iPhone 15 Plus Taptic Engine

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,7" reparationsholder

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• JCIS-bit til justerbar momentnøgle

• Nylonværktøj (sort pind)

• Bit til superskrue til justerbar momentnøgle

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (orange, 0,85 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle til at fjerne fire stjerneskruer: to fra inddækningsstikket til Taptic Engine og to fra Taptic Engine. Læg skruerne til side.

3. Fjern inddækningsstikket til Taptic Engine, og gem det til genmontering.

4. Brug den justerbare momentnøgle og bitten til superskruer til den justerbare momentnøgle til at fjerne en superskrue fra Taptic Engine. Læg skruen til side.

5. Løft enden af flex-kablet til Taptic Engine ud af stikket.

6. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne Taptic Engine fra kabinettet.

Genmontering

1. Placer Taptic Engine i kabinettet.

2. Tryk enden af flex-kablet til Taptic Engine fast til stikket.

3. Sæt bitten til superskruer til den justerbare momentnøgle i den justerbar momentnøgle på 10-34 Ncm. Indstil momentværdien til 11,5 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og bitten til superskruer til at installere en ny superskrue (923-09855).

4. Placer inddækningsstikket til Taptic Engine over enden af flex-kablet.

5. Brug den blå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-09849) (1).

6. Brug den orange momentnøgle og JCIS-bitten til at installere to nye stjerneskruer (923-09850) (2) (923-09852) (3).

7. Sæt JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle i den justerbar momentnøgle på 10-34 Ncm. Indstil momentværdien til 10 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-09851) (4).

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: