USB-C-kort til iMac (24", 2023, fire porte)

Før du begynder

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm) (923-02995)

• ESD-sikret pincet

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekilesæt (076-00507)

• Torx Plus 3IP 25 mm-bit (923-07593)

Se en komplet liste over værktøjer, der kræves til alle reparationer.

Afmontering

Bemærk: Denne procedure viser, hvordan du fjerner begge USB-C-kort. Du kan dog fjerne ét USB-C-kort ad gangen.

1. Anbring kabinettet med bundkortet opad.

2. Fjern polyesterfilmtapen fra USB-C-kortene, og start med venstre side af tapen. Gem polyesterfilmen til genmontering.

•  Forsigtig: Sørg for kun at fjerne polyesterfilmtapen. Fjern ikke den tape, der er sat direkte på hvert USB-C-kort.

3. Brug den justerbare momentnøgle (10-34 Ncm) og 3IP-bitten til at fjerne de to 3IP-skruer (923-05555) fra hvert USB-C-kort.

4. Vip USB-C-kortene op for at få adgang til inddækningsstikkene til USB-C-kortene.

•  Forsigtig: Sørg for, at USB-C-kortene ikke rører adapterkortet.

5. Frigør højttalerkablet fra klemmen i inddækningsstikket til det venstre USB-C-kort.

6. Brug den justerbare momentnøgle (10-34 Ncm) og 3IP-bitten til at fjerne de to 3IP-skruer (923-05561) fra hver inddækning.

7. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til det højre USB-kort ud af stikket på adapterkortet. Fjern det højre USB-C-kort fra kabinettet.

• Bemærk: Understøt det højre USB-C-kort, mens du frakobler flexkablet, så det ikke falder ned på adapterkortet.

8. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til det venstre USB-kort ud af stikket på adapterkortet. Fjern det venstre USB-C-kort fra kabinettet.

• Bemærk: Understøt det venstre USB-C-kort, mens du frakobler flexkablet, så det ikke falder ned på adapterkortet.

Genmontering

1. Placer det venstre USB-C-kort over stikket. Tryk derefter enden af flexkablet til det venstre USB-C-kort fast til stikket på adapterkortet.

• Forsigtig: Sørg for, at USB-C-kortet ikke rører adapterkortet.

2. Placer det højre USB-C-kort over stikket. Tryk derefter enden af flexkablet til det højre USB-C-kort fast til stikket på adapterkortet.

•  Forsigtig: Sørg for, at USB-C-kortet ikke rører adapterkortet.

3. Placer inddækningsstikkene til USB-C-kortet over stikkene.

• Vigtigt: Sørg for, at inddækningsstikket til USB-C-kortet med klemmen til højttalerkablet er placeret over det venstre USB-C-stik.

4. Indstil momentværdien på den justerbare momentnøgle (10-34 Ncm) til 11,5 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere de to 3IP-skruer (923-05561) i hver inddækning.

5. Brug den flade ende af den sorte pind til at sætte højttalerkablet i klemmen i inddækningsstikket til det venstre USB-C-kort.

6. Indstil momentværdien for den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle til 10 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere de to 3IP-skruer (923-05555) i hvert USB-C-kort.

7. Geninstaller polyesterfilmtapen over USB-C-kortene.

• Vigtigt

• Hvis du installerer et nyt USB-C-kort, skal du bruge den medfølgende polyesterfilmtape i stedet for den eksisterende polyesterfilmtape.

• Sørg for, at polyesterfilmtapen er placeret korrekt over USB-C-kortene og ikke dækker dele af den højre højttaler.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: