.

Symboler for aktive apps

På watchOS 10 viser dit Apple Watch symboler for nogle aktive apps øverst på din urskive. De fleste af disse appsymboler åbner den tilsvarende app, når du trykker på dem. (På watchOS 9 vises disse aktive apps øverst i Dock).

Apple Watch, der viser symbolet for Træning øverst på skærmen
Grønt træningssymbol, der angiver, at appen Træning er aktiv

Appen Træning er aktiv.

Hvis symbolet stadig vises, efter at du har afsluttet din træning, skal du genstarte dit ur.

Apple Watch, der viser symbolet for Walkie-talkie øverst på skærmen
Symbol for appen Walkie-talkie

Du har brugt appen Walkie-talkie for nylig.

På watchOS 10 vises symbolet for Walkie-talkie øverst på urskiven, når du afbryder vågeblus på dit Apple Watch, og det forbliver synligt øverst i Kontrolcenter, så længe Walkie-talkie er slået til. (På watchOS 9 vises symbolet for Walkie-talkie kortvarigt øverst på urskiven, når du afbryder vågeblus på dit Apple Watch, hvis du har brugt appen for nylig).

Der er ikke angivet et alternativ til billede
Rødt og hvidt symbol for Apple Music.

Du lytter til lyd på dit Apple Watch.

Tryk på symbolet for at åbne den app, der afspiller lyden.

Apple Watch, der viser navigationssymbolet øverst på skærmen
Pilesymbol

Du navigerer ved hjælp af en tredjepartsapp.

På watchOS 10 vises symbolet for den tredjepartsapp, der bruges til navigation. Hvis symbolet stadig vises, efter at du har afsluttet din navigation, skal du genstarte dit ur.

Apple Watch, der viser kompassymbolet øverst på skærmen.
Rødt og hvidt symbol for appen Kompas

Find tilbage kører.

Symbolet for appen Kompas vises, når du bruger Find tilbage.