iPhone 15 Bundhøjttaler

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm)

Forsigtig

Undgå at røre ved jordingsfjedrene på og i nærheden af​bundhøjttaleren.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de fire stjerneskruer (1) fra bundhøjttaleren. Læg skruerne til side.

3. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne en trilobe-skrue (2) fra bundhøjttaleren. Læg skruen til side.

4. Fjern bundhøjttaleren fra kabinettet.

•  Forsigtig

• Undgå at beskadige jordingsfjederen på bundhøjttaleren.

• Løft ikke ventilationsinddækningen, mens du fjerner bundhøjttaleren.

Genmontering

1. Sørg for, at gummipakningen er placeret som vist. Hvis pakningen sidder forkert, skal du bruge en ESD-sikret pincet til at flytte den.

2. Placer bundhøjttaleren i kabinettet. Skub skruehullet nederst til højre for bundhøjttaleren ind under ventilationsinddækningen (1), og slip bundhøjttaleren for at sætte den på plads (2).

•  Forsigtig: Løft ikke ventilationsinddækningen, mens bundhøjttaleren placeres.

3. Brug den blågrønne momentnøgle og JCIS-bit til at installere en ny stjerneskrue (923-09816) (2) i bundhøjttaleren.

4. Brug den blågrønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere tre nye stjerneskruer (923-09823) (3) i bundhøjttaleren.

5. Brug den grønne momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny trilobe-skrue (923-09819) (1) i bundhøjttaleren.

•  Forsigtig: Beskadig ikke jordingsfjedrene på bundhøjttaleren.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: