Hent - Kombinationsopdatering macOS Sierra 10.12.2

Systemkrav: macOS Sierra 10.12

Arkivstørrelse: 2,05 GB

Hent

Denne opdatering anbefales til alle macOS Sierra-brugere.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.2 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere. Denne opdatering sikrer følgende:

• Forbedrer indstilling og stabilitet i Auto-login.

• Giver mulighed for tilføjelse af en knap til kinesisk håndskrift på TouchBar-knapstriben.

• Tilføjer understøttelse af skærmbilleder af TouchBar med appen Skærmbillede eller genvejen Kommando-Shift-6.

• Løser et problem, der medførte, at emojivælgeren på TouchBar blev vist på skærmen.

• Løser grafikproblemer på MacBookPro-computere (ultimo 2016).

• Løser et problem, som medførte, at Beskyttelse af systemets integritet blev deaktiveret på visse MacBookPro-computere (ultimo 2016)

• Forbedrer indstilling og deaktiveringsoplevelsen for Skrivebord og Dokumenter i iCloud.

• Løser et problem med leveringen af advarsler vedrørende Optimeret lagring.

• Forbedrer lydkvaliteten, når Siri og FaceTime anvendes med Bluetooth-hovedtelefoner.

• Forbedrer stabiliteten i Fotos, når der oprettes og redigeres i bøger.

• Løser et problem, som medførte, at indgående meddelelser i Mail ikke blev vist, når man brugte en Microsoft Exchange-konto.

• Løser et problem, som forhindrede installation af Safari-udvidelser, der blev downloadet andre steder end galleriet med Safari-udvidelser.

• Tilføjer understøttelse af nye installationer af Windows 8 og Windows 7 med BootCamp på understøttede Mac-computere.

• Løser et problem, som forhindrede tilgængeligheden af visse skærmopløsninger på skærme fra tredjeparter.

• Tilføjer understøttelse af flere RAW-formater fra digitale kameraer.

Virksomhedsindhold:

• Forbedrer ydeevnen i forbindelse med søgning på den globale adresseliste for en Microsoft Exchange-konto i Kontakter.

• Forbedrer pålideligheden i Kalender ved brug af delegerede kalendere og udsættelse af Microsoft Exchange-begivenheder.

• Forbedrer understøttelse af Smart Card-godkendelse i log ind-vinduet.

• Tillader, at 802.1X-klienter, der er konfigureret til at bruge systemtilstanden, automatisk genopretter forbindelsen til netværket, når brugere logger ud.

• Løser et problem med levering af VPN-data til MDM-klienter via en konfigurationsprofil.

• Forbedrer administrationen af softwareopdateringer i baggrunden og internetplugins i Safari via konfigurationsprofiler.

• Tillader, at administratorer deaktiverer en sikkerhedsfunktion, som kræver bekræftelse, før der oprettes forbindelse til visse netværksenheder.

• Løser et problem i Kalender, som forhindrede visning af delegerede kalendere i genvejsmenuen, når der blev brugt Kontrol-klik på en begivenhed.

• Løser et problem, som medførte, at funktionen til partitionering af disks i SystemImageUtility ikke fungerer, når et systembillede anvendes via netværket.

• Løser et problem i Xsan 5, som medfører, at en kørende fejltjeneste kan forhindre Xsan-klienter i at få adgang til arkiverne på enheden.

• Forhindrer potentiel kernelpanik, når der søges i et DFS-navneområde i Finder.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어