Kabinet til iMac (24", 2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

iMac (24", 2023, to porte)

iMac (24", 2023, fire porte)

Kabinet til iMac (24", 2023, to porte)

Kabinet til iMac (24", 2023, fire porte)

Værktøj

Afmontering

Forsigtig: Anbring kabinettet på en ren, flad overflade eller en blød klud for at undgå at ridse kabinettet.

Kabinettet indeholder følgende aftagelige dele, som kan købes separat:

• Flexkabel til sensor til omgivende lys og mikrofon (923-09595)

• Lydkort (923-09606)

• Flexkabel til lydkort og afbryderknap (923-09597)

• Batterikort (923-09598) (kun fire porte)

• Wi-Fi- og Bluetooth-antenne (923-09603)

• Wi-Fi-antenne (923-09605)

Kabinettet indeholder følgende ikke-aftagelige dele, som ikke kan købes separat:

• Skærmhængsler

• Højttalere

• Højttalerenheder

• Wi-Fi-antenne i midten

1. Hvis du vil fjerne flexkablet til sensoren til omgivende lys (ALS) og mikrofonen, skal du først forsigtigt løsne klæbemidlet mellem kablet og kabinettet.

• Bemærk: Følgende billede viser iMac (24", 2023, fire porte), men trinnene er de samme for iMac (24", 2023, to porte).

2. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke og holde "PUSH"-knappen nede på stikket til ZIF (Zero Insertion Force) ALS- og mikrofonstikket (1). Skub derefter enden af kablet ud af stikket (2).

Genmontering

1. Hvis du vil genmontere flexkablet til ALS og mikrofonen, skal du skubbe enden af kablet ind i stikket.

2. Tryk derefter på kablet for at klæbe det fast til kabinettet.

• Vigtigt: Før flexkablet til ALS og mikrofonen under flexkablet til lydkortet og afbryderknappen.

• Bemærk: Følgende billede viser iMac (24", 2023, fire porte), men trinnene er de samme for iMac (24", 2023, to porte).

Genmonter følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

iMac (24", 2023, to porte)

iMac (24", 2023, fire porte)