iPhone 15 Taptic Engine

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de to stjerneskruer fra inddækningsstikket til Taptic Engine. Læg skruerne til side.

3. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne en stjerneskrue fra Taptic Engine. Læg skruen til side.

•  Forsigtig: Undgå at jordingsfjederen på inddækningen.

4. Fjern inddækningsstikket til Taptic Engine, og gem det til genmontering.

5. Løft enden af flex-kablet til Taptic Engine ud af stikket.

6. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne Taptic Engine.

Genmontering

1. Placer Taptic Engine i kabinettet.

2. Tryk enden af flex-kablet til Taptic Engine fast til stikket.

3. Placer inddækningsstikket til Taptic Engine over enden af flex-kablet.

4. Brug den blågrønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-10031) i Taptic Engine.

5. Brug den blågrønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere to nye stjerneskruer (923-10031) i Taptic Engine-inddækningsstikket.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: