iPhone 15 Plus Bundhøjttaler

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,7" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

Forsigtig

Undgå at røre ved jordingsfjedrene på og i nærheden af​bundhøjttaleren.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de fire stjerneskruer (1). Læg skruerne til side.

3. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne trilobe-skruen (2). Læg skruen til side.

4. Fjern bundhøjttaleren fra kabinettet.

•  Forsigtig: Beskadig ikke jordingsfjedrene på bundhøjttaleren.

Genmontering

1. Sørg for, at gummipakningen er placeret som vist. Hvis pakningen sidder forkert, skal du bruge en ESD-sikret pincet til at flytte den.

2. Vip bundhøjttaleren i en 45-graders vinkel, og placer den i kabinettet.

3. Brug den blå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere fire nye stjerneskruer i bundhøjttaleren:

• To stjerneskruer (923-09856) (1)

• To stjerneskruer (923-09857) (2)

4. Brug den grønne momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny trilobe-skrue (923-09819) i bundhøjttaleren (3). Tryk let på bundhøjttaleren for at sikre, at skruerne er justeret i skruehullerne.

•   Forsigtig: Beskadig ikke jordingsfjedrene på bundhøjttaleren.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: