iPhone 15 Plus Hovedmikrofon

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,7" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Bit til superskrue

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og bitten til superskruer til at fjerne superskruen (1). Læg skruen til side.

3. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne trilobe-skruen (2). Læg skruen til side.

4. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de to stjerneskruer (3). Læg skruerne til side.

5. Løft enden af flexkablet til hovedmikrofonen ud af stikket.

6. Fjern hovedmikrofonen fra kabinettet.

• Vigtigt: Hovedmikrofonen holdes på plads af et stærkt klæbemiddel. Træk hovedmikrofonen mod toppen af kabinettet, indtil den adskilles fra klæbemidlet.

Genmontering

1. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne alt klæbemidlet fra kabinettet.

2. Brug den ESD-sikrede pincet til at fjerne beskyttelsesforingen fra klæbemidlet på hovedmikrofonen.

3. Placer hovedmikrofonen i kabinettet.

4. Tryk og hold forsigtigt på toppen af hovedmikrofonen i 10 sekunder for at sikre, at den klæber til kabinettet.

5. Tryk enden af flexkablet til hovedmikrofonen ind i stikket.

6. Brug den blågrønne momentnøgle og bitten til superskruer til at installere en ny superskrue (923-09859) (1).

7. Brug den blå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere to nye stjerneskruer (923-09858) (2) (923-09860) (3).

8. Brug den grønne momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny trilobe-skrue (4) (923-09819).

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: