Apple Studio Display: Lydproblemer

Fejlfinding af problemer med højttaler eller mikrofon

Identificer problemer

• Lyd ud for skærmens højttaler kan ikke vælges

• Skærmens mikrofon fungerer ikke

• Lyd ind for skærmens mikrofon kan ikke vælges

• Mikrofonens lyd er forvrænget

• Tikkende eller summende lyde optages, når skærmens mikrofon bruges

Prøv disse trin, før du fortsætter med fejlfinding af konkrete problemer

1. Sørg for, at mikrofonernes og højttalernes åbninger ikke er dækket af tape, klistermærker eller andre blokeringer. Fjern forsigtigt eventuelle blokeringer.

• Bemærk: Studio Display har to højttalere og tre mikrofoner. Se reparationsmanualen eller brugerhåndbogen for at finde ud af, hvor de er placeret.

2. Sæt skærmens strømkabel i en stikkontakt. Brug et funktionsdygtigt, kompatibelt Thunderbolt-kabel til at slutte skærmen til en kompatibel Mac. Tænd computeren, lyt efter skærmblæseren, og kontroller, at der vises et billede på skærmen, for at sikre, at både computeren og skærmen er tændt.

3. Flyt skærmen til en anden placering, og sæt strømkablet i en anden stikkontakt. Kontroller derefter, om støjen er væk.

• Bemærk: Støj kan være relateret til interferens fra andre elektriske enheder, der kører i nærheden af skærmen, eller som er tilsluttet samme stikkontakt.

Kør manuelle test og diagnosticeringstest

1. Kør DRI-diagnosticeringspakken (Display Resource Inspector).

• Bemærk: Denne diagnosticeringspakke kontrollerer, om der er USB-grænseflader og kameraer, og tester funktionaliteten af højttalere, mikrofoner og kamera.

2. På computeren: Gå til Systemindstillinger > Lyd, og bekræft følgende:

• Fanen Lyd ud:

• Skærmens højttalere er tilgængelige og valgt

• Lydstyrke på lyd ud er ikke slået fra eller indstillet til nul

• Fanen Lyd ind:

• Skærmens mikrofon er tilgængelig og valgt

• Mærket for lydstyrke for lyd ind er ikke indstillet til nul

3. Gå til Systemindstillinger > Lyd > fanen Lyd ind, og kontroller, at indikatoren for niveauet for lyd ind bevæger sig, når du taler ind i Studio Display-mikrofonen.

4. Afspil en lyd, og kontroller, at du kan høre lyd fra begge Studio Display-højttalere.

5. Brug computeren til at optage et lydarkiv ved hjælp af Studio Display-mikrofonen, og afspil derefter lyden for at kontrollere, at lyden ikke er forvrænget.

6. Lyt til optagelsen for at høre, om der er tikkende eller summende lyde. Hvis der udsendes tikkende eller summende lyde fra højttalerne, skal du muligvis udskifte strømforsyningskortene.

Åbn og undersøg skærmen

Hvis dit problem ikke blev løst eller isoleret ved at følge anvisningerne i supportartikler eller ved at køre diagnosticeringstest, kan du se, hvordan du åbner og inspicerer skærmen, i reparationsmanualen til skærmen. En beskadiget eller forkert placeret del kan være årsag til et af problemerne.

Bemærk: Dette afsnit kræver bestilling af dele og værktøjer. Du løser muligvis ikke problemet med enheden ved at udskifte en del. Du kan finde andre servicemuligheder på support.apple.com/da-dk/repair.

Udskift delen

Hvis dit problem ikke blev løst eller isoleret ved at følge de foregående trin, skal du udskifte følgende dele én ad gangen i den viste rækkefølge. Når du har udskiftet den første del, skal du gentage fejlfindingstrinnene for at finde ud af, om udskiftning af delen har løst problemet. Hvis det stadig ikke er løst, skal du udskifte den næste del.

• Hvis strømforsyningskortene er årsagen til tikkende eller summende lyde, skal du udskifte strømforsyningskortene.

• Hvis problemet er isoleret til højttalere, skal du udskifte det kabinet, der indeholder højttalerne og mikrofonerne.

• Udskift bundkortet.

Bemærk: Dette afsnit kræver bestilling af dele og værktøjer. Du løser muligvis ikke problemet med enheden ved at udskifte en del. Du kan finde andre servicemuligheder på support.apple.com/da-dk/repair.