Hvis du bliver bedt om at klikke på Tilslut, før forbindelsen til en server genoprettes

Systemsikkerheden er forbedret ved, at macOS Sierra 10.12 og senere versioner beder om bekræftelse, før der oprettes forbindelse til en netværksenhed, der kræver et brugernavn og en adgangskode.

 Artiklen er tiltænkt systemadministratorer. 

Når du opretter forbindelse til en server, der kræver et brugernavn og en adgangskode, bliver du i macOS Sierra 10.12 og senere versioner bedt om at klikke på Tilslut – også selvom navnet og adgangskoden er arkiveret i din nøglering. På denne måde undgår du at sende log ind-oplysninger til en server, som du ikke havde tænkt dig at oprette forbindelse til.

Hvis du vil deaktivere denne sikkerhedsfunktion, så du kan oprette forbindelse uden at angive yderligere oplysninger, skal du følge disse trin:

  1. Opdater til macOS Sierra 10.12.2 eller nyere.
  2. Åbn programmet Terminal, som findes i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  3. Indtast den følgende kommando, og indtast derefter dit administratornavn og din adgangskode, når du bliver bedt om det:
sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.NetworkAuthorization AllowUnknownServers -bool YES

Hvis du vil deaktivere denne kommando og vende tilbage til den oprindelige, mere sikre tilgang (anbefales), skal du indtaste:

sudo defaults delete /Library/Preferences/com.apple.NetworkAuthorization AllowUnknownServers
Udgivelsesdato: