iPhone 15 Hovedmikrofon

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Bit til superskrue

• Momentnøgle (grå, 0,55 kgf cm)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

• Momentnøgle (orange, 0,85 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og bitten til superskruer til at fjerne de to superskruer (1) fra hovedmikrofonen. Læg skruerne til side.

3. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne en stjerneskrue (2). Læg skruen til side.

4. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne en trilobe-skrue (3). Læg skruen til side.

5. Løft enden af flex-kablet til hovedmikrofonen ud af stikket.

6. Fjern hovedmikrofonen fra kabinettet.

• Vigtigt: Hovedmikrofonen holdes på plads af et stærkt klæbemiddel. Træk hovedmikrofonen mod toppen af kabinettet, indtil mikrofonen løsnes fra klæbemidlet.

Genmontering

1. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne alt klæbemidlet fra kabinettet.

2. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne beskyttelsesforingen fra klæbemidlet på hovedmikrofonen.

3. Placer hovedmikrofonen i kabinettet.

4. Tryk og hold nede på toppen af hovedmikrofonen i 10 sekunder for at sikre, at den klæber fast til kabinettet.

5. Tryk enden af flex-kablet til hovedmikrofonen ind i stikket.

6. Brug den orange momentnøgle og bitten til superskruer til at installere to nye superskruer (923-09824) (1) (923-09825) (2) i hovedmikrofonen. Tæl to klik.

7. Brug den grå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-09813) (3). Tæl to klik.

8. Brug den grønne momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny Micro stix-skrue (923-09819) (4). Tæl to klik.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: