Hvis Boot Camp-assistent holder op med at reagere eller angiver, at installeringen af Boot Camp mislykkedes

Du skal muligvis opdatere macOS eller bruge en nyere udgave af Windows 10.

I visse situationer kan Boot Camp-assistent stoppe med at reagere eller angive, at installeringen af Boot Camp mislykkedes under kopiering af Windows-installeringsarkiverne. Følg disse trin for at løse problemet:

1. Hvis du er i Boot Camp-assistent, og den ikke reagerer, skal du bruge Alternativ-Kommando-Escape (Esc) til at tvinge et program til at slutte.

2. Installer de nyeste macOS-opdateringer, der bl.a. kan indeholde opdateringer til Boot Camp.

3. Download den nyeste udgave af Windows 10 fra Microsofts websted. Installer den derefter med Boot Camp-assistent.

Gennemfør disse yderligere trin, hvis Boot Camp-assistent angiver, at startdisken ikke kan partitioners eller gendannes til én partition:

1. Åbn Diskværktøj, der ligger i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.

2. Vælg din Mac-startdisk (Macintosh HD) i indholdsoversigten.

3. Gå til værktøjslinjen Diskværktøj, og klik på Partitioner.

4. Hvis Diskværktøj spørger, om du vil føje en disk til beholderen eller partitionere enheden, skal du klikke på Partitioner.

5. Klik på OSXRESERVED i den viste grafik, og klik derefter på knappen til fjernelse (–) under grafikken.

6. Klik på BOOTCAMP i grafikken, og klik derefter på knappen til fjernelse (–).

• OSXRESERVED og BOOTCAMP er tomme partitioner, som Boot Camp-assistent har oprettet under den mislykkede installering.
  7. Klik på Anvend, og klik derefter på Partitioner for at bekræfte.

8. Åbn Boot Camp-assistent, og prøv at installere Windows igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.